Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia28 spune:

Andreea, nu stiu ce sa mai cred. Am pierdut si eu o sarcina la inceputul lui august. Medicii au spus ca s-a oprit in evolutie pe la 10 saptamani, desi n-au descoperit decat la 14 saptamani, cand am fost la control. Mie mi-au spus sa astept 6 luni pana sa incerc iar sa raman insarcinata. Pe voi va aud ca se poate si numai dupa un CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Fetelor am GEMENI!!!! !
Ei bine, inca nu -mi vine sa cred! Nici nu ma gandeam ca e posibil! dar cand m-a anuntat doctorita si cand am vazut cele doua punctulete pe ecran mi-au dat instantaneu lacrimile! Si sunt bine: sunt amandoi in uter si se vede si embrionul in saculeti! Nu le-am vazut inca inimioara! dar chiar, la cat timp ar trebui sa se vada?

Flavia , draguta nu ne mai speria! Sper ca esti bine si mai sper ca te-ai invatat minte si de acum nu mai faci efort! ca altfel facem o echipa serioasa alaturi de Laura si venim la tine

Mirela si Cristina, hai ca noi am inceput galeria
Si se pregateste Andreea, da?

Pupici la toata lumea!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari nu pot sa cred!!!!!
Doamne,ce bucurieeee!!! Ma bucur ca totul este bine! Ai grija de tine si de ei
Dar voi aveti in familie gemeni?

Mirela

Mergi la inceput

Mirela , am o matusa din partea tatei care are gemeni. Dar eu intotdeuna am zis ca e pe partea sotului ei si nu m-am gandit ca se poate si la noi!
Sper sa fie totul ok, desi doctorita m-a avertizat ca trebuie sa fiu mult mai precauta! Dar poate de data asta tine DD cu noi si va fi totul bine!

Tu ce faci? Ai ceva simptome?

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

msemcu, wow gemeni ce frumosssssss. Si eu mi-am dorit gemeni...dar nu a fost sa fie! Poate data viitoare. La mine bunica mea pe mama a avut gemeni. Poate o sa fie un pic mai greu dar tare frumos...oricum...minunat! Sunt asa de incantata...de parca am aflat ca o sa am eu gemeni! Mie mi-e asa dor de burtica...dar mai astept ptr bebe 2!

Felicitari inca o data!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Mari intr-adevar trebuie sa fii mai precauta si ai sa vezi ca DD de data asta va avea grija sa fie totul bine si iti vei tine puiutii in brate.
Si matusa mamei mele a avut gemeni si cred ca exista o mica sansa si la noi.Am o vecina in bloc care de cate ori ma vede imi zice "lasa ca o sa vezi ca iti da Dumnezeu gemeni,dupa cat ai suferit!" Oricum,DD stie ce este mai bine pentru noi.

Eu,in afara de faptul ca ma dor putin sanii,in rest nu am nici un simptom.La inceputul saptamanii viitoare ar trebui sa-mi vina CM (sau nu),deci vom vedea atunci.
Te

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Mari, m-ai lasat cu gura cascata!!!! Mi s-a facut pielea de gaina de emotie!!!!!! Felicitari, sa-ti traiasca golomoatele Super fain!!!! Sa ai o sarcina usoara si linistita pana la capat!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Multumesc frumos, dragele mele ! Pentru urari si pentru gandurile bune! parca de acum mi-as face curaj sa ma trec pe listuta la mamici de mai iunie! Flavia si Ileana, ce spuneti? Veniti si voi?

Lariana , sper ca te-ai mai linistit si ca ai gasit si un doctor care sa-ti dea speranta! Hai ca ca vreau sa te luam si pe tine la mamici!

Mari

Mergi la inceput

Laura tu cum te simti? Tot mai esti nelinistita? Pana sambata mai este puti si sigur vei veni cu vesti bune de la .Iti tinem pumnii! Pana atunci gandeste-te la ceva frumos pentru ca bebe o simte pe mami a lui ca este nelinistita.Promiti?

Flavia sper ca esti mai bine!

Andreea mersi,asta si fac,ceaiuri cu lamaie si miere.Astazi ma simt mai bine.
Pregateste-te ca vine perioada fertila si trebuie sa te apuci de treaba .

Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hai, Mari ca eu sunt deja pe listuta!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput