Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 28
virgi spune:
Salutare ciresici!!!
Raspundem si noi Carminei la subiectul diversificare:
2:00 am prima trezire de noapte - 120 ml lapte ( formula )
5:00 am 120 ml lapte ( formula )
10:00 am - max. 5 lingurile de piure de orez pregatit de mine.
12:00 - max. 10 lingurile piure de fructe ( para, mar, piersica, banana). In fiecare zi cate una...nu le amestec niciodata. Cel mai mult ii place marul.
3:00 pm - 120 ml lapte
6:00 pm - 120 ml lapte
9:00 pm - max.10 lingurite piure de legume amestec ( dovlecel, ardei gras, ceapa, cartof dulce)
11:00pm - 150 ml lapte. Este masa de dupa baita..pe care o savureaza cel mai tare.
Pe timpul zile bea cam 150 -200 ml apa plata nefiarta.
Mesele de legume, fructe si orez le pregatesc zilnic...si le consuma imediat dupa ce le termin de pregatit.
Nu i-am dat niciodata ceai si nici nu-i voi da.
Apa este sfanta si sanatoasa.
amiss_zip spune:
Irina
super poza
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
inaioana spune:
Wow..in sfarsit am prins un moment in care copiii mei dorm amandoi
si pot si eu sa va scriu una-alta ca ma mananca degetele rau de cand tot va citesc si nu apuc sa scriu nimik.
Incerc sa-mi dau si eu cu parerea la subiectele disputate in ultima vreme:
-personal sunt impotriva premergatorului. Sunt mai multe tari civilizate in care sunt interzise, cred ca asta e primul semn de intrebare pe care ar trebui sa si-l puna o mama. Ok..un lucru e "nerecomandat" dar, INTERZIS? Da, pentru ca e o chestie foarte periculoasa. Au fost nenumarate accidente casnice cu premergatoarele si avantajele lui (?) nu rezista in comparatie cu nenumaratele riscuri.
Singurul avantaj pe care il vad premergatorului este ca ocupa coilul cu ceva , timp in care nu trebuie sa te ocupi tu de el personal. Dar exista nenumarate gadgeturi de activitati care indeplinesc acelasi rol fara sa fie periculoase in atat d emulte feluri ca premergatorul. El este periculos pentru ca , oricat de larga ar fi baza lui, se poate rasturna cu usurinta daca trece peste un prag, o jucarie aruncata pe jos, etc. Si sa nu va imaginati ca un copil nu are forta sa il faca sa se rastoane.
Multor copii le da o idee falsa despre mers si echilibru si astfel se obisnuiesc mai greu cu mersul normal si cu mentinerea corecta a echilibrului. Le solicita foarte mult coloana, muuult mai mult decat un stat in funduletz normal. Copiii in premergator ajung prin casa in tot felul de locuri, putand apuca, trage peste ei, etc obiecte despre care nici nu va gandeati ca ajung deja la ele.
Daca mai vreti motive..mai spuneti ca mai dau.![]()
Katja nu a avut premergator, la 7 1/2 luni statea in picioare si mergea de-a lungul canapelei, mobilei, cazii (singura, tinandu-se de ceva) iar la 10 luni si vreo doua-trei zile a mers prima data singura de la canapea la fotoliu. Nu pe varfuri, nu clatinata (ca avea mult exercitiu). De atunci..tot trebuie sa ne tinem dupa ea.![]()
Despre Dr. Stanciu: imi pare rau de experienta Bagdanai (sper ca nu fac vreo confuzie), eu merg la el de ceva vreme, dar am fost numai la cabinet cu programare niciodata la spital. Inutil sa spun ca mie nu mi-a facut niciodata asa mizerii. Totusi din primul moment in care am fost la el , am conchis cu barbate-miu ca sanatos la cap nu e , lucru pe care l-am spus tuturor celor carora l-am recomandat. Este insa un asa de bun diagnostician incat merita, dupa parerea mea, sa ii treci cu vederea anumite hachitze. De ce spun ca nu e chiar sanatos: ce dr cu o asemenea reputatie (imensa- cred ca e cel mai cunoscut din Bucuresti) are cel mai mic tarif posibil si un cabinet intr-un cartier destul de indepartat, intr-un bloc obscur, mobilat minimal si saracacios, unde e lume ca la balamuc de zici ca e ghicitoarea Omida, te simti si penibil (cel putin eu...). El fiind si cadru universitar, si sef de sectie la spital, etc. Adica e si exagerat de ocupat. am avut multe discutii cu barbate-miu si daca era dupa el gaseam pe altcineva, dar io am vrut la asta, asa intr-o ureke cum e el, pentru ca mi s-a parut foarte bun. Nu stiu ce as fi facut daca mi-ar fi facut morala, probabil ca totusi l-as fi schimbat pentru ca-s destul de simtitoare si eu; cred ca l-ai prins intr-un moment foarte prost, adevarul e ca nu are simtul masurii si nu stie sa spuna "nu", fiind ASALTAT de pacienti. Astfel incat la un moment dat clacheaza, cred...
Despre secretul miraculos : nu detin nici un secret miraculos...as vrea eu. Daca ar fi asa, Katja ar avea probabil mai mult de 11.800 kg si Serg nu ar scuipa/spraya mancarea din gura in totalitate de doua zile.
Chestia cu Carmina este ca mie mi s-a parut ca nu detine tehnica perfecta de manevrare a linguritei si i-am aratat cum fac eu. A fost minunat ca a mers.
Nu stiu ce mai vroiam sa scriu ca, intre timp, m-a intrerupt Serghei. Sper sa pot sa revin.
Pupici la cirese!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Am scris eri un mesaj si nu a aparut!!!
Deci eri am avut o sarbatorita:

LUANA, mami de cireasa HORA, FERICIRE, SANATATE, LA MULTI ANI.

Astazi avem iarasi un sarbatorit:
SYBI, ciresel scump, implinesti 6luni!La multe lunite, sa aduci doar fericire!
Ma duc sa citesc din urma.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Gata...ne-am facut bine!!!!!!!!!!!!!!In sfarsit am scapat de nenorocirea de raceala....adik Ingrid a scapat ca io mai am un pic...cred ca ma mai tzine vo 2 zile.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
Felicitari!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
A.C spune:
Doroti,trece-ne si noua datele in listuta,te rugam frumos:
Delia Amalia ,2 luni-5,400 kg si 61 cm
4 luni -6,400 kg si 63 cm
Noi intram mereu si citim tot ce scrieti voi, dragi ciresele dar nu prea am intrat in discutii pentru ca noi n-am inceput inca diversificarea,bem numai laptic de la tzatzica.
Va pupam ! Alina ,mami de Delia Amalia (4 luni )
dolcebaby spune:
salutare cireshele !
Azi am facut vaccinul, miine facem 6 luni... a fost bine, teo nu a plins si s-a comportat exemplar. Vaccinul l-am gasit repede, nu am alergat dupa el, l-am cumparat de la Help Net.
Teodora are 9 kg si 65 cm![]()
Lacramioara multumim pt pozicile din album
Cocutica
esti o scumpika,multumim
si Elenuta mica
Andreea (amiss) bine ai revenit
v-a priit plimbarea...
Ioana
cred ca m-ai convins sa nu mai cumpar premergator
Stiu ca esti foarte ocupata cu doi copilasi cu mutatul.... dar sa stii ca io una iti simt lipsa pe aici, sfaturile tale m-au ajutat intotdeauna
esti o mamica grijulie si cu multa experientasi cred ca avem ce invata de la tine
va pup pe toate si fug ca am supita pe foc...
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
dolcebaby spune:
SEBI LAMULTI ANI!!! Azi faci o jumatate de an...esti baiAt MAREEEE... te pupacim si noi si iti dorim tot binele din lume ! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai !
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
camelia.t spune:
Se vede treaba ca toata lumea e ocupata azi. Profitati de ultimele zile insorite si calduroase. La noi e tare frumos afara. Iesim si noi la plimbare imediat.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Danutza, Lacramioara si Miti, va pupicesc ca mi-ati ascultat rugaminteade a scrie cam ce si cat mananca bebeii vostri. Eu eram (sunt) ingrijorata ca Mihnea bea prea putin lapte, adica ca am renuntat eu prea devreme la niste cantitati in favoarea piureului si cerealelor dar vad ca m-am inselat. DECI
am mai scapat de un stres. Bine, fata de bebele tau Miti, ai nostri beau cam putin lapte...si ai dreptate cand o ajunge sa manance 150 gr. cereale, dar sa ajunga tot in stomac, nici nu cred ca mai simte el nevoia de biberon.
O intrebare Dana sau cine stie sa-mi raspunda: cum masor eu cantitatea de piure? Adica cat inseamna 150 gr.?
P.S. - eu mai sunt interesata si de alti bebei cat si cum mananca, mi se pare fascinant(stiu, sunt paranoica dar nu ma bateti), dar daca deranjeaza pe cineva imi puteti scrie pe PM.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carminuzo,eu am un cantar(adus de sot) electronic cu care masor mancarea lui Andrei
de chestia cu putza,eu nu am obs nimic la Andrei.

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei