Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Danutza, Lacramioara si Miti, va pupicesc ca mi-ati ascultat rugamintea de a scrie cam ce si cat mananca bebeii vostri. Eu eram (sunt) ingrijorata ca Mihnea bea prea putin lapte, adica ca am renuntat eu prea devreme la niste cantitati in favoarea piureului si cerealelor dar vad ca m-am inselat. DECI am mai scapat de un stres. Bine, fata de bebele tau Miti, ai nostri beau cam putin lapte...si ai dreptate cand o ajunge sa manance 150 gr. cereale, dar sa ajunga tot in stomac, nici nu cred ca mai simte el nevoia de biberon.
O intrebare Dana sau cine stie sa-mi raspunda: cum masor eu cantitatea de piure? Adica cat inseamna 150 gr.?
P.S. - eu mai sunt interesata si de alti bebei cat si cum mananca, mi se pare fascinant (stiu, sunt paranoica dar nu ma bateti), dar daca deranjeaza pe cineva imi puteti scrie pe PM.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

In sfarsit am reusit sa ajung la zi cu cititul... Asa ca incep mai intai cu felicitarile:

LA MULTI ANI, ANDIRA!!! Scuze pentru intarziere .

LA MULTI ANI, LUANA!!!

Eu sunt iarasi singurica de o saptamana, si mai dureaza inca vreo 2 saptamani, pana se intoarce sotul in tara. Asa ca abia mai apuc sa intru pe forum. Andrada imi ocupa tot timpul. Am ceva momente de respiro cand doarme, dar nici asta nu dureaza prea mult.

Am facut si noi marti vaccinul de 4 luni. Chiar mi-era teama ca il vom amana, deoarece dimineata cand s-a trezit avea mucisori. Asta a fost din vina mea, caci luni cand am plimbat-o in parc am lasat-o cu capul descoperit. Totusi nu a avut febra, asa ca am scapat de vaccin. Ah, si apropo de mucisori, dr. Marcu ne-a recomandat Batistia bebelusului, de care eu sunt tare multumita. Aveam si pompita de la Chicco, dar nu am reusit sa-i scot nimic din nasuc.

Noi inca nu am inceput diversificarea, si dat fiind ca a inceput sa ia iar in greutate, nici nu vreau sa incep inainte de 6 luni. Dr. Marcu a fost de aceeasi parere, insa dr. pediatru mi-a spus sa trec peste 2 saptamani pe la cabinet sa-mi dea meniul pentru diversificare . Dar voi discuta cu ea la momentul respectiv.

Nu am prea mari performante ale Andradei cu care sa ma laud. Scoate diverse sunete, dar nu cuvinte. Se ridica in poponeata si apoi in picioare, daca o sustin de manute. I-ar placea ei sa stea mai mult in poponeata, dar incerc sa nu o las. Sta si pe burtica si nu mai ofteaza asa tare. Uneori se intoarce, dar de cele mai multe ori, nu. Si-a descoperit si ea picioarele, dar deocamdata doar si le tine cu mainile, nu le duce la gurita . E "terorista rau" la faza cu adormitul. De cele mai multe ori o adorm in brate. Si cand incerc s-o adorm se pune pe plans, ca ea nu vrea si pace. O mai las gandindu-ma ca poate nu ii este somn, si apoi mai tarziu, deja este prea obosita si planga din acest motiv. Intr-un final adoarme.

Mai vroiam sa raspund unor fete, dar deja au primit raspunsuri. Voi incerca sa intru mai des... Acum ma duc la culcare... Revin cu alte detali...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Ce departe mi se pare diversificarea asta ...si totusi daca stau si ma gandesc mai bine...mai sunt 6 saptamani.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Si o intrebare pentru mamele cu baieti. De cate ori ii fac baie, gasesc pe putzica lui o chestie alba, cred ca-i smegma, destul de alunecoasa ca imi este foarte greu sa o curatz. Intrebarea ar fi, de fapt intrebarile; e normal sa aiba asa? trebuie sa o spal sau din contra sa o las acolo ca o fi ca un fel de lubrifiant? Daca ar fi o ciuperca si nu smegma nu ar trebui sa-l doara? Intreb toate astea pt ca inainte gaseam foarte putin si la cateva zile pe cand acum aproape in fiecare zi si mai mult...Cert este ca niciodata nu reusesc sa curatz tot pentru ca ar insemna sa trag de putza lui pana la o decalotare completa si fortzata.
in rezumat: e normal sa faca asta si sa nu o pot curatza toata sau nici nu trebuie sa curatz ca oricum iese ea singura de acolo ...ea smegma, chestia aia alba...sa nu va rusinat de asa intrebari, dar nici nu as merge la dr. cu asa ceva ca de fapt de acolo am "luat-o".

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Voiam de mult sa va spun ce am citit despre adormitul bebelusului.
Ideea este urmatoarea: daca punem copilul sa doarma la timpul potrivit (cand da prmele semne de somn, casca, sau isi mijeste ochii, sau ochi somnorosi, sau orice alt semn de oboseala da copilul) el va adormi singur. Daca trecem de acest moment copilul va fi din ce in ce mai obosit, mai agasat, mai agitat si va adormi din ce in ce mai greu. Se mai vorbea de ciclurile de somn ale copiilor care sunt cam de 4 ore. Cum nu l-ai pus la nani cand e timpul lui de nani nu va mai putea adormi usor in urmatoarele 3 ore.
Nu stiu ce sa zic dar astazi de exemplu pe la 19 Petra a cascat. Am stins imediat lumina, am pus-o inca un pic la san sa mai suga daca ii este foame, apoi am pus-o in patut si am iesit din camera. Copilul a adormit singur. Ieri s-a culcat tot pe la 19 si ceva. Am observat ca Petrei i se face somn cum s-a intunecat bine afara. Asa ca pe la 18 si ceva o spal o imbrac in pijamale ma joc cu ea, cum s-a intunecat bine afara sting lumina (las o lumina slaba de noapte sau usa deschisa la camera) o mai pun sa pape daca vrea si o pun in patut sa doarma singura. Cateodata merge alteori nu. Dar de cele mai multe ori a avut succes! Cum am trecut de ora 8 sau 9 seara adoarme foarte greu si doar in brate leganata.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

carmina si eu mai gasesc ceva alb, dar pe exterior, adica pe acolo pe unde se vede ata...il spal putin mai mult dar nu frec...da' adica tu pe ce parte a putulicii gasesti? eu nu decalotez deloc baiatu'...nici macar nu stiam ca asa se numeste, smegma, e prima oara cand aud .

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Amiss, 6 saptamani pana o vei diversifica pe Petra???????? si tie ti se pare asta foarte aproape sau ai glumit si nu m-am prins? Bine ati venit de la Piatra Neamt. Mai mergeti prin IOR? mai ales ca au fost niste zile de vara saptamana asta, mai aveam putin si ieseam in chiloti afara .

DianaR, deci apesi pe buza de jos, pe limbutza, introduci linguritza, mai plina, ca sa ai ce lasa acolo. De oabicei el deschide guritza, chiar si un pic, cand ii aduni de pe barbie ce a scos el/ea afara si atunci este momentul perfect pt. a doua incercare. Daca ii place piureul respectiv il va manca fara probleme...cam asta-i tehnica si la mine a mers. Si cand ma gandesc ca ma si vedeam cu Mihnea pe la 2 ani mancand, de fapt sugand, doar lapte din biberon ...

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

lyly dar de ce nu incepi cerealele ? poate ca o fi mai avantajos sa ii inlocuiesti supa cu cereale...si o lua mai bine in greutate.

nu pot, pentru ca e constipat tot timpul.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

carmina si eu mai gasesc ceva alb, dar pe exterior, adica pe acolo pe unde se vede ata...il spal putin mai mult dar nu frec...da' adica tu pe ce parte a putulicii gasesti? eu nu decalotez deloc baiatu'...nici macar nu stiam ca asa se numeste, smegma, e prima oara cand aud .

Exact, pe acolo gaseam si eu inainte dar de cand i s-a executat lui Mihnea un belish pe furish, scuzati dar chiar asa a fost multumim pe aceasta cale dr. MARCU, acum sigur ca gasesc si intre gland si preput, adica in interior si nu stiam daca e normal, sau daca trebuie sa inaltur chestia aia alba. Sigur nici eu nu frec, nici nu as avea cum, dar dau usor cu degetul, insa vad ca se mai afla si daca as tot trage de preputz ar mai iesi...ma gandeam ca poate mai sunt mamici care decaloteaza si stiu ce sa-mi spuna.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, poza cu Alex papciosul tre s-o faci iar publica, nu merge.

Dana, felicitari ptr. stelute!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

DOVADA din nou... iar mi-a salvat poza by default ca private

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput