Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_ana spune:
Amabella, te de un milion de ori si pe bebe Rares de doua milioane.. Trebuie sa-ti spun ca Rares este unul dintre cei mai frumosi bebelusi pe care i-am vazut eu. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!!!! Sa stii ca am vazut pozele de la intilnire si mi-au dat lacrimile, pentru ca as fi vrut sa fiu si eu cu voi acolo. Eu si acuma mai regret ca am ratat ultima intilnire de burtici din Herastrau.(pe motiv ca trebuia sa stau in pat ). In momentul in care o sa ramin insarcinata, iti promit ca vin sa va cunosc bebeii. Si sa nu te mai aud ca esti grasa, ca am ramas impresionata de cit de bine arati. Chiar nu zici ca ai nascut doar de trei luni!!!
Flavia, de ce nu te duci tu acasa sa stai in pat? Daca nu singerezi nu este ceva grav, dar e bine sa te odihnesti si sa iei no-spa (sau ceva de genul acesta, nu stiu ce aveti voi acolo). Iti tin pumnii sa-ti treaca cit mai repede!
Lilirusu, si eu dupa chiuretaj am patit exact ca tine. Adica am singerat putin in prima zi, apoi s-a oprit si a mai curs destul de mult dupa 4-5 zile, apoi iar s-a oprit si a mai curs putin dupa inca 4 zile. Pe urma s-a oprit de tot si ciclul a venit dupa 5 saptamani de la chiuretaj.
Cristina
POZE
Pepsi spune:
mirela, sa dea Domnu sa fie semn bun raceala asta...voi numara cu tine.
mari, bafta la medic, ti-as spune sa nu te stresezi dar uite ca si eu ma stresez, cred ca nu avem ce face, exercitiile de ralaxare ma ajuta mult, si ma rog sa fie bine....da, poate ma iei si pe mine cu tine la odisee, eu am rv la medic pe 23 noiembrie....si poate o luam si pe Ileana.Felicitarile mele ptr nepotica, sa-ti traiasca, sa stii ca nu mai exista sarcini perfecte(daca au existat vreodata), o prietena de-a mea are vasa praevia(nu e inca confirmat ca spera sa dispara), alta a nascut la 8 luni, alta a pierdut ca si mine o sarcina si acuma are o fetita minunata....
claui, eu ti-am scris si la odisee, cind sintem insarcinate ne e frica da oare se va sfirsi bine, copilul are-n-are malformatii, etc, nu s-a intimplat asa din cauza ca te-ai gindit, si eu m-am gindit si uite ca fiu-miu are 2 ani si 5 luni, si la a doua nici prin cap nu-mi dadea ca pot avea probleme si uite c-am avut....asa ca e bine ca te gindesti pozitiv, faptul ca sint din nou insarcinata ma ajuta mult la psihic, analizele ce le-am facut sint un bilan de singe + tiroida, toxoplasmoza nu am facut-o ca au zis ca am dus deja o sarcina cu bine la capat, dar e bine s-o faci, si rubeola(eu nua aveam imunitate si imediat dupa nastere mi-au dat vaccin), era undeva o lista cu ce alte analize se fac....noua medicul ne-a spus sa asteptam 2 cicluri dupa chiuretaj, asa am si facut....capul sus, si mergi inainte, ce nu ne doboara, ne face mai puternici.
lilirusu, eu, dupa chiuretaj am singerat putin 5 zile pe urma s-a oprit si pe urma duminica am ajuns la urgente cu niste dureri si o hemoragie de nu-mi mai ajungea nici un tampon....cheaguri, etc, m-au bagat pe morfina, am pierdut enorm de mult singe, mi-au dat cytotec sa elimin daca mai era ceva, ca nu e voie sa te chiureteze din nou, si pe urma am fost bine, cica are un nume chestia asta(ca ei gasesc nume la tot) si cica o fac 20% din femeile chiuretate, ca la mine era tare bine prins, nu singeram nu nimic.....cel mai bine e sa mergi la medic.
amabella, meci mult de urari, sa te bucuri si tu de bebe tau, sa fie sanatos si mincacios.
ileana 2000, imi pare rau ptr sarcina ta, stai linistita ca nu e motiv sa pierzi un ovar sau o trompa, eu, cind am facut hemoragia dupa chiuretaj am zis ca ma curat de tot, si pierd tot, ovar uter, tot, si nu a fost asa, si uite c-am gasit puterea sa merg mai departe, si tu o vei gasi, si cind va fi momentul vei fii din nou insarcinata nu-ti fa griji, sa fii bine fizic si pe urma vei incerca din nou, iti va reveni dorinta.....
eu ma simt mai bine, abia astept sa ajung acasa sa ma bag in pat.
va pup
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Flavia
Cristina_ana ce noutati ai? Cand trebuie sa faci testul,sa stim sa-ti facem galerie!
Mirela
cristina_ana spune:
Mirela, eu o sa fac testul in week-end (sambata sau duminica, mai vad, in functie de cit de mult pot sa ma abtin). Ziua 28 e luni, dar nu rezist eu pina atunci. Daca saptamina trecuta eram sigura 100% ca sunt insarcinata, acum mi-a scazut bine de tot entuziasmul. Dar si daca e negativ, promit sa nu ma deprim prea tare. Ma pregatesc pentru luna viitoare.
Eu mi-as dori tare mult sa fiu mamica de iulie-august, ca si data trecuta!
Tu cind faci testul?
Cristina
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina_ana iti tin pumnii sa iasa II liniute si sa fii o mamica de iulie-august.
Eu am sa fac testul la sfarsitul lunii,pe 31 oct sau 1 nov. daca nu imi vine pana atunci.
Te
Mirela
lariana spune:
Pepsi ma rog pt tine din suflet mai ales ca miine e sf Dumitru sa aibe grija de tine si de puiutul tau.Sfatul meu e sa fugi la dr si sa nu mai stai.Ai mare grija de tine.
Laura Ioana spune:
Flavia mi-a stat inima cand am citit mesajul tau! Pai, si acum ai fost la dr sau te lashi pe tanjala????? Sa iti dea pastile sau supozitoare pt dureri! Cum sunt la noi no-spa si scopantil, scobutil!!! Sper ca esti bine, ai grija mare de tine si nu mai fa eforturi! Cum adica ai facut efort la mutare? Pai tu nu ai voie sa faci nici un efort!!! Vin la tine cu daca nu te linistesti!
Deci saptamana viitoare avem 2 potentiale mamici! Doamne ajuta! Mirela, Cristina ma gandesc la voi!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
cristina_ana spune:
Laura, iti tin pumnii pentru simbata!!!! Ai sa vezi ca o sa fie bine! Greturile apar prin saptamina 6, asa ca nu te mai stresa. O sa ai parte si de ele, stai linistita!
Cristina
POZE
andreea16 spune:
Flavia, nu te ingrijora. E foarte bine ca nu ai sangerari, atunci te puteai alarma. Din cate stiu eu durerile si crampele sunt destul de normale. Eu zic sa te odihnesti mai mult si sa lasi stresul la o parte. Tu nu aveai voie sa faci efort, nu ziceai ca vin prietenii sa va ajute??Nu poti sa mergi la devreme la eco, pentru linistea ta? Ma gandesc la tine sis per sa fie totul in regula.
Ileana, sper sa iti treaca cat mai repede durerile de cap. Iar dupa sarcina trebuie sa mai umbli pe la doctori, poate totusi gasesti cauza.
Anca, foarte frumoasa pozele tale! Sa fiti fericiti si sa aveti un bb cat mai repede!
Lilirusu, eu cred ca poti incerca si dupa o luna. Un medic asa mi-a spus dupa chiuretajul meu (eram in 9 sapt si jumatate). Eu am asteptat totusi 3, ca sa fiu sigura ca totul e in regula.In legatura cu sangerarea, eu am patit la fel.Am avut sangerare abundenta in prima zi, dupa care s-a cam oprit. Peste cateva zile a revenit, si am avut din cand in cand scurgeri prêt de cateva zile. Oricum, poate ca ar fi mai bines a intrebi un doctor. Asa poate ca ai sta mai linistita.
Lariana, astept o veste buna! Sunt sigura ca vei putea duce sarcina pana la capat. Sunt de aceeasi parere cu Ileana: sa ii ceri sfatul si doctorului Tutunaru.
Mirela, da, se apropie perioada fertila, o astept cu nerabdare. Pana atunci sper ca tu sa ai vesti bune si sa le urmezi pe gravidutele noastre. O sa calculez si eu din prima zi in care am avut o scurgere. Ai grija cu raceala, sa nu iei medicamente puternice. Multe ceaiuri cu miere si lamaie.
Laura, ai inceput sa iti faci griji??Nu toate femeile au aceleasi simptome de sarcina. Eu zic sa nu te ingrijorezi, nu ii face bine lui bebe. Doar medicul ti-a spus ca valoarea este normala pentru o sarcina asa mica, nu? Iti tin pumnii pentru sambata.
Mari, asteptam sa ne scrii dupa ce mergi la doctor.
Claui, imi pare foarte rau pentru tine. Eu facusem toate analizele inainte, si erau bune, asa ca nu am mai facut dupa nici una. Mi s-a recomandat sa fac pauza 3 luni, si asa am facut. Trebuie sa fii optimista si o sa vezi ca data viitoare va fi bine!
Cristina Ana, astept rezultatul testului tau. Nu iti pierde optimismul, te rog! Erai un model pentru mine.
Della, un pentru tine.
Fetelor, sa inteleg ca trebuie sa racesc ca sa raman ??? Nu imi spuneti de doua ori, ca acum incep sa umblu mai dezbracata. Eu iau Maca sa imi ingros endometrul si am impresia ca m-am ingrasat de cd iau. Asa ca daca tot nu am ramas nici luna asta, o sa reincep aerobicul.
Va pup pe toate
Andreea
andreea16 spune:
In ziarul "Ziua" de astazi este un articol despre mancarea din Romania. Printre altele, uitati ce am gasit:
Cei mai afectati sunt batranii, copiii si gravidele
Limitele de la care micotoxinele devin periculoase sunt de ordinul microgramelor sau nanogramelor pe kilogram corp pe zi (miime de gram sau milionime de gram - n.r.), in functie de tipul toxinei. Daca organismul uman primeste mai mult decat atat, ceea ce la noi se intampla zilnic, micotoxinele ataca materialul genetic, facand posibila aparitia cancerului, in special la ficat. De asemenea poate determina aparitia malformatiilor la nou-nascuti. Cei mai afectati sunt batranii, copiii, femeile insarcinate si persoanele bolnave. Comisia Nationala pentru Securitate Biologica stie foarte bine despre acest fenomen, dar deocamdata nu a putut face altceva decat sa puna in acord legislatia romaneasca cu cea europeana. Restul va depinde de banii investiti in infrastructura agricola. Si, din pacate problemele legate de calitatea alimentelor nu se opresc aici.
Daca vreti sa cititi tot articolul, o puteti face aici:
http://www.ziua.ro/display.php?id=209867&data=2006-10-26
Andreea