Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

ALEC CU BOTIK cand nu mai vrea sa manance nici daca il pici cu ceara...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Gata am terminata de citit.
Buna ziua ciresele si ciresei!
Eu va doresc o zi cit mai buna si cu mai putine probleme.
p.s. Eu scriu in mai multe mesaje, pentru ca sunt la servici, uneori nu reusesc sa citesc totul odata, ca mai apare ceva urgent de facut, si dupa asta uit ce si cui am mai vrut sa zic.
Si de ce nu apare Nastad, ca ea ma inspirat sa raspund asa .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Sunt foarte ocupata!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Aceeasi pb o am si eu cu diversificarea: nu vrea nimic..nici mar,nici dovleac, nici para, nici banana nici cereale..maine incerc cu supa..La inceput manca dar acum..
Si cu trezitul noaptea stam din ce in ce mai rau..se trezeste si din ora in ora cateodtata, nu mai stiu ce sa-i mai fac..poate o fi de la dinti nu stiu da' m-a terminat.Sta toata ziua agatat de san, nu vrea nimic altceva, noaptea nu doarme, singur nu se joaca..daca plec undeva trebuie sa ma intorc repede ca altfel plange dupa mine..of, ce copil am! Si inca ceva..daca il ia cineva strain in brate plange.Asa fac si ai vostri?dolce al meu e tare agitat si o pun pe seama dintilor: nu doarme noaptea si ziua e marait.Daca o sa fie asa de fiecare data cand ii iese cate un dinte nu stiu ce am sa ma fac. Teodora mica.andreea am vazut si eu pozele: Petra s-a facut mare si e tot mai frumoasa, sa va traiasca! Cat despre premergator, mersi pt raspuns..nici nu stiu ce sa fac..cred ca totusi nu o sa ii iau desi trebuie sa stau numai de el toata ziua, e un alintat.P.S.:cu cine seamana Petra ca zau daca-mi dau seama?bogdanai notat si siropul de tuse dat de Stanciu.Daca eram in Bucuresti si eu ma duceam la el, dar ti-am zis ca am ramas cam dezamagita dupa ce am citit povestirea ta.. si multumesc pt raspunsuri.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Sper sa pot intra maine, toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu sunt dilema cu premergatorul.....nu stiu daca sa-l pun sau nu....eu nu vroiam sa-i cumpar da' a primit unul si e tare fain....stiu ca am citit pe undeva ca la fiecare 12 ore petrecute in premergator copilu merge cu parca 6 zile mai tarziu...so...chiar nu stiu care e treaba....cine stie sa ne zica....
deocamdata suntem la faza ridicat in 4 labe...care acum o face f usor...problema e cu propulsatul...tot ne chinuim sa-l invatam ca tre sa traga cate un picior pe rand nu ambele sa cada in cap.....
bai..azi am tras o spaima..era in patut stand in fundulet.....si a pus mainile pe marginea patutului....si cred ca daca nu eram pe faza il vedeam in cap....sa vedeti ce mi-a facut ocoselul si precoceul....da sa se ridice in picioare si cand am vazut ca si-a ridicat fundul de jos rapid l-am luat in brate ca parca vad ca se bascula direct jos....chiar ca tre sa stau tot cu ochii pe el de acum....mai ales ca sapt trecuta a picat din scaunul e masina

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Dupa cum vad pe aici s-au vorbit copii nostri sa nu mai manance papica pregatita si eu care imi faceam griji pentru Daria.....De vreo 3 zile suntem numai pe lapte cu cereale, altceva e cah.....de fapt cam asa si reiese dupa cum scoate limba afara si scoate niste sunete cand vede mancarea. Ce mi-e ciuda de mor e ca din cauza de "prieteni buni" si soacra....am ramas aproape fara lapte.....indata e o luna de cand fata mea mai suge noaptea doar, de la mine, restul e formula cu cereale la biberon. Sunt asa de trista din cauza asta, mai ales ca pe Rares l-am alaptat 1 an si 11 luni .
Acum de doua zile o am pe tzutzulina racita, a rezistat eroic la 2 raceli de ale lui fratesu dar uite ca se vede ca deja nu mai are anticorpi de la mine . Asa ca suntem acum pe EURESPAL, NUROFEN/CALPOL si SER FIZIOLOGIC si urlete cat cuprinde.
De premergator ce sa va spun...eu am 2 in casa, unul de la Rares folosit cu "succes" cate 10 min pe zi , si unul primit de la cineva....nu ma indur sa-l dau pe vreunul ca mai schimb 5 min. unul si 5 celalalt, macar sa apuc si eu sa ma duc la baie si sa-mi beau cafeaua fara sa traga ea de cana.
Eu am un stres mare, luna trecuta pe 17, chiar cand a facut pitica 4 luni, mi-a venit ciclul (eu am dat vina tot pe stresul care a avut legatura si cu laptele) si luna asta nimic, cum nu ma simt prea bine am luat un test de sarcina zilele trecute si cica nimic....E NORMAL?

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ama citeam mesajul si aveam impresia ca e scris e mine la fel e si alex cu excepta ca e fericit la oricne in brate ....oare ce d-zo au ciresele astea...sau ma rog, cateva din ele......de ce nu vor papa bun ca alti copii cuminti ...

lacri la noi poate e de vina si numele....poate tin greva "diversificarii" din solidaritate...ahhh, si inghe zice cand il distreaza ceva ff tare..rade in hohote si zice "inghe"...bag seama ca de aia zice alec numai inghe ca e tot timpul vesel

sambata am fost la o nunta si am lasat copilu cu mama....nu a vrut nimic, da NIMIC sa pape..nici macar lapte de-al meu...cand era nunta mai in toi(nunta de zi) a terbuit sa merg acasa sa-i dau tzatza...n-am apucat sa vad nici tortul si asta e obsesia mea la nunti sa vad daca are cineva tort mai fain de cat am avut noi la nunta

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

gabi25, am patit la fel ca tine si nici eu nu sunt gravida. O fi normal, zic eu...
Ca doar n-om fi doua anormale, si la distanta asa de mare una de alta

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mi-am adus aminte....fata mea e foarte reticenta la unele persone si se pune pe tipat daca o dau din brate iar cand o iau inapoi isi plaseaza degetelele de la mana stanga in gura si mana dreapta in par sau ma prinde de ureche....cred ca e un mod de a se asigura ca nu o dau. De felul ei e hlinzita rau pana la fazele de mai sus cand se lasa cu lacrimi de crocodil si suspine amare.

Ne puteti trece si pe noi cu statul in fundi de la 5 luni...acum deja sta si cate 5 minute fara sa se rastoarne.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

arleena, eu zic sa-i lasam sa mance lapte cat poftesc... sincera sa fiu, daca Alec ia in greutate, nu ma deranjeaza. Doar ca as fi vrut sa scape de constipatie, atat.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput