Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mychydutza nu mai repeta intrebarile la acelasi subiect si nu pune intrebari identice la mai multe subiecte pt ca se supara moderatorii. Deh eu stiu ca pe mine m-a certat ALE pt o moderatoare de nota 10.
Si te rog sa ai rabdare pana ti se raspunde. Uneori suntem atat de prinse in treaba de la serviciu ca ne uitam mai greu pe DC. si nu te supara pe mine. Bine? Si trebuie sa lucrezi la rabdare, ca asta este esentiala cand lupti pt un bebe.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu ma supar deloc. de ce m-as supara? doar ma inveti de bine , nu? n-am mai intrat pe forumurile astea si nu stiu cum este. thanks a lot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty, e bine ca nu ti s-a dereglat CM-ul.......si daca prinzi iepurele, sa ne anuntzi si pe noi ca sa facem la fel....

mychydutza, de ce nu il intrebi chiar pe dr care v-a prescris spermograma ce trebuie si ce nu trebuie sa faca sotzul tau? ca vad ca difera opiniile dr...de la unul la altul...e mai sigur sa stii ce recomanada dr vostru.....da un telefon si intreaba-l, ca nu ai nimic de pierdut...zau....

fetelor....eu cred ca subiectul asta ar trebui sa ramana asa....putem face unul pt gatit, unul pt cusut.....dar asta sa ramana asa. asta este locul in care gasim o mana intinsa pt noi.....suntem aspirante optimiste la titlul de mamica, nu la titlul de bucatareasa lunii...
mychydutza nu te supara pt ceea ce am scris mai sus, dar eu de cand scriu aici, m-am linistit sufleteste.....in fiecare zi aflu ceva nou, in fiecare zi sper mai mult....si cred ca toate avem nevoie de asta....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor care faceti teste de ovulatie, eu nu am mai facut pana acum si as face si eu unul luna asta, imi spuneti si mie daca se pozitiveaza inseamna ca ovulez in ziua aia sau am ovulat cu o zi inainte? Nu pre inteleg cum functioneaza.

Mychydutza cu parere de rau te anunt ca eu nu mai am scapare SUNT DEJA OBSEDATA deci nu prea am cum sa discut despre mancare cand eu intr aici sa discut despre cum mama naibi sa fac sa raman gravida. Deci poate se ofera cineva neobsedat.

Fetelor inca o data succes la si la

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

ANCA, pt tine
Si pt toate minunate de aici
Mychydutza lasa puiule ca te invatam noi tot ce trebuie sa stii, ca nimeni nu s-a nascut invatat. In primul rand iti trebuie rabdare, liniste sufleteasca si multa credinta si speranta. Ca vine si bebe.
Corect fetelor?
CORINUK si pe mine ma doare cand aud femei care discuta ca vor sa faca avort. Imi vine sa le spun sa imi dea mie samburelul ca nu ma supar. Dar fiecare dintre noi isi duce crucea si nu avem cum sa schimbam asta. Sper ca te-ai mai linistit, ca altfel iti dau bataita. Uite o manuta care sa te ridice de langa butoi .

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga Andra asta ziceam si eu . se afla multe lucruri pe forum si mie mi-au prins bine. Ok , ideea cu divagatu de la subiect a fost una idioata si totalmente neinspirata! sorry la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor care faceti teste de ovulatie, eu nu am mai facut pana acum si as face si eu unul luna asta, imi spuneti si mie daca se pozitiveaza inseamna ca ovulez in ziua aia sau am ovulat cu o zi inainte? Nu pre inteleg cum functioneaza.

Mychydutza cu parere de rau te anunt ca eu nu mai am scapare SUNT DEJA OBSEDATA deci nu prea am cum sa discut despre mancare cand eu intr aici sa discut despre cum mama naibi sa fac sa raman gravida. Deci poate se ofera cineva neobsedat.

Fetelor inca o data succes la si la

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

eu prima oara am folosit teste de ovulatie luna trecuta (cand am ramas insarcinata). mai mult ca sa ma conving ca nu am ovulatie tarzie si nu o ratez, pt ca noi deja in zilele pe care le SIMTISEM eu ca fiind cele bune. in cazul meu deci, aceste teste au confirmat ce stiam: ca nu era nici pic de ovulatie la momentul respectiv.

dar pe prospect scrie ca ele te anunta cu ceva timp inainte ca vei ovula. asta e bine. eu oricum am urmat sfatul Liviei de la naturiste: intre zilele 8-16 ale CM. e adevarat ca poti avea ovulatie si dupa, dar aici te-ar putea intr-adevar ajuta testele.

Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mychydutza
Nu mai certati, meeeyyy, fata atata ca a inteles de mult!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

LUNA, daca ai testul de ovulatie pozitiv, atunci in 24-48 de ore are loc ovulatie propriu-zisa. Ai grija sa il faci dupa pranz si la aceeasi ora pana se pozitiveaza si cu 2 ore inainte sa bei cat mai putine lichide. La un cm de 27-28 de zile, cum il am eu, testele incep sa le fac din z12 si se pozitiveaza in z14. Ideea este sa incepi sa le faci cu 1-2 zile inainte de jumatatea perioadei dintre cicluri. Sper ca m-am exprimat bine si m-ai inteles.
ANDRA, daca prind iepurele luna asta promit solemn ca va dau reteta, ca de ajutat cu alte cele nu pot.

catalina

Mergi la inceput