Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LYLY {aici trebuia sa fie emoticonu cu pupici}.
Uf cat se mai miorlaie asta mica prin somn....cred ca raceala e de vina, mi-e asa de mila de ea

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Puiudana poate si de la whisky.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

LYLY {aici trebuia sa fie emoticonu cu pupici}.
Uf cat se mai miorlaie asta mica prin somn....cred ca raceala e de vina, mi-e asa de mila de ea

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

gabi, inteleg ca totusi mai alaptezi noaptea...deci, Mancacila se "aprovizioneaza" cu anticorpi de la tine!
O fi fost mai "afurisita" raceala asta...
Zici ca a luat-o de la fratele ei, nu? Ei, asta-i problemutza cand bebelushii au fratzi mai maricei care inrta in contact cu alti copii.
Eu sunt exagerat de protectoare cu Alec; nu-l infofolesc, nu-l tin in curent, nu-l duk decat in locuri publice aerisite, il tin departe de persoane, in special copii, suspecte de raceli-gripe. Si pana acum a fost ok. Doar cand am iesit din maternitate am fost oropsitzi rau, daca va amintiti, cand Alec nu respira deloc pe nas. Ei, neonatologul lui a avut dreptate cand i-a dat diagnosticul la plecare.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Ama deci asa e cu durerea asta de dinti. Eu am inceput de cateva zile bune sa ii dau SabSimplex crezand ca sunt colici abdominale. Dar cred totusi ca e de la dinti. Si se mai trezeste in tipete si noaptea sau la amiaza cand doarme.
Chiar daca mi-am dorit baietel, acum admir mamicile de baietei si mi se pare ca ar fi foarte greu cu baietel. So uite o . Poza de la Sinaia cu Sebi in wrap este foarte frumoasa.
Edit: Petra seamana mai bine cu bunicii (a luat de la toti 4 bunici cate ceva)

Ma ia cu tremurici daca la gandul ca poate da Domnul si oi avea si eu un baietel.

lyly am vazut si eu poza cu bebe dormind in brate

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LYLY sa stii ca nici eu nu o cocolosesc deloc...in casa (spre consternarea multora) inca stam fara caciulita, iar cand iesim afara purtam doar un fes subtirel atat cat sa nu lesine altii, de invidie, doar ca Rares e tare greu de urmarit non-stop si tot a mai prins momente cand s-a aruncat pe ea la pupat...asta e.
Cand a inceput piciul caminul m-am dus de vreo 3 ori, fortata de imprejurari, dupa el dupamiaza, cu Daria si nu va spun ce nervi pe mine pana ieseam ca toti erau raciti si trageau de manutele Dariei ba chiar aud pe una din mamici spunand de fata ei (cea care a vrut chiar sa o pupe pe micuta mea-cat eram aplecata si incercam sa il incalt pe Rares cu ea in brate) ar fi suspecta de conjunctivita.....bey, sa mor de inima si alta nu ..... si ce mama masii nu a tinut-o acasa pana i se confirma sau infirma . Ca pe al meu....chiar daca eu eram la munca si nu am avut niciodata cu cine il lasa, ma chinuiam la cel mai mic semn de raceala sa il tin acasa, ba cu o vecina, ba cu o verisoara, sau chiar la munca cu mine....deh sa nu ia si altii de la el .....gata ca m-am nervozat

Poze

Mergi la inceput

quote:

fetelor baba in araba inseamna TATA...varu-mio(tatsu e arab) a venit in romania de vreo luna si tot venea la noi si vb cu copilu in araba ca romaneste stie cam rau.....si numai ce ne trezim ca spune copilu "baba baba baba".....am inceput sa radem si ziceam ca doar il imita pe hasun(varu-mio)...acu vreo 2 zile se juca si tot arunca jucariile de lnaga el.....eu i le puneam iar in raza de actiune...si tot asa cam o juma de ora...la un momnet dat nu mai eram atenta la el...si cum nu mai ajungea la un catel s-a rasturnat si se tot intindea sa ajunga...vazand ca nu poate nici cum zice el..."mama mama"...ma intorc...nu-mi venea sa cred...ma uit la el si-l intreb..."ai zis mama cumva??" la care el incepe sa rada in hohote..."ma, chiar ai zis mama?? " el iara rade...nu-mi venea sa cred...na, i-am dat jucaria si l-am pupacit de numa si il intreb eu "da' tata cand spui dragule?....tata!" se uita mirat la mine "unde" zice el..ma rog..suna ceva de genul....eu" da!! unde-i tata??" isi intoarec capsorul si-l cauta din priviri pe tacsu'...il vede si zice "tata"..era cu gura pana la urechi ca-l vazu-se pe tacsu....va dati seama ce emotie ne-a cuprins pe amnadoi(eu si sotul)....nu ne venea sa credem.....bine, nu a zis super clar mama si tata si unde...dar asa suna....cand ii e fff foame plange si zic "abiubiu abiubiu"[/black]

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

wow, frumos!

Mergi la inceput

Noapte buna mamici!
...era sa zic burtici ...eh si nostalgia asta

Mergi la inceput

Andreea, la mine se confirma si daca imi spui "burtica", caci inka am burtik... si shunci pe coapse si de toate!

Noapte buna, nu inainte de a va face cunoscut faptul ca mai avem un SUPERHLIZIT

Precizez ca numai la intrarea in Club prima data se face prezentare cu... rime!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Deci, astept poza superhlizita de la mikiion!
Marrycalu, urmeaza poza strambacioasa, adeca cu limba scoasa la interval
Roxaniciu, inka nu am primit nik pe e-mail, deja Alec cauta rimele

Mai sunt locuri in Club, mamici de cirese pe care v-am vazut pe aici, faceti ceva in acest sens! Alda, Dolcebaby, Neda...
Apoi, celelalte mamici cu razaciosi, care au noi provocari...unele dintre voi ati cam dezertat de pe aici!!!

Vivi, mai traiesti????

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Dupa cum vad pe aici s-au vorbit copii nostri sa nu mai manance papica pregatita si eu care imi faceam griji pentru Daria.....De vreo 3 zile suntem numai pe lapte cu cereale, altceva e cah.....de fapt cam asa si reiese dupa cum scoate limba afara si scoate niste sunete cand vede mancarea. Ce mi-e ciuda de mor e ca din cauza de "prieteni buni" si soacra....am ramas aproape fara lapte.....indata e o luna de cand fata mea mai suge noaptea doar, de la mine, restul e formula cu cereale la biberon. Sunt asa de trista din cauza asta, mai ales ca pe Rares l-am alaptat 1 an si 11 luni .
Acum de doua zile o am pe tzutzulina racita, a rezistat eroic la 2 raceli de ale lui fratesu dar uite ca se vede ca deja nu mai are anticorpi de la mine . Asa ca suntem acum pe EURESPAL, NUROFEN/CALPOL si SER FIZIOLOGIC si urlete cat cuprinde.
De premergator ce sa va spun...eu am 2 in casa, unul de la Rares folosit cu "succes" cate 10 min pe zi , si unul primit de la cineva....nu ma indur sa-l dau pe vreunul ca mai schimb 5 min. unul si 5 celalalt, macar sa apuc si eu sa ma duc la baie si sa-mi beau cafeaua fara sa traga ea de cana.
Eu am un stres mare, luna trecuta pe 17, chiar cand a facut pitica 4 luni, mi-a venit ciclul (eu am dat vina tot pe stresul care a avut legatura si cu laptele) si luna asta nimic, cum nu ma simt prea bine am luat un test de sarcina zilele trecute si cica nimic....E NORMAL?

Poze

mie inca nu mi-a venit ciclu dar de cateva sapt ma simt ca la inceputul sarcinii....cel mai tare ma deranjeaza cand gatesc ca asa mi se face de greata....mi-am facut de vreo 2 sapt testul si nu sunt dar ma gandeam cu groaza ...ca nu am inca in plan...astept sa fie gata casa si apoi surioara/fratele
eu cred ca de la obosela si stres te simti asa....dar pt linistea ta da o fuga la doc....

lacri, alex nu prea mai ia in greutate asta e problm...adica acum la 5 luni juma are 8750g...adica a luat in 2 sapt 100g....io sper totusi sa-si revina ca nu pot sa-i dau numai san pana la 18 ani...oare gresim undeva de nu mai vor piticii papa????

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput