Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Felicitari Lariana pentru hotararea de a pastra copilul. Sunt sigura ca va fi bine!
Bafta!

Flavia sper ca astazi esti mai bine!
Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Acum am ajuns si eu acasa si mi-au dat lacrimile de emotie citind atitea vesti bune.
In primul rand vreau sa le felicit pe Mari pentru cei doi samburei din burtica si pe Lariana pentru decizia de a-l pastra pe bebe. Eram sigura ca Tutunaru o sa vrea sa te ajute! Imi vine sa ma duc sa-l pup pentru vestea buna pe care ti-a dat-o!
Amabela, iti multumesc din suflet pentru ca traiesti alaturi de mine emotia "aparitiei celor doua liniute". Esti o scumpa!
Mirela si Andreea, am vazut ca tocmai s-a deschis topicul mamicilor de iulie-august 2007, care ne asteapta!!!!!. Pentru mine e tare emotionant, mai ales ca au scris acolo o multime de mamici cu care am fost colega la burticile de iul-aug 2006. Bineinteles ca am plans de numa' citindu-le, mi-am amintit de zilele frumoase din perioada sarcinii, cind stateam toata ziua in pat si "vorbeam" cu ele despre orice imi trecea prin cap. Ce frumos era!!!!!
Laura, ma bucur mult ca au inceput greturile si la tine. Placut nu e, dar macar te mai linistesti putin.
Fetelor, ma tot gandesc la Flavia ca nu a mai scris deloc azi. Sper din tot sufletul ca e bine si o sa intre curind sa ne dea vesti bune.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina, iubita, cand faci testul? Vei fi iar la mamici de iulie-august si vei fi si mai fericita Abia astept sa ne anunti

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura, azi in drum spre casa era cit p-aci sa intru intr-o farmacie sa cumpar un test de sarcina.Dar e mult prea devreme inca. Chiar daca as fi insarcinata, sigur iese negativ (sunt in ziua 24). Asa ca o sa mai am rabdare macar pina sambata.
Simptome am o gramada, dar nu sunt concludente, ca pot fi si de la CM: dureri de sani si de burta, balonare, o stare de nervozitate (desi nu am nici un motiv sa fiu suparata) si vad ca plang f.f.usor.. Acuma incerc sa ma incurajez ca daca nu e sa fie luna asta, mai am si luna viitoare sansa sa prind mamicile de iul-aug!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Cristina abia astept sa treaca timpul si sa faci testul.Sa dea DD sa fie pozitiv si vei fi la mamici de iulie-august. Eu trebuia sa fiu la mamici de mai-iunie,dar nu a fost sa fie.
Ar fi super sa fim colege la mamici de iulie-august!
In orice caz,daca nu a fost sa fie luna asta,nu disperam pentru ca tot prindem mamicile de august.Dar sper sa fie bine.Imi este teama sa sper.Nu vreau sa-mi fac prea multe iluzii,desi e atat de frumos sa visez la , pentru ca o sa fiu tare dezamagita daca nu sunt.
Iti tin pumnii pentru ziua cand vei face testul!

Ce o fi cu Flavia? Sper sa fie bine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor m-ati ingrijorat si pe mine! Cred ca e bine Flavia, poate scrie mai tarziu, cand vine de la servici. Sper sa fie bine

Mirela ce-i, mama, cu spatiul ala mare dupa semnatura ta?
Abia te astept si pe tine cu testul! Pe luni-marti zici?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura da,luni sau marti fac testul,asta daca nu imi vine pana atunci CM.
Sa stii ca astazi am observat si eu ca este un spatiu mare dupa semnatura.Nu pricep de ce!
Cum sa fac sa dispara?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, , pling de bucurie ptr tine (m-a intrebat sefa ce am si i-am explicat ca sint emotiva din cauza sarcinii...), felicitarile mele, ai mare grija de voi trei, ca o sarcina gemelara trebuie mai supravegheata, vai ce ma bucur, mai parca m-as inscrie si eu cu tine si cu Laura, si s-o luam si pe Ileana, dar inca mi-e frica pina nu merg la medic....te pup de 3 ori

lariana, bravoooooooooo, ma bucur tare mult ca ai gasit medicul capabil care sa te ajute, sarcina usoara si sa fim pe lista impreuna la odisee, bafta la medic.

fetelor sinteti niste dragute, adevarate prietene ca va faceti griji ptr mine, va pup pe toate , imi pare rau ca n-am scris mai repede dar ma chinui de dimineata sa termin mesajul asta, ca e nebunie la birou.....sint bine, poate prea bine, mi-e si frica...ieri m-am odihnit azi noapte am dormit prost ca m-am tot gindit sa fie bine.....dar nu mai am asa dureri....in schimb greturile nu ma mai lasa......

mirela, andreea si cristina_ana, galeria incepeeeeeeeeee, va tin pumnii, va pup pe toate acuma, am sa intru si de acasa ca nu mai am timp

Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, ce bine ca totul e in regula, ca ne-am cam speriat. Eu tocmai iti scriam, cd am vazut ca ai postat deja. Sa ai grija de tine si sa te odihnesti in weekend. Cat despre greturi, eu stiu ca sunt semn bun. Atata timp cat exista, bebe e bine. Te pup

Andreea

Mergi la inceput

Flavia, ce bine ca esti bine!!!! Ne-ai cam speriat, ca eram obisnuite sa intrii sa scrii zilnic! Bineinteles ca ne-am ingrijorat pentru tine. Eu una nu mai vreau sa aud de vesti proaste!!!! Te pup si ai grija de bebe din burtica (si de Dominic, bineinteles!)

Cristina

POZE

Mergi la inceput