Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia.t spune:
Wapi nu se vad pozele din albumul tau. Fa-l public!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
wapi spune:
gata
Wapi
Stefanita [url=http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh][img=http://thumb14.webshots.net/t/53/453/3/72/59/2839372590097545434gOCEzL_th.jpg][/url]
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by wapi
si bebele meu se converseaza tot cu ngheeee, ghiiiii, la-la, eeeeeeee iar cand ii dau apa o tine in gurita si face gargara si cate 10 minute. Saptamana aceasta am inceput si noi cu supa de morcov ( azi am ajuns la vreo 30 ml) ca pe bebe am observat ca nu prea il mai multulmesc cei 230 ml de lapte pe care-i primeste la o masa. Deocamdata mananca si el si, mai mult, babetica si hainele.
Am avut si noi o mica constipatie, dar dupa doua zile de ceai de musetel si apa fiarta si racita, am scapat ( a trebuit sa bea cam 200ml/zi - cu urletele de rigoare pentru ca nu ii place sa bea - si-l asteptam sa-i se faca foame si-l santajam --- ah ce mama denaturata pot sa fiu --- aveam si supozitoarele pregatite dar am ezitat sa le folosim ). vrem si noi in club dar n-avem fotografii asa sugestive (avem una de plangacios in schimb :) )
Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
pai daca ii dadeai ceai musetel si apa fiarta inainte de masa, mai papa lapte dupa aceea?
Ma intereseaza taaare mult, caci si eu am incercat si cu apa si cu ceai de musetel, chiar putin indulcit... geaba!
Stiam ca o hidratare corespunzatoare l-ar ajuta in problema kkriciului...

Ce sa bea apa sau ceai, ca abia se sinchiseste sa bea lapte! NU-I DELOC, DA' DELOC un mancacios. Ma si mir ca ia in greutate, sincer!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
Wapi, noi va asteptam in continuare cu poza razacioasa; nu plecam nicaieri...
Da' ce ochisori si ce gene lungi avem!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ama_kaly spune:
Azi i-am dat supita pt prima data. A papat dar sa vedem cum vor sta lucrurile maine cand ii pasez morcovul parca.Am si eu o intrebare : scrie ca se pune un praf de sare cu semne de intrebare in paranteza, voi ii puneti sau nu sare?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
puiudana2004 spune:
Lacri nu ne pui si noua poza la "hliziti"? Ca nu a aparut.
Ama,bafta la vaccin!Acum cred ca l-ati facut deja!Sper ca sunteti bine!
Si noi ne bagam de vreo 2 sapt picioarele in gura si e mare fericire pe capul lui!
Noi supa si piureul de legume nu le servim decat cu bibe!
.Daca ii dau cu lingurita,mare scandal nene!
iu all si o seara buna!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Ama,eu nu i-as pune. Acum copilu' nici nu face diferenta, cu sare, fara sare...
Lipsa sarii n-a facut rau nimanui!
Alec a papat piure de para coapta la cuptor, cateva linguritze, si i-am pus si un pic de cereale miluvit. Spre sfarsit s-a cam crizat ... nu stiu ce sa ma mai fac cu micul sclifosit!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Lacri nu ne pui si noua poza la "hliziti"? Ca nu a aparut.![]()
Ama,bafta la vaccin!Acum cred ca l-ati facut deja!Sper ca sunteti bine!
Si noi ne bagam de vreo 2 sapt picioarele in gura si e mare fericire pe capul lui!
Noi supa si piureul de legume nu le servim decat cu bibe!.Daca ii dau cu lingurita,mare scandal nene!
iu all si o seara buna!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Nu l-am pus??? Hahaha,l-am pastrat pesemne pentru mine

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
MARE HLIZEALA MAREEEEE!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
miti2004 spune:
fetelor, gata, am ajuns si eu din urma cu cititul...m-am uitat la pozele voastre cu bebelusii si absolut toti sunt niste papusele/papusei !
cocutica si mie mi se intampla la fel, cum ajung acasa de afara incepe sa planga de foame instant, cand era mai mic plangea de pe scari pana ajungeam sus, si trebuie sa execut repede biberonul 
am inceput si eu de aseara sa-i dau cereale de orez, dar doar cateva ligurite, le-a inghitit dar pe urma a baut lapticul cam fara chef...azi ii dau mai multe lingurite.
of, asa am la treaba...si iar sutn fara chef, dar am bagat 2 cafele
pana acum si inca ma tin tare !
ce ma enerveaza e ca am tot cumparat lucruri carora le ies culorile la spalat si nu pot sa le pun cu celelalte la masina, le spal de mana, si asa obositor si plictisitor e...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu