Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

va las acum ca ies pe afara cu Alex, vreau sa ii mai cumpar niste babetele care se prind cu arici la spate ( am doar 2 ), din alea de sunt mai late si pe umeri, ca am unele care sunt cu siret si pe umeri nu mai e material, adica incepe direct siretul si cand suceste capul scapa din gurita direct pe hainute.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

succes la cumparaturi!

Eu incerc sa-i dau suc lui Alec, dar nu vrea!!!! Azi a baut in sila 10 ml.
Am cumparat azi trei feluri de pere din piata Moghioros, mi-am zgariat si masina intr-un gard d-ala mic de un sfert de metru( nu l-am vazut...) si nu-i place de nici un fel

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ar fi super daca ne-am vedea si cu Magda! Sigur!Cooky on me everyone!!! Duminica!!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004
la mine ramane razand cu cerealele in gurita pana incep sa i se scurga din gura si el tot cu gura pana la urechi e

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

pai aici intervine partea a doua a tehnicii, impinsul spre cerul gurii

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Sa vedeti cum doarme Mai Marele Imashului... are o figura atat de serioasa incat zici ca are, in somn, sedinta cu iepurasii de pe imash... le freaca ridichile... ca de ce nu au mancat toti morcovii... eventual sa-i manance si pe ai lui, ca maica-sa il tot sileste, si lui nu-i prea ii plac!!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

La multi ani si Andirei! desi cu intarziere... Totusi, de ce numele acesta nu-mi pare cunoscut??!!! E atat de frumos..., l-as fi retinut cu siguranta daca nik-ul ar fi coincis cu numele...

Sunt obosita, neuronii au inceput sa-mi joace feste, pana acum i-am tinut in "alarma de gradul 0", acum le-am dat comanda "pe loc-repaus" si se pare ca s-au relaxat in toate... Am inceput sa dau rateuri la gandit!!!(uite, ma doare capu' si numa' cat il izbesc de zidul asta virtual!!!)

Felicitari bb-lor pt progrese! Sunteti cu totzii niste fructe dulci, dulci, dulci si frumooooaseee..., de-mi vine sa va mananc!!!

Am vazut pozele, insa, chiar daca nu voi primi intelegere, sunt peste poate de surmenata pt a nominaliza pe cei si cele care mi-au incantat inima si okiu'...
Sa va traiasca si sa fie cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carmina multumim ca ne-ai impartasit "secretul"......la noi nu asta e problema....ca pot sa-i bag lingurita in gurita dar nu-i place ceea ce simte ...continutul mancarii...iar am lasat de 2 zile balta totul...ma gandesc maine sa incerc din nou....asta daca sunt p-acasa.........sotul meu e obsedat de cumparat teren...si de o sapt tot umblam cu copilu dupa noi la masurat si intabulat...si faza naspa e ca eu tre sa ma ocup de acte de vb cu lumea etc...
anyway..nici daca as fi vrut nu putea sa-i dau altceva decat san la copil....e totusi comod....hmmm....

eu m-am socat cand am vazut cat papa copii vostri....adica eu nu-mi dau seama cat papa al meu pt ca ii dau numai san......suge destul de des, dar nu tot timpul....nu pot sa-mi dau seama cat lapte produc eu

roxana ti-am vazut odorul si tare dragut e blondutul...imi plac hainutele lui ff mult ca sunt asa de colorate...salopetele de catifea a lui fiu-mio sunt una maro de la Z(da' cred ca si a lui catalin tot de la Z este, nu?) si una albastru inchis si ceva ursuleti crem....

doina super mamica ce esti...sanatate lui dorulet si oanei...mie imi sunt inca haine in masina de spalat...n-am chef de intins

amiss si eu ti-am admirat tot timpul calitatea si claritatea pozelor..oricum 8 Mg pixeli nu e orice....f faine pozele

vivi o sa incerc supita zilele astea. cat a tinut-o pe ingrid raceala?bine ca a scapat de muciori de la alex

doroty....am vazut ca ne-ai pus cu "mama"la 5,5 luni..dar a zis si mama si tata in aceesi zi .....si daca se pune si baba atunci asta a inceput mai demult .....da' io zic ca inca nu e ceva f clar si mai asteptam.....

ahhh, era sa uit..am vazut 3 copii in premergator deja andrei, daria si nicole...am vazut bine??? e ok sa stea deja in premergator??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am vazut si eu pozele, in sfarsit...bai acum nu ca suntem intre noi aici si ne cunoastem dar chiar avem cei mai frumosi copii, pe bune...sau tocmai de-aia imi pare asa, ca ne cunoastem ?

Si la mine ramane cu gura cascata si cu mancarea in gura daca ii bag atunci cand rade. De obicei ii cant aia cu elefantii care se leagana pe panza de paianjen si rade piticul de numai poate.
Mihnea si-a inventat un jos, saracutzul el l-a inventat mai demult insa eu m-am prins de 2 zile ce vrea el de fapt. Orice carpa, pantalonasi, body gaseste la indemana si-i pune pe fata si scoate doar asa ochisorii...ieri i-am luat pantalonasii de pe fata si i-am spus"bau" mama sa vedeti ce hohote de ras a scos ca prima data m-am speriat, am crezut ca a izbucnit in plans, si pe urma am continuat. El ii ia si-i pune pe fata si asteapta...inainte cand vedea ca nu se intampla nimik, isi punea carpa pe fata, pe urma si-o lua singur, iar o punea, saracutzul, dar eu nu imi dadeam seama ca se joaca, credeam ca sunt gesturi necontrolate, eventual sinucigase si chiar ma ingrijoram ...dar el nu voia decat sa ne jucam. Asta e, daca mama nu prea mai are multi neuroni .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Virgi, un pup si o floare pt gandurile frumoase! Pt pretioasa Luana am pastrat niste mesaje mai speciale, cand o sa ma adun de pe drumuri!

Vivighe, ma bucur pt Ingrid ca s-a insanatosit! Ce usurare cand trec toate... Pupici pt chemari!...

Carmina, ce dragutz! Pana nu demult, mancati la jumatate cantitatea de lapte, acu' suplimentati cu papa diversa la greu, si iti faci griji pt suficientza??!!

Iata cum papa Sara:

1)7 - 8 - 9: tzatza mami, cam 120g;

2)10-11-12: tzatza mami, cam 120g;

3)13-14-15: tzatza mami/bibe cu lapte mami, cam 120g;

4)16-17-18-19: tzatza mami/bibe cu lapte mami, cam 120g;

5)21-22-23: tzatza mami, cam 120g;

F f f rar depasim cantitatea! Daca este somnoroasa, mai baga ceva in plus la tzatzica, da' dupa cum scot la muls (asa cum simt eu plinul sanilor) nu cred sa depaseasca! De multe ori ni s-a intamplat sa papam mai putin! Adika 130g in 2 mese (la interval de 1 ora si 1/2 - 2)!

Da' nu ne vaitam! Noaptea nu cere papa! Au fost cazuri cand am lucrat acasa, si dk o auzeam scancind o luam si o puneam la san! Apoi o tinea asa cam 3-4 nopti, pana ma culcam in celalalt dormitor si nu-i mai auzeam foiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Amiss, sa speram ca duminica va fi frumos si ramane stabilit.
Arleena, succes cu masuratorile si intabularile...cu diversificarea sunt sigura ca incet incet va merge si ea.

Va pup, noapte buna si ne "vedem" maine.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Ei, lasa, Carmen, ca ai destui neuroni... ti-ai dat seama totusi ce vroia Frumusescu, nu? Si al meu reactioneaza la cantecele.. in padurea cu alune.. iepuras-coconas... un motan cat un pisoi...etc
Cand i-am cantat la chitara insa, a urlat ca din gura de sarpe.... inca nu-i de el muzica asta, cam asa ceva incerca sa-mi transmita!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput