Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Angelica, acum ca au mai scris cateva fete cum mananca bebelushii lor parca mi-am mai revenit si eu. Intr-adevar de cand nu mai tin neaparat sa manance cat vreau eu, s-a mai "reglat" si mancatul lui mihnea, insa mai sunt mese care pentru mine sunt un chin...ia biberonul, trage putin il respinge, iar il ia...bea 50 ml si mai vrea peste o ora alti 50 si tot asa...iar asta a luat ceva timp ca sa invat si eu cum sa-mi hranesc copilul.
Intr-adevar Sara mananca mai putin decat al meu, dar ea e fetitza si e delicata si trebuie sa fie fotomodel .

P.S - au aparut fratele meu niste tantzari de nu-i mai pot omori cu nimik, decat cu pliciul...of of of

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, salutam Iedutzul sanatos, nemucios!!!La tanc pentru a veni din nou in vizita
Razacila implineste pe 30 oct 5 luni si iar face mama lui un tort, nu zic de care!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Ei, lasa, Carmen, ca ai destui neuroni... ti-ai dat seama totusi ce vroia Frumusescu, nu? Si al meu reactioneaza la cantecele.. in padurea cu alune.. iepuras-coconas... un motan cat un pisoi...etc
Cand i-am cantat la chitara insa, a urlat ca din gura de sarpe.... inca nu-i de el muzica asta, cam asa ceva incerca sa-mi transmita!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Orice fel de tort vei face ar fi bine sa ne dai si noua...altfel...cu ce sa te amenint eu?? Hmmmm....altfel...ma gandesc in noaptea asta la o pedeapsa.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mai carmino asta e cel mai renumit joc al copiilor...eu asa il mai prostesc pe alex sa nu planga cand il imbrac...operatiune care il streseaza la maxim....ne jucam destul de des de-a v-ati ascunselea(cred ca am scris bine)si rade de mama mama.....mai nou ne jucam si chestia aia cu "merge goanga pe perete"...adica cu degetele imit mersul si cand sunt aproape de el ii pun rapid mana pe manuta lui sau il gadil pe piept si se distreaza super tare....alta "jucarie" fascinata sunt toate pliantele care le primesc in posta....atata le agita si le motoseste ca nu se compara cu nimic

ahh, merci de urare...sper sa gat pana la primavara cu totul...intabulari...comasari...parcelari... si tot peste topografi tampiti am dat pana acum..sunt la nr 4

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Fetelor, ma tot gandeam.. cand vor creste ploduletii nostri vor fi... CIRESARI? Ca in cartea lui Constantin Chirita? Btw, cred ca ciresarii originali din cartea lui erau barladeni... tipul e din Barlad si a terminat acelasi liceu ca subsemnata

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Arleena, nu-ti rade de mine, o biata mama, nu vezi ca eu mai intai ma gandesc la rau si pe urma la ceva bun. Sunt pesimista de fel . Aia cu goanga o fac si eu dar de fapt la noi se numeste "mosul" si merg cu degetele pe burtica lui si ajung la gat sau barbie si tot la fel rade de numai poate. Il mai apuc de barbie cu buzele mele si i-o scutur, il "musc" de ea, si atunci scoate sunete din alea care de-asemenea il amuza, dar asta cu chilotii in cap chiar nu ma prindeam ca-i joc. Si ai dreptate asa sta linistit cand il schimb sau il imbrac.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Carmen, mi-e frica de pedepse, asa ca, o sa ma conformez

Pana una-alta ma duc sa ma culc. Azi m-am enervat asa de tare... am vorbit la telefon vreo 2 ceasuri jumate cu aia de la servici... maine o iau de la capat!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Gata? Toata lumea a plecat la culcare? Ar fi si cazul si eu plecasem de acum 5 mesaje , insa de data asta chiar o fac.
NOAPTE BUNA!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Moooaammaaaa! Ce activitate nocturna! Doar ce-am scris o adresa catre banca sa o pun pe mail si s-a mai umplut o pagina!

Uite, ca sa nu ma judecati gresit ca-mi infometez cupilu', va arat ca nu-i chiar asa firava!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Arleena, mai draga, am impresia ca Alex este un precoce... Primul la ridicat in funduletz, primul la stat in funduletz, primul la baba, apoi mama si tata la vederea voastra... Ce mai, un mic geniu!
Stii care-i kestia?! Pt alte mamici, s-ar putea sa pari exagerata, sa le vina greu sa creada ca un bb de varsta cu al lor chiar se comporta astfel! Insa eu il cred in stare pe supertarAlex de asemenea progrese (ce-mi aminteste de Robert!...). Felicitari si la mai ... multe! (ca si celorlalti bb: Natalia, Raluca, Mihnea, Seby, Robert, Andrei, Sofia,... Alec-Cuceritorul ...)

Despre premargator, v-am mai spus... L-am pus pe Robert in el de la 5 luni si jumatate. A mers in picioare de la 8 luni si 1/2 (fara nici o exagerare: este nascut pe 18 aprilie si de Revelion mergea singur de la canapea la fotoliu...) Este un copil "drept", are picioare de manechinuit, slaaab, numai pielea si osul, bun de facut anatomie pe el! Razvan a fost mai incet, a mers pe la 11 luni singur, in premergator l-am pus ceva mai tarziu - pe la 7-8 luni, insa a fost si mult mai grasut.
Treaba cu mersul pe varfuri este temporara! Asa "simt" ei mai bine pamantul sub picioare! Isi revin intr-o luna-doua de mers.
Sunt sigura ca multe fete ma vor contesta! Nici eu nu stiu prea bine cum sa procedez cu Sara... La Alex insa, cred ca nu va fi nicio problema sa-l pui curand in premergator (dk te hotarasti sa folosesti): pare un copil "foarte pe picioarele lui" (wooow! deja incep sa-i spun "copil"!!!).

Pupici si somn usor tuturor! Maine incepe we si nu stiu ce planuri avem (pt prima data in ultima luna o sa-l petrecem in familie - mami nu se mai duce la "scarbici")

Mergi la inceput