Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Nervisori de Dorna :http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02785.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

v-am zis ca nu mai pap nimic

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Stiu ca trebuie sa mai dau cateva raspunsuri si multumiri dar promit sa o fac ori in seara asta mai tarziu ori maine...am o gramada de facut in casa desi cheful e ZERO barat in pijamale, dar trebuie sa termin treburile...

Insa mi-a traznit o idee si zic sa nu o pierd: ce ar fi ca urmatorul album al cireselelor sa se numeasca Ciresica DEGETAR, si sa punem poze cu dumnealor cu degetul/degetele/manuta/manutele in gurita ??? aici cred ca toate avem cate o poza
Ce parere aveti ?

va pup fetelor,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Lacry multumim pt invitatie aveam de gind sa ne inscriem si noi cit de curind
Acum nu mai am ce face...trebuie sa onorez invitatia

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare cirese insorite!!

Virgi scuze pt ultimul measj de aseara sau ma rog ieri dimineata dar ma grabeam sa scriu repede ca se trezise printesa mea si voia ceva.. de papa.Oricum sper ca ai inteles ideea..
A si merci de aprecieri am fost in weekend la o partida de cumparaturi si i-am luat un carucior de fetita mare(care este foarte usor de manevrat pt mami dar pe care inca nu il folosim asteptam sa stam mai bine in fundulet)si niste cizmultite ca mi s-au parut tare simpatice si vine iarna.. si alte maruntisuri ca erau tare dragute. Asta imi place aici ca oricand te uiti e un sezon de reduceri la ceva la magazine.. poate de aia si vor acum sa introduca pe lista afectiunilor "compulsive shopping".

Miki cu intoarcerea cred ca trebuie sa ai rabdare. Sofia sta in fundulet singura cateva minute dar nu se intoarce de pe spate pe burtica sau invers deloc. Am incercat tot felul de manevre si degeaba.. ultima incercare mi-a dovedit ca ei fac tot ce vor: i-am pus o jucarie mai departe si asteptam sa vad ce face si s-a intors asa cat sa ajunga la jucarie cu varful degetelor si sa o traga aproape dar nu s-a intors de tot. Banuiesc ca fiecare copil are ritmul lui

DianaR multumim din toata inima pentru aprecieri.. esti tare draguta . da pe mamica nu ar primi-o in club la manechin nici cele cu vederea fff fff deteriorata.. am sunci peste sunci care asteapta sa zboare..si in plus arat ca stafia.. asa de obosita tot timpul, bine ca in poza respectiva am si scuza ca ma deranja o lentila nu stiu ce pisici avea. Noroc ca e cupilul o frumusata!

Doroti are fata mamica dar de obicei eu cam stau in spatele aparatului, imi si place si la cum arat in ultima vreme nu prea sunt de pozat..Si ai dreptate nu seamana fata cu mine neam zici ca e facuta de tata-sau singur!! Soacra-mea a fost simpatica la telefon mi-a zis lasa mama ca iti faci si tu copil dupa asta.. Acum astept!!

Marilena nu stiu de ce nu poti vedea pozele, daca vrei poti sa incerci sa intri de pe link-ul de la semnatura acolo sunt toate.

Daniela uite eu coc merele in tava le tai in doua si le scot cotorul si le pun cu partea taiata in jos, mai pun un deget de apa in tava si le bag la cuptor. Ies foarte bune si apa din tava o folosesc sa pun in piure. Le coc pana intra furculita usor in ele.

Lacri ai fost totala cu inghe!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Stiu ca trebuie sa mai dau cateva raspunsuri si multumiri dar promit sa o fac ori in seara asta mai tarziu ori maine...am o gramada de facut in casa desi cheful e ZERO barat in pijamale, dar trebuie sa termin treburile...

Insa mi-a traznit o idee si zic sa nu o pierd: ce ar fi ca urmatorul album al cireselelor sa se numeasca Ciresica DEGETAR, si sa punem poze cu dumnealor cu degetul/degetele/manuta/manutele in gurita ??? aici cred ca toate avem cate o poza
Ce parere aveti ?

va pup fetelor,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Va spuneam ca ieri a avut Alec un musafir, o fetita de varsta lui. S-au inteles minunat pana cand domnisoara i-a luat mana, a bagat-o in gura ei si a inceput sa i-o roada, deh, mana gustoasa de cireasha!!!! Atunci s-a rupt "filmul" si nu a mai dorit sa stea langa fetiza

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by arleena

v-am zis ca nu mai pap nimic

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

nu s-a deschis linkul!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by a_daniela

Buna ciresici,
Imi spuneti si mie vo rog cum coaceti voi merele? Eu am incercat ieri sa coc cateva mere la cuptor, dar au crapat si tot sucul a iesit afara. Am ars si tava, iar din mere nu a ramas decat cotorul si coaja. Ce tb sa fac?
Daca saptamana trecuta ma laudam cu bebeul meu model, sapt asta s-a achimbat cu 360 grade. E maraita si cu mancarea e un chin. Cred ca or sa-i apara dintisorii ca tot ce prinde baga in gurita si roade de zor. Azi pana si suzeta a acceptat-o vreo 10min. Sper sa treaca cat mai curand si perioada asta.
va pupicim.

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Daniela, nu toate soiurile de mere se coc bine, trebuie sa gasesti anume care se coace.Eu stiam ca cele galbene se coc bine.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by marrycalu

Doroti mai inteles gresit,imi plac fetitele foarte mult,dar nu trag la mine,si simt ca nu voi avea o fetita,nu ca nu mi-as dori.Am 4 baieti botezati si eu tot baiat am facut,nu trag fetele la mine cred.Normal ca mi-as mai dori o fetita.
puiudana2004 e super baietelul tau,si eu lam pus pe Robert in premergator,dar putin,dupa 6-7 luni il voi tine mai mult.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

Mary nu te lasa asa usor "nu trag fetele la mine", sunt diferite metode acum de a planui sexul lui bb, dar sa stii ca daca o sa vreti tare o sa faceti si fata.Ei da daca nu si nu, lasa cati aduce el baiatu fete acasa ca no sa fii bucuroasa de dinsele pe urma.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Diana, multumim.O sa vorbesc si cu medicul meu si apoi trecem la fapte.
Lyly, multumim pentru hlizit.Cautam o poza sicu limba scoasa.
Eu cred ca ar trebui sa ne resemnam cu mancarea.Asta e!Asa vor sa manance ei, eu nu mai am de gand sa-l fortez, tot tzatza e mai buna decat orice.Si la un moment dat poate li s-o face foame si or incepe sa manance.
Bag de seama ca lui Victor ii plac fetitele.S-a uitat cu atentie la filmuletul Dariei.Si inca de 2 ori.Camelia poate ne vedem la iarna pe partie.
tuturor cireselor din pozele noi, niste ciresari adevarati.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput