Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

lyly of, pai de ce nu-i dai mai mult suc ? poate ca ar fi mai bine sa-i dai mai mult suc si mai putin piure de lugume...am meu era mereu constipat cand manca doar lapte si de cand ii dau suc sunt f fericita...doar ca ii dau mai mult decat tine, si nu iese deloc stricat la stomac, si normal. Sau poate sa ii dai o zi mai mult suc si o zi mai putin, asa cum ii dai tu acum. De ce ti-e frica de suc ? la bebeii constipati eu nu cred ca le face rau. Tu ce ai aflat ? sincer, eu ma saturasem de termometru si supozitor.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, poza cu Alex papciosul tre s-o faci iar publica, nu merge.

Dana, felicitari ptr. stelute!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

DOVADA din nou... iar mi-a salvat poza by default ca private

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

vai ce haios e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

A bagat si el nasul in linguritza, dar mana in castron o baga si dupa aia isi trece mana prin par sau isi baga degetul in nas? Ca sa nu mai spun ca pe al meu il mai apuca si datul din picioare si pana acum de 2 ori mi-a zburat castronul din mana prin camera..., ce mancai tu Alec mama acolo ca pari destul de mirat? Cumva dovlecel?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

carmina da, mi se pare aproape,... pentru ca Petra are 4 luni jumate si nici nu stiu cand au trecut atatea zile!
Numai in IOR ne plimbam. E cel mai apropiat parc de noi. De fapt ... foarte apropiat chiar. Acolo ne intalnim mai mereu cu Cristina si Madalina. E madalina o bombonica...mama, mama, cred ca imi va face concurenta la Mihnea-Frumushescu. Hmhmhrmrmm! trebuie sa ii atragem altfel privirile acum si nici macar cu un picior gol nu se mai poate ca da frigu' de-acuma. Daca ne vedeam acum 2 zile da...mai prindea si Mihnea sa vada un picior gol .
Sau nu e el interesat de'alde astea acuma. Ha?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carmen, asa i-am dat si eu lui Alec cu lingurita, instinctiv am facut-o, apasat buza de jos, introdus si la scoatere lingurita impins spre cerul gurii. Numa' ca azi am facut cam subtire piureul de cartof dulce si l-am moscolit rau de tot. La pranz, cand i-am dat piureul de dovleac si morcov, nu a curs pe el mai nimic, era mai consistent.

Ca un plus de tehnica, daca plodul este razacios, il faci sa rada ( eu asa procedez) si, cand se hlizeste, ii bag repede-repede lingurita in gura, hihihi

Nu il decalotez pe Alec. Am facut-o doar de 2 ori, dupa ce mi-a aratat asistenta cum. Apoi am renuntat... mi se parea ca-l doare!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

va las acum ca ies pe afara cu Alex, vreau sa ii mai cumpar niste babetele care se prind cu arici la spate ( am doar 2 ), din alea de sunt mai late si pe umeri, ca am unele care sunt cu siret si pe umeri nu mai e material, adica incepe direct siretul si cand suceste capul scapa din gurita direct pe hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

carmina da, mi se pare aproape,... pentru ca Petra are 4 luni jumate si nici nu stiu cand au trecut atatea zile!
Numai in IOR ne plimbam. E cel mai apropiat parc de noi. De fapt ... foarte apropiat chiar. Acolo ne intalnim mai mereu cu Cristina si Madalina. E madalina o bombonica...mama, mama, cred ca imi va face concurenta la Mihnea-Frumushescu. Hmhmhrmrmm! trebuie sa ii atragem altfel privirile acum si nici macar cu un picior gol nu se mai poate ca da frigu' de-acuma. Daca ne vedeam acum 2 zile da...mai prindea si Mihnea sa vada un picior gol .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Noi am avut onoarea sa o mai vedem pe Madalina doar in poze. Vlad e plecat si se intoarce sambata, asa ca duminica poate "facem" un IOR impreuna, ce zici? mai ales ca ai facut pe aici o invitatie publica la o super prajitura .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

LYLY super tare poza . Parerea mea ? Nu schimba nimic!! ai mail :)

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809
Ca un plus de tehnica, daca plodul este razacios, il faci sa rada ( eu asa procedez) si, cand se hlizeste, ii bag repede-repede lingurita in gura, hihihi

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE[/size=3]

la mine ramane razand cu cerealele in gurita pana incep sa i se scurga din gura si el tot cu gura pana la urechi e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Intru din nou pe fuga sa mai prind ziua de 26 oct pt a-i ura, oficial, Luanei La multi ani! si imi cer scuze pt confuziua creata intre fete...

Asa cum banuiam, a trebui sa muncesc noaptea, la birou, pt a putea fi gata la timp cu toate hartzoagele...

Mergi la inceput