Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Adib,am citit ca si Raluca are aceeasi problema la ochisor ca Erik,la orice stimul aer conditionat,vant etc.ii curge ochisorul drept.Ce picaturi folosesti?
Mai are cineva asa?

P.S. ma dispera reclama asta la euroclinic De 2 ori mi-a trezit copilul.Trebuie sa fiu atenta de fiecare data sa o inchid

oana cu erik(25 mai 2006)si rebeca(3 august1999)

www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

OANAS sa stii ca si pitica mea avea de dimineata ochisorul drept usor imflamat si curgea si mucusorii tot din partea dreapta ii curg mai tare.....ma gandesc ce sa ii pun, am sa o ung cu unguent cu kanamicina deocamdata.
ARABELA si pe Rares l-am pus la 1 an si jumatate pe schiuri, ce sa spun, nu e fan dar ii place. Mai ales ca fratii mei amandoi sunt la sport, chiar la sectia de schi si ma bat la cap sa il duc pe partie sa il invete ei.
DOROTI multumesc de raspuns....eu eram nedumerita si pentru faptul ca tot fac comparatii de cum a fost la Rares si cum e acum....deci cu el mi-a venit ciclul la 6 luni de la nastere si era ceas venea la 28 de zile fix cu toate ca eu am alaptat pana la 1 an si 11 luni.....dar am ajuns, inca odata, la concluzia ca nu are rost sa mai compar ceva ca e totul diferit.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

oanaS
scuze pt intirziere.
folosim gentamicin sulphate. a antibiotic (am observat doar la ultima administrare) si l-am primit din maternitate. nici prin cap nu-mi trecea sa ma uit pe prospect. ma bazam pe ...
am inteles ca mai sint si alte tipuri de picaturi. daca intrebi la farmacie, specificind si virsta copilului, sigur te ajuta.
atentie ca in urma descoperirii (ca e antibiotic) am facut ceva investigatii si am aflat ca sint si variante cu hidrocortizon (?!?! nu stiu daca am inteles bine), cert e ca acestea nu sint indicate la copii decit in cazuri extreme.

imi pare rau pt bolnaviori. insanatosire grabnica.

felicitari vorbaretilor. noi sintem mai lenesi. aseara am tras doar un tipat de "au crapat geamurile". eram nervosi pe maimi care inghesuia ceva intr-un sac de plastic.

numai bine. si pofta de mincare (copiilor).

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by arleena

v-am zis ca nu mai pap nimic

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Nu se vede nimic.Imi da eroare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

vedeti acum daca merge

http://new.photos.yahoo.com/arthemis_79/album/576460762324592129/photo/294928803459192271/7

la mine merge si linkul initial

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
quote:
Originally posted by doroti_5
quote:
v-am zis ca nu mai pap nimic
POZE
nasterea

Nu se vede nimic.Imi da eroare.
BOTEZ
Asa de mari suntem

vedeti acum daca merge
http://new.photos.yahoo.com/arthemis_79/album/576460762324592129/photo/294928803459192271/7
la mine merge si linkul initial
POZE
nasterea

Si cum se uita jalnic...

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina zi-mi si mie secretul plzz: cum l-ai determinat pe Mihnea sa manance?..ca nici al meu nu se atinge neam de mancare! Cand ai sunat tocmai citeam ce ai scris TU pe forum Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carmina ne dai si noua secretul??/te rog tare mult

POZE
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Helau dragele mele cireshici!
In primul rand ma adresez Carminutzei si Ioanei care trebuie neaparat sa ne dezvaluie si noua secretul mancatului,please!
ma duc ca plange cupilu de somn!
Revin !

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Azi mergem la vaccin Sa vedem daca ni-l face ca am fost cam raciti..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Vreau si eu metode de a face copilul sa manance....mai ales unul marait, racit.....etc.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput