Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

lyly dar de ce nu incepi cerealele ? poate ca o fi mai avantajos sa ii inlocuiesti supa cu cereale...si o lua mai bine in greutate.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

referitor la suc, stiu ca ai zis ca-i dau cam mult, dar de cand bea portia asta face kk 1 data pe zi si sunt f fericita !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Luana! Pupici tie si Horei!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Lyly, poza cu Alex papciosul tre s-o faci iar publica, nu merge.

Dana, felicitari ptr. stelute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

De la noi de pe baricadele renovarilor, intram un pic sa o pupam pe Luaana si sa aii uram La multi ani si fericiti!

Pozici David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Cat priveste "secretul" nu-i unul chiar atat de mare doar ca trebuie exemplificat, nu prea stiu sa explic dar cert este ca la inceput trebuie sa-i apesi un pic buza de jos, introduci linguritza si cand o tragi afara sa-i lipesti continutul de cerul gurii, asa de vreo 3 ori pana ii da de gust...daca ii da ...mai bine explica Ioana ca eu chiar nu ma pricep.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Deci asta-i pur de tehnica de bagat lingurita in gura, ei la asta cred c-o sa ma descurc ca am antrenament de la fiu-miu care deschide o gurita minuscula si dupa ce i-au iesit si dintii mai rau era...

Mergi la inceput

Amiss, daca nu sunteti din domeniu, atunci cu atat mai mult e de admirat calitatea pozelor. Nu vezi efectul glow ptr. ca folosesti probabil mozilla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Gata...ne-am facut bine!!!!!!!!!!!!!!In sfarsit am scapat de nenorocirea de raceala....adik Ingrid a scapat ca io mai am un pic...cred ca ma mai tzine vo 2 zile.Suntem foarte multzumitzi de doamna dr. Marcu.Ne-a dat si o schema de diversificare si sincer imi pare rau ca nu am fost la ea de la inceput.O sa va scriu si voua schema,poate va foloseste,eu pe aceasta am de gand sa o urmez:

ALIMENTATZIA SUGARULUI DE LA 5 LA 6 LUNI

1.sugarii alimentatzi natural-in afara meselor la san la cerere se va incepe diversificarea la mesa de pranz(ora 14) cu supe de morcovi(vezi mai jos modul de preparare),si apoi cu fructe.

2.sugarii alimentatzi artificial vor manca 5 mese pe zi,astfel:
-la 5 luni se incepe diversificarea cu masa de fructe la ora 10,astfel: *o banana la cei faradermatita atopica)+un mar copt permen auriu+2 linguri cereale fara gluten(orez de la Milupa,Humana cu mar)
I zi-o linguritza+restul lapte
II zi-2 linguiritze+restul lapte
III zi-4 lin guritze+restul lapte
Pana la o masa completa de fructe ce av inlocui masa de lapte de la ora 10(aproximativ 150 gr)

-la 5 luni si 2 sapt.-la pranz(ora 14) se va introduce treptat supa de morcovi(zeama sau direct piure),cate 20-30 ml pe zi + lapte(pana la o masa completa),pana se ajunge la 100-150 ml piure de morcovi.

SUPA DE MORCOVI:500 gr. morcovi taiatzi rondele+1 litru apa,se fierb la foc mic 2 ore,se mixeaza morcovii,ajutandu-se de zeama in care au fiert.Se pune din nou la fiert si se mai da un clocot.Rapid,la cateva zile de la introducerea supei-crema de morcovi,se va introduce si dovlecelul si albitura(patrunjel,pastarnac),supa de zarzavat facandu-se astfel:2-3 morcovi sanatosi; 2 bucatzi albitura(pastarnac,patrunjel); 1 dovlecel; 1 litru de apa.Se fierb 2 ore la foc mic,se mixeaza si se mai da un clocot.La cateva zile de la introducerea supei-crema de legume se va adauga treptat si o linguritza de ulei vegetal(ulei de germeni de porumb sau ulei de masline)

La 6 luni,in supa-crema de legume se introduce si carnea-piept de gaina sau vita,fiarta separat(timp de 2-3 ore)

Exemplu de meniu la 6 luni:
-dim lapte praf+1 linguritza cereale fara glten/san
-ora 10 fructe(banana+mar copt)+2 linguritze cereale fara gluten
-ora 14 supa-crema+carne fiarta separat(gaina/vita)
-dupa-amiaza lapte praf/san
-seara lapte praf+1 linguritza cereale fara gluten/san.

Cam asta ar fi.Sper sa va fie de folos.Mai intru maine ca acush as avea ceva rufe de calcat.
V-am pupacit pe toate si pe bebelushi bineinteles.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Sa mai fac o remarca...am sa-i mai dau si suc de portocale din cauza constipatziei...mai ales ca bagam morcovi.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Diana . Da! Folosesc Mozilla! hmmm ia sa intru si eu cu explorer.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput