Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Voiam de mult sa va spun ce am citit despre adormitul bebelusului.
Ideea este urmatoarea: daca punem copilul sa doarma la timpul potrivit (cand da prmele semne de somn, casca, sau isi mijeste ochii, sau ochi somnorosi, sau orice alt semn de oboseala da copilul) el va adormi singur. Daca trecem de acest moment copilul va fi din ce in ce mai obosit, mai agasat, mai agitat si va adormi din ce in ce mai greu. Se mai vorbea de ciclurile de somn ale copiilor care sunt cam de 4 ore. Cum nu l-ai pus la nani cand e timpul lui de nani nu va mai putea adormi usor in urmatoarele 3 ore.
Nu stiu ce sa zic dar astazi de exemplu pe la 19 Petra a cascat. Am stins imediat lumina, am pus-o inca un pic la san sa mai suga daca ii este foame, apoi am pus-o in patut si am iesit din camera. Copilul a adormit singur. Ieri s-a culcat tot pe la 19 si ceva. Am observat ca Petrei i se face somn cum s-a intunecat bine afara. Asa ca pe la 18 si ceva o spal o imbrac in pijamale ma joc cu ea, cum s-a intunecat bine afara sting lumina (las o lumina slaba de noapte sau usa deschisa la camera) o mai pun sa pape daca vrea si o pun in patut sa doarma singura. Cateodata merge alteori nu. Dar de cele mai multe ori a avut succes! Cum am trecut de ora 8 sau 9 seara adoarme foarte greu si doar in brate leganata.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Asta am abs si eu la Andrei ca atunci cand e fff obosit nu adoarme decat in brate,dar o sa incerc si eu varianta asta!Cum se freaca la ochisori,cum il pun la somn,sa vedem daca merge.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by miti2004

lyly dar de ce nu incepi cerealele ? poate ca o fi mai avantajos sa ii inlocuiesti supa cu cereale...si o lua mai bine in greutate.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

nu pot, pentru ca e constipat tot timpul.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Si eu ii dau cereale lui Andrei chiar daca era mai constipat dar am dres si cu suc de portocale sau mandarine si merge f bine.
saru mana pt felicitari!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,SEBYTZA!
Multumesc la toate pt felicitari!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

La multi ani Seby, sa cresti mare si frumos si pentru ca maine face si Teo 6 luni ii urez de azi La multi ani! si la cat mai multi dintzisori ...e posibil ca maine sa nu pot intra ca-mi vine si mie barbatul acasa, in sfarsit.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Miti2004 - La ideea ta cu "Ciresica degetar", cu degetle prin gurita, eu sunt prima care subscriu, pt ca asta este starea naturala a Gongutzei mele ! Nu exista nimic mai interesant pe lumea asta decat propriile 10 degete, si e pacat ca nu are o gura mai mare ca sa-i incapa toate in ea ! Dar la cum si le-ndeasa pe apucate cred ca o s-o largeasca ea ! Deci daca prinde ideea, am material pt 3 albume !!!

Inaioana - eu eram cu patania cu Stanciu, mi-am dat si eu seama ca e foarte ocupat si de-aia e asa stresat, dar dupa ce ne-a luat la rost, ma asteptam ca daca a vazut ca n-am venit degeaba si copilul chiar era bolnav, s-o lase mai moale, ca sa-si ceara scuze era prea mult sa pretind. M-a deranjat ca a tinut-o in continuare pe-a lui ... Stiu ca e un diagnostician foarte bun, de-asta probabil o sa ne luam inima-n dinti si o sa mergem la el, dar numai pt chestii mai importante. Sper sa nu fie cazul prea curand, poate uitam incidentul ...

Desi Goanga e racita in continuare, de vrreo 2 saptamani, ii curge nasul ca la balamuc; a vazut-o dr de familie, si pe langa apa de mare si batista bblusului (btw am cumparat-o si e super, scoate mucii de n-ai treaba, sper doar sa nu-i creeze obisnuinta), i-a dat niste picaturi de pus in as Ophtamesone, 1pic * 3/zi, pe care am citit ca sunt un antiinflamator de tip corticosteroid ! Si mi-a fost frica sa-i dau ! A mai primit cineva asa ceva ?
Am impresia ca pediatra mea da tratamente cam dure, si de-asta vroiam sa verific cu voi ...

Si la noi cuvantul de baza in vocabular este INGHE, cu diverse variatiuni, care l-a inlocuit pe mai putin celebrul BU-BU-BU (stare clara de nemultumire). Acum Inghe poate sa insemne orice, dar de obicei e de bine :) Insotit si de chiuituri cu tonalitati variate, putem spune ca avem un vocabular chiar extins !

Stam putin in fundulet, dar numai la mami si la tati in brate, singuri nu ne place.

I-am luat TARC, si ma gandeam sa incepem s-o punem in el; a mai luat cineva ? Ati pus bebeii in el ? Cum a fost ? Sper sa-i placa si s-o mai ia de pe capul meu, ca nu ma pot misca din casa ...

Mai e vreun copil care la 5 luni jumate sa nu fie interesat de jucarii ? Poate sunt eu paranoica, pediatra mi-a zis ca sa nu-mi fac probleme, ca e destul de vioaie si activa, dar eu imi pun intrebari ... Numai jucaria de deasupra patutului e interesanta si trage de ea de zor, in rest nimic !

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Slaba activitatea de tot azi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim tuturor fetelor pt felicitari! Nici nu-mi vine sa cred ca deja a facut 6 luni..woow! Scriu pe fuga ca trebuie sa plec..la facultate Vroiam sa va anuntam ca am spus si noi MAMA clar si raspicat, Doroti, iubita, trece si la noi progresul si multumim pt felicitari! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Ma bucur ca toata lumea a sarit sa raspunda la subiectul cu diversificarea... atunci cand a cerut cineva mai vechi. La mine s-au sesizat doar cele noi si cateva mai vechi pe forum. Carora le multumesc!

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Treceti va rog la capitol nou.Si va rog mult fara suparari!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput