Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
amiss_zip spune:
Da, da am vazut si noi poze cu "Ochiosul". Super!![]()
Ama sora mea a luat premergator pentru nepotica mea si nu a mers mai tarziu fata sau sa fi mers gresit (nu calca stramb).
Totusi, eu am citit si la ce scriu fetele la topicul "Copii cu probleme neurologice" si fiecare doctor recomanda FARA premergator! Ortopedul la care am fost noi, Jianu, la fel a zis: "fara premergator!".
Am vazut copii in parc care merg pe varfuri topaind, asta de la premrgator.
Cel mai bine ar fi sa ii iei tarc si sa ii pui chestii de care sa se prinda si sa se ridice singur. Se va ridica de 80 de ori pe zi si asa e cel mai sanatosa mod de a invata sa stea in picioare.
Eu asa cred ca voi face. Oricum noi nici nu am avea loc si pt premergator prin casa![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
camelia.t spune:
Roxana, nu vreau sa te dezamagesc dar se poate sa mai dureze faza cu trezitul noaptea. La piciul meu cel mare a durat pana pe la 2 ani. Cu cate 3-4 treziri pe noapte. Imi venea sa urc pe pereti.In schimb bb mic doarme de la 21 la 6-7 dimineata. Nici nu mi-a venit sa cred ca de la 1.5 luni si-a facut programul asta. Iti doresc multa rabdare cu bb mic.Oricum copiii sunt foarte diferiti unul de altul. Sa speram ca nu va tine mult episodul asta la tine.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
Lacri tare dulci "limbutze"!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
marrycalu spune:
Doroti mai inteles gresit,imi plac fetitele foarte mult,dar nu trag la mine,si simt ca nu voi avea o fetita,nu ca nu mi-as dori.Am 4 baieti botezati si eu tot baiat am facut,nu trag fetele la mine cred.Normal ca mi-as mai dori o fetita.
puiudana2004 e super baietelul tau,si eu lam pus pe Robert in premergator,dar putin,dupa 6-7 luni il voi tine mai mult.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
LYLY809 spune:
Marrycalu, si eu tot cu baietzeii sunt!
Sa vedetzi ce chestie, pe bd. Iuliu Maniu, in dreptul apartamentului meu, sunt niste canale exact pe mijlocu' carosabilului, semnalizate cu niste indicatoare lungi, dar la fiecare 5 minute cate un deshtept intra in cate unul... acum s-au si lovit doi! Eu le-am vazut cu chiu cu vai azi, in miezul zilei, cand am venit de la servici. Cred ca in noaptea asta multzi o sa-si cam "coafeze" masinile...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
arleena spune:

na, ca nu mai apuc sa tin pasul cu cititul...prea ocupata sunt in ultima vreme....
diana sa sti ca dupa 2 zile de cremuit cu bepanthen si stat cu sanii la aer nu am mai avut nimic.....(am citit pe linkurile car emi le-ai dat si nu cred ca e ciuperca..mai ales ca mi-a trecut)...da' asta pana aseara cand iar...dupa ce a supt alex vreo ora juma a inceput sa ma ustura sfarcul de-mi venea sa mor...
...sincer nu stiu ce d-zo face
roxana vad ca nu sunt singura..si alex se trezeste cam tot la 2-3 ore noaptea sa suga...si nu pot sa-l dezvat nici cum
....
cea mai naspa problema e ca nu vrea sa pape nimic inafara de san.....nu mai papa cereale, nu vrea suc d fructe de nici un fel, nu vrea pireu nici de fructe nici de legume, nu vrea nici supa, nu vrea nici gris cu lapte(asta m-a batut mama la cap sa-i dau
) ce sa ma fac???
fetelor baba in araba inseamna TATA...varu-mio(tatsu e arab) a venit in romania de vreo luna si tot venea la noi si vb cu copilu in araba ca romaneste stie cam rau.....si numai ce ne trezim ca spune copilu "baba baba baba".....am inceput sa radem si ziceam ca doar il imita pe hasun(varu-mio)...acu vreo 2 zile se juca si tot arunca jucariile de lnaga el.....eu i le puneam iar in raza de actiune...si tot asa cam o juma de ora...la un momnet dat nu mai eram atenta la el...si cum nu mai ajungea la un catel s-a rasturnat si se tot intindea sa ajunga...vazand ca nu poate nici cum zice el..."mama mama"...ma intorc...nu-mi venea sa cred...ma uit la el si-l intreb..."ai zis mama cumva??" la care el incepe sa rada in hohote..."ma, chiar ai zis mama?? " el iara rade...nu-mi venea sa cred...na, i-am dat jucaria si l-am pupacit de numa si il intreb eu "da' tata cand spui dragule?....tata!" se uita mirat la mine "unde" zice el..ma rog..suna ceva de genul....eu" da!! unde-i tata??" isi intoarec capsorul si-l cauta din priviri pe tacsu'...il vede si zice "tata"..era cu gura pana la urechi ca-l vazu-se pe tacsu....va dati seama ce emotie ne-a cuprins pe amnadoi(eu si sotul)....nu ne venea sa credem.....bine, nu a zis super clar mama si tata si unde...dar asa suna....cand ii e fff foame plange si zic "abiubiu abiubiu"
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
a_daniela spune:
In seara asta am nevoie de ajutorul vs. Imi spuneti si mie va rog cat laptic trebuie sa bea un bebe diversificat? Eu am inceput diversificarea acum o luna si jumatate si Bebelina mea papa laptic numai seara si dimineata si of course noaptea. Bia se trezeste noaptea din 3 in 3 ore sa manance. In timpul zilei papam pireu de fructe, pireu de legume si cereale. Eu am incercat sa-i scot lapticul pe timpul zilei, din cauza de servici. Tb sa-i introduc lapte praf? Dar daca ii dau laptic ziua intre mese nu o sa mai manance pireu. Sunt confuza. Maine o sa o sun pe doctora, dar va rog spuneti-mi si mie cum procedati sau cum veti proceda? Multumesc.
LYLY809 spune:
arleena, si eu am suspendat deocamdata diversificarea! Nu mai vrea decat lapte, san si completare. Nu tu suc, nu tu piure, nu tu supa
La inceput a primit din fiecare, apoi i s-a acrit
, si a refuzat tot... dar eu ii fac ca proasta in fiecare zi, tot sper ca va dori intr-o buna zi... cereale cu greu accepta, o data pe zi, fie la prima masa, fie la ultima, dar nu zilnic... si cum e un constipat, varianta cu cereale e cea mai putin stralucita.
Las' sa pape lapte pana nu mai poate, iar afara sa iasa cu supozitor, ce pot sa fac?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by a_daniela
In seara asta am nevoie de ajutorul vs. Imi spuneti si mie va rog cat laptic trebuie sa bea un bebe diversificat? Eu am inceput diversificarea acum o luna si jumatate si Bebelina mea papa laptic numai seara si dimineata si of course noaptea. Bia se trezeste noaptea din 3 in 3 ore sa manance. In timpul zilei papam pireu de fructe, pireu de legume si cereale. Eu am incercat sa-i scot lapticul pe timpul zilei, din cauza de servici. Tb sa-i introduc lapte praf? Dar daca ii dau laptic ziua intre mese nu o sa mai manance pireu. Sunt confuza. Maine o sa o sun pe doctora, dar va rog spuneti-mi si mie cum procedati sau cum veti proceda? Multumesc.
Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos
daniela, eu stau prost la capitolul diversificare din cauza de Moaca sclifosit, asa cum am scris in mesajul anterior. Insa, din cate am citit, la varsta puilor nostri se pastreaza ziua 3 mese de lapte si se inlocuiesc celelalte doua: una cu supa si una cu piure de legume. Sucul se da in plus, sa-l bea intre mese, pentru a se "racori", asa mi-a spus asistenta lui Mocutz...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
Alec zice "inghe" de vreo luna... altceva nu vrea sa spuna! Inghe cand se plictiseste, inghe cand e vesel si vrea sa-ti faca cunoscut acest lucru... inghe in sus, inghe in jos! Leneshutz la toate cele. Singurul lucru remarcabil: rade mai tot timpul![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE