Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 7
blueeyes2003 spune:
Claui imi pare foarte rau!
Sper sa treci cat mai repede peste aceasta pierdere si sa incerci din nou sa ramai insarcinata. Fiind o sarcina mica cred ca dupa 1-2 cicluri,asa cum a spus si Laura,poti incerca din nou.
Suntem alaturi de tine si intelegem prin ce treci
Mari ma bucur ca s-a terminat cu bine pana la urma si verisoarei tale este ok.Sa-i traiasca si sa fie sanatos! Intr-adevar,si eu am ajuns la concluzia ca sunt din ce in ce mai rare sarcinile fara probleme.Daca am putea schimba asta ar fi bine,dar din pacate ne conformam si nu vom intelege niciodata "de ce?"
Lilirusu din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca nu am facut niciodata un avort.Mai bine mergi la medic si sigur te vei lamuri.Multa sanatate!
Va !
Mirela
Amabella spune:
Fetelor, am citit si eu topicul acesta, desi nu am trecut niciodata, multumita lui DD, printr-o astfel de experienta. Dar am auzit de multe astfel de cazuri si am suferit impreuna cu fiecare dintre acele mame. Cea mai draga si mai apropiata mie este Cristia_Ana, careia ii doresc din tot sufletul sa ramana cat mai repede insarcinata si de data asta sa fie totul extraordinar de bine!
Cristina, am sa urmaresc topicul in jur de 30 octombrie si sper cu tot sufletul sa aud vesti bune de la tine si sa ne intalnim in Herastrau sa ne cunosti comorile, asa cum spuneai intr-un mesaj anterior.
Laura, Mari, Ileana, Flavia, ma bucur mult de tot pentru voi si va doresc si voua mult de tot sa va duceti sarcinile pana la capat fara probleme si sa va tineti puiutzii sanatosi in brate, pentru ca de aproape 4 luni am aflat si eu cum este si e ABSOLUT MINUNAT!!!
Unele dintre voi stiu deja, au simtit caldura si fericirea care iti umple sufletul cand vezi comoara mica si cand o strangi la piept. Va urez la toate sa simtiti asta cat mai repede, pentru prima data sau din nou, si de cate ori va mai doriti voi de acum inainte!
Sunt alaturi de toate cu sufletul si va voi urmari de acum incolo si sper sa ma bucur de cat mai multe ori si cat mai repede, pentru fiecare burtica noua si, la anul, pentru fiecare sufletel nou care apare!
luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
Ileana2000 spune:
Lilirusu,si eu am f.chiuretata luni si a inceput sa curga si din mine azi...numai ca pe mine m-au anuntat ca am extrauterina.Dupa chiuretaj nu trebuie sa sangerezi,acum nu stiu ce sa-ti zic..mergi la un control pt.linistea ta.Eu am avut in tineretea mea un chiuretaj care a dat in hemoragie..Am crezut ca este normal si ca se va opri,numai ca incepuse sa-mi amorteasca gura si dureri de cap cu ameteli,m-au rechiuretat imediat ca aveam niste resturi...
Fetelor citesc si ma minunez cat sunteti de puterniceLa mine nu mai este soc pierderea acestei sarcini,a fost,a trecut...nu-mi revin eu,vreau sa scap mai repede.Imi este frica sa nu pierd o trompa sau un ovar,nu ma vad sa raman insarcinata asa repede..nici nu am scapatca sa pot gandi asa departe..
mi_a spune:
Lilirusu si eu am avut aceeasi problema dupa chiuretaj si m-a tzarait pana mi-a venit ciclul normal. Aveam doar mici pete grena-maronii si durere de burta usoara, dar aproape o luna nu am avut putere sa fac aproape nnimic prin casa.
Pepsi spune:
vai fetelor, sint in panica totala, m-au luat asa dintr-o data niste crampe la burta, si am si dureri de spate.....nu am singerari, dar nici la a doua nu am avut........vai Doamne sper ca nu mi se intimpla iarasi ceva, am sunat-o pe prietena mea medic, si daca continua fug la urgente....Doamne sper sa nu se intimple ceva din nou cu bebe meu, e ca o crampa, sau ca o contractie...nici eu nu mai stiu, acuma m-a mai lasat, dar am un stresssss, e drept ca m-am cam agitat pe aici la servici, si nici n-am mincat mare lucru dar......ce sa fac?poate e panica acuma din orice, dar eu stiu....a mai avut cineva asa?
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Ignatica spune:
Pepsi incearca sa stai intinsa, eventual sa iei un Nospa, daca mai apare durerea. Oricum, important este sa te odihnesti macar in seara asta. Eu am experimentat in saptamana a 9-a genul asta de dureri, dar m-au lasat dupa ce m-am odihnit.
Ignatica
blueeyes2003 spune:
Flavia incearca sa stai cumintica in pat si ia un No-spa pana mergi la medic.Stai linistita,ca nu se va intampla nimic rau.
Ma rog la Dumnezeu pentru tine si pentru .
Sa ne tii la curent!
Te
Mirela
mi_a spune:
Flaviastai in pat la caldura.
Bine ca nu e sange, inseamna ca nu e nimic grav! Tu la serviciu faci efort fizic?
Pepsi spune:
merci mult fetelor, ptr raspunsuri, nu pot sa ma bag in pat ca sint la servici, dar am pauza de masa si ma voi intinde pe doua scaune, si daca continua plec acasa, e 12.36 la prinz, m-a sunat prietena mea medic, mi-a spus sa beau multa apa si sa ma relazex, ma doare si nenorocita aia de operatie ce o am pe burta.....dar nu mai am asa dureri mari, m-au mai lasat, tre sa ma relaxez sa respir bine, doar si uterul e un muschi.
mirela merci mult ca te rogi, aia fac si eu.....
mi_a nu fac efort fizic, ca sint secretara la un birou de notari, dar stau toata ziua in fund la calculator, si e o perioada tare ocupata acuma...singurul efort e cind il mai iau pe puiul meu de 2 ani si 5 luni in brate, dar am grija sa stau jos cu el.
ce e aia nospa fetelor?
e drept ca am facut efort si cu mutatul de simbata, eram rupta seara simbata si aveam dureri peste tot....
va pup, merci de raspunsuri
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Flavia mie medicul mi-a dat No-spa in cazul in care am contractii sau ma doare spatele.Mi-a zis sa iau 2/zi la nevoie.Uite aici:
http://www.egirl.ro/medicamente/display/600/NO-SPA-comprimate-40-mg.html
Ai grija de tine! O sa fie bine!
Multi
Mirela