Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by oanaS

Salutare,cireshici!

Si noi am inceput DIVERSIFICAREA fooaaarteee "bineee" Am incercat mar copt si banana si nu ne place.Azi o sa vedem care-i treaba cu dovleacul copt.

Eu nu stiu mai fetelor care-i problema ,dar eu la Rebeca nu stiam nimic despre diversificare si ea manca tot ce-i dadeam.Tin minte i-am dat prima data un castronel cu mar ras si biscuit si l-a mancat tooott fara nici o fitza (si biscuit din ala obisnuit la punga).La fel s-a intamplat si cu pireul de legume ,si cu branza calcica,cu tot.
In legatura cu ciclul,mi-a venit si mie de 2 ori luna trecuta pe 17 si luna asta pe 21.

Camelia ,ce fel de cereale pui in pireu?

Ama,eu am pus-o pe Rebeca in premergator si am sa-l pun si pe Erik (10-20 min pe zi)

Virgi,ce solutie pt spalat biberoanele folosesti?

Aaaa, am vazut o gramada de poze cu cirese ffff frumoase si f mari

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

OanaS i-am pus cereale de orez cu caise. S-au terminat alea si am luat azi de orez cu mar (Bebelac).Sunt destule pe piata. Eu am urmarit sa fie fara gluten,fara banana sau fructe de padure.Am eu un fix cu banana data numai mai tarziu.Cel mare mi-a facut intoleranta la lactoza, alergie la gluten, la ou....la tot ce se putea. Asa ca acuma aman cat pot potentialii alergeni.Deocamdata nu am avut probleme cu nimic.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bey, cireselor, am ajuns pe pagina doi!!!
Mocutz mai stie sa spuna, in afara de "inghe" si "ingheeee". E o diferenta, nu???

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Bey, cireselor, am ajuns pe pagina doi!!!
Mocutz mai stie sa spuna, in afara de "inghe" si "ingheeee". E o diferenta, nu???

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Clar ca e diferenta !!!Noi nici macar atata nu zicem.Doar niste sunete pt care nu am litere in alfabet sa le reproduc!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

camelia, e limbajul razaciosilor, normal ca nu gasesti litere in alfabet!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Lyly la Album limbute se deschide pagina de inceput a yahoo photos a tale, da la adresa asta http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/album/576460762331679276#page1 cred ca se va deschide albumul direct.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

si bebele meu se converseaza tot cu ngheeee, ghiiiii, la-la, eeeeeeee iar cand ii dau apa o tine in gurita si face gargara si cate 10 minute. Saptamana aceasta am inceput si noi cu supa de morcov ( azi am ajuns la vreo 30 ml) ca pe bebe am observat ca nu prea il mai multulmesc cei 230 ml de lapte pe care-i primeste la o masa. Deocamdata mananca si el si, mai mult, babetica si hainele.
Am avut si noi o mica constipatie, dar dupa doua zile de ceai de musetel si apa fiarta si racita, am scapat ( a trebuit sa bea cam 200ml/zi - cu urletele de rigoare pentru ca nu ii place sa bea - si-l asteptam sa-i se faca foame si-l santajam --- ah ce mama denaturata pot sa fiu --- aveam si supozitoarele pregatite dar am ezitat sa le folosim ). vrem si noi in club dar n-avem fotografii asa sugestive (avem una de plangacios in schimb :) )

Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Doroti, am corectat! Acu' ma duk sa incerc iar un piure cu ligurita la Mocutz. Presimt ca o sa ma umplu de nervi si spume!!!!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Stai ca miam facut putin timp.
Deci astazi avem o sarbatorita!
ANDIRA, mami de ciresica Natalia!Sa fii fericita linga odoras si sot.Sanatate cit mai multa!LA MULTI ANI.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

si mai stim sa facem ceva - sa ne bagam picioarele in gura

Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Si noi, si noi...ne savuram degetele mari de la picioare...in curand sosetele vor gen manusi fara degete

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput