Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Mirela simt ca imi este greata Si ma bucur dar in acelasi timp ma gandesc poate mi-e greata ca am mers dimineata cu masina si am baut cafea intr-un loc unde parca mirosea a gaz de esapament Ce sa mai, sunt paranoica!!!
Abia astept sa vina sambata! Cum se zice? "Numai maine nu-i poimaine" deci mult nu mai e!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
lucia28 spune:
Bravoooo, Mari. Esti tare. Sa fiti sanatosi toti trei. Cred ca sotul tau e in al noualea cer. Ce mi-as dori si eu gemeni!
blueeyes2003 spune:
Laura lasa gandurile astea deoparte si bucurate de fiecare simptom in parte.Iti este greata pentru ca esti insarcinata.Asta este tot.Si eu cand eram insarcinata imi era si mai rau cand mergeam cu masina,dar era asa frumos...! Profita!
Mirela
larissa_79 spune:
Laurici, esti insarcinata...gata lasa cafeluta...sau bea fara cofeina! La mine au venit greturile in sapt 8 dar si cand au venit...a fost de groaza...intr-o seara si nu am reusit sa mai ajung pana in casa si am debarcat langa un copac...ca betivii. Saracul sot nu stia cum sa ma mai camufleze!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Della spune:
Mariiiiiiiii, felicitariiiiiiiiiiiii
Doamneeeeeeee, de frumoooosss !!!
Sa stii ca mi-au dat lacrimile, asa m-am emotionat. Ma bucur tare tare de tot pentru tine. Si mie mi-ar fi placut sa am gemeni, dar nu a fost asa (bine-nteles ca este bine cum este). Te rog ffff frumos, ai mare grija de tine si de . Acuma trebuie sa fii alintata dublu .
Flavia, te rog nu ne speria, stai cuminte acasa, in pat . Daca poti, du-te la medic cat mai repede, sa te linisteasca. Stiu foarte bine ce teama avem noi toate, care am trecut prin ce am trecut..., asa ca sa faca bine medicii, sa rabde intrebarile noastre provenite din ingrijorare.
Laura, bine-nteles ca greata nu o ai numai asa... Pai sigur ca esti mult mai sensibila la tot felul de mirosuri si gusturi, ca doare esti -dutza . Ai grija de tine si .
Ileana, stai si tu cumintica si astept sa ne dai vesti noi .
Cristina, Mirela, abia astept rezultatele voastre. Se pare ca raceala poarta noroc de data asta .
Imi pare rau ca mai apar fete patite printre noi. Doresc putere de a trece peste si de a o lua de la capat cu optimism.
Eu sunt ok, nimic nou nu pot spune. Zilele se scurg una dupa alta, servici urmat de somn, mai putin timp cu familia, adica mai putin decat asi vrea.
Andreea, am citit articolul postat de tine si m-au trecut fiori. M-am gandit mult si eu la alimentatie... ba chiar si la asa-zisele medicamente de sustinere a sarcinii+vitamine etc. Nu stiu daca careva din ele, sau toate la un loc, nu afecteaza sarcina...
Tr. sa inchei. Va pe toate.
Amabella spune:
Mari, felicitari!! Ma bucur tare pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa nasti 2 bebici sanatosi si voiosi! Nu stiu cum m-as fi descurcat eu cu 2 deodata, dar cred ca va fi foarte frumos.
Cristina, ma gandesc la tine si abia astept vestea buna. Parca as incerca eu sa raman insarcinata. Abia astept sa ne vedem in parc, desi nu stiu cat mai tine vremea asta buna. Dar cum tu ai ramas deja insarcinata (nu?), poate mai avem cateva zile de soare si ne vedem pe la inceputul lui noiembrie. Si esti tare draguta (ca de obicei) in privinta siluetei mele, dar crede-ma ca eu stiu pe unde anume sunt colaceii.
luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
msemcu spune:
Adela si Amabella va multumesc mult pentru urari! Oau, ce imi place asta cu alintatul la dublu!!! Plus ca acum pot sa mai dau o raita prin magazine dupa hainute, ca vorba aia nu am decat un singur set pregatit .
Dar inca nu! Deocamdata sa o luam usor!
Pupici la toata lumea si hai, va astept cu vestile bune!
Mari
mi_a spune:
Mari,
Iata ca se mai intampla si minuni!
Iti doresc tot binele din lume si sa duci sarcina pana la capat fara prea mari dificultati!
Della, chiar ma intrebam unde ai disparut! Ma bucur ca ai revenit!
Laura , cu greturi sau fara ,important e sa fie bebelinul bine!
lariana spune:
Waw Mariiiiiii!Ce veste traznet,felecitari si sa-ti dea DD o sarcina usoara pina la capat.Eu am luat legatura si cu dr Tutunaru si mi-a spus ca se poate tine sarcina.Acum urmeaza o programare la dinsul sa vedem ce si cum s-a instalat bebita al meu.Multi pupici tuturor de la o graviduta mai mare si sa aveti grija de voi.Astept noi vesti de la aspirante.... fetelor e obligatoriu sa te doara sinii?
Ca eu in afara de liniutele ale 2 si ca mi-e foame de lup nu am nici un simptom.
Laura Ioana spune:
Lariana in sfarsit pot sa te pup bine, bine Felicitari pt hotararea de a lua legatura cu dr Tutunaru! Pe site-ul lui zicea ca a avut paciente insarcinate la 3 luni de la cezariana, asa ca totul va fi perfect! Cand ma gandesc la tampitii aia doi care-si spun doctori si care erau sa te nenoroceasca Ma bucur ca ai avut mai multa minte decat ei
Deci! Suntem colege la mamici de mai-iunie?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye