Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia ma bucur ca esti bine! Are dreptate Cristina,nu vrem sa mai auzim vesti proaste.Gata! Am suferit destul! Este si randul nostru sa fim fericite si sa ne tinem copilasii in brate si sunt sigura ca vom reusi toate!
Laura este mai bine acum,ca s-a micsorat spatiul?
Waauuu ce albastruu!
Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fetelor!!
Sper ca nu va suparati ca dau buzna la voi.....din cand in cand cand mai prind putin timp imi face placere sa va citesc, plang si ma bucur cu voi de cate ori mai apare cate o graviduta.
nici nu stiti cat m-ati ajutat acum un an cand ramasesem gravida cu fetita mea cea mica!!!!.....dar asta-i alta poveste.
Am intrat sa-i spun si eu la Lariana, ca nu are de ce sa-si faca probleme, eu i-am nascut pe toti 3 cu cezariana intre fete sunt 14 luni jumate. La 6 luni dupa a doua cezariana eram din nou gravida.....nascusem prematur si mi-era imposibil sa ma gandesc la o noua sarcina si o alta cezariana. Dar asa cum spune si Mariana aici doctorii considera rana pe uter cicatrizata dupa 6 luni......si am fost la 3 toti mi-au spus acelasi lucru SA NU-MI FAC NICI O PROBLEMA.....probleme mi-am facut cu duiumul dar m-a ajutat Dumnezeu si am nascut asa cum era programat cu 2 saptamani inaite de termen.......si cu un copil de 3 si unul de 1 an singura de dimineta pana seara numai usor nu mi-a fost.
.....mai stiu aici pe forul o fata care impotriva medicilor a pastrat sarcina si tot asa au amenintat-o de ruptura de uter si nu s-a intamplat nimic. O sa vezi ca o sa fie bine.
.....sa cum va fi pentru toate.
aveti din partea mea toata stima si admiratia!!!

Va pup pe toate, cati mai multi bebei, sarcini usoare si copilasi sanatosi!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mari, ma bucur tareeeeeeeeeeeeeee pentru tine!!!!!!!!Sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de voi si ca totul va fi in regula acum. Si eu am un caz de gemeni in familia sotului, poate cine stie, se va intampla si la mine. Asa cum spun si fetele, sa ai mare grija de voi, si sa de abia astept sa ne spui ce sex au.

Laura, normal ca ai greturi, cum altfel vroiai sa iti reamintesti in fiecare zi ca ai un bb in burtica? Stiu ca e greu sa nu iti faci griji. Am o cunostinta care a pierdut o sarcina, oprita in evolutie, iar la urmatoarea era in fiecare saptamana la ecograf, o stia tot spitalul. I-a explicat doctorului ca altfel nu poate sta linistita. Am o presimtire ca asa vei face si tu...Cred ca si eu la fel, numai ca m-au speriat fetele care traiesc in alte tari. Vad ca aici e diferit, te cheama la eco la aproape trei luni si nu prea imi place asta. Ma rog, sa raman eu insarcinata mai intai, si dupa vom mai vedea...

Mirela, tin pumnii stransi stransi. Eu ma pregatesc de prestat, o sa fie mai dificil saptamana viitoare ca vin socrii la noi in vizita, dar la cat de mult isi doresc si ei un nepotel/nepotica, cred ca nu vor fi prea deranjati. Cred ca toate ne facem iluzii, chiar daca nu mai vrem sa recunoastem. In cele din urma e absolut normal, iar daca nu am avea speranta in suflet, nu cred ca am putea sa mergem mai departe. De abia astept rezultatul testului!

Cristina, as da orice sa ma inscriu la mamici de iulie-august, sper ca tu si Mirela sa imi dati un exemplu bun de urmat saptamana aceasta.

Lariana, ma bucur mult pentru decizia ta. Sper sa fie totul in regula!

Della, dupa ce citesti articolul nu iti mai vine sa mai mananci nimic...Nici nu mai stii ce mai este sanatos si ce nu. Aici daca vrei sa mananci sanatos, trebuie sa cumperi produse organice, care costa aproape dublu decat cele obisnuite si nu multa lume isi permite. Eu oricum nu prea mananc carne, asa ca ma gandesc ca ma feresc un pic in felul acesta de toti aditivii din mancare.Imi zicea cineva ca atunci cd esti insarcinata trebuie sa fii atenta si la cremele pe care le folosesti, pentru ca majoritatea contin chimicale...

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristina , hai ca pana sambata mai este doar o zi! Si sa vezi ce repede trece! Si o sa fii apoi printre primele mamici de iulie - august!

Mirela abia astept sa ne dai vestea cea buna! Fac si eu putina galerie: !

Flavia, ma bucur ca esti bine! De acum stai linistita si vezi, nu te speria ca e totul ok! Cu noroc si ajutor de sus, asa o sa fie pana la sfarsit! Si eu sunt putin cam stresata ca am auzit ca e mai dificil cu gemeni, dar sunt si asa de fericitaaaaa! Am un zambet latit pe toata fata de se intreaba lumea ce o fi cu mine!

Ileana, ce mai faci? Cand ajungi din nou la medic?

Lariana ce BINEEEEE! felicitari! ma bucur tare mult sa vad ca ai luat decizia corecta si ai gasit si medicul care sa te ajute! Hai, vii si tu pe listuta?

Eu saptamana viitoare ma prezint din nou la eco, la un alt medic, care are un aparat mai performant si cine stie, cu putin noroc o sa vad si inimioarele batand!

Laura, bafta pentru maine si sa ne povesteti cum a fost!
Andreea imi place ca esti optimista!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia sa nu ne mai sperii, ok? Sper ca te vei simti mai bine! Pupici la burtica si lui Dominic

Ooo, Mirela, pai asta-i alta viata Uite si tu ce ordonat arata Abia astept sa faci testul

Cristina iti fac si tie galerie de pe acum ca sunt foarte nerabdatoare

Andreea tot secretul sta in muci, nu in raceala Io si acu' ma smarcai si ma mucesc de numa' Bine ca nu racesc! Iti tin pumnii si tie. Cand tre' sa faci testul? Acu' parca esti in perioada fertila, nu?
Si la sarcina trecuta am fost la eco in fiecare sapt pana a miscat bebe

Mari, pup mamica si gogosicile din burtica

Ileana unde esti? Mai zi-ne una, alta ca sa nu ne ingrijoram! Esti bine?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Ma bucur pentru fetele care sunt gravidute si ma rog sa fie bine. Soarele trebuie sa rasara si pe strada noastra
Eu mai am de asteptat pana prin Martie cand vreau sa merg in Ungaria pt analize complexe.
Va urmaresc iar increderea si buna dispozitie a voastra ma molipseste si pe mine.
Am auzit de o clinica din Ungaria, Telkedi, voi stiti ceva?

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

fetelor ma bucur mult ca sinteti bine si citesc numai optimism in sufletele voastre.Mari care va fii o mamica la patrat. Luni ma voi duce si eu la eco,sint ffff fericita ca s-a intrezarit o speranta.Acuma asteptam si pe Cristina Ana si scuze cine mai asteapta.Va fac galerie sa ne luam de minute si sa fugim repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Lariana, hai ca esti tare cu "mamica la patrat"!. Ma bucur tare mult ca esti si tu mai linistita si parca si putin mai optimista! O sa vezi ca totul va fi bine!

Fetelor se apropie wekendul, de fapt chiar a venit! Asa ca va doresc sa va odihiniti si sa profitati de zilele frumoase! Iar celor care au de prestat: SPOR! Si nu va lasati cu una cu doua!
Pupici,

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mari ce veste. Sa de-a Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si sa ai 2 bebei sanatosi.
Lariana ma bucur ca s-a rezolvat. Stiam eu ca se poate.
Cristina si Mirela ma alatur si eu galeriei. Va tin pumnii sa fie II.
Laura nu iti face griji de simptome, nici eu nu am avut. Sotul meu chiar zice ca nu prea mai am sani (ei sunt mari oricum, dar trebuiau sa se faca si mai mari ).

Eu am avut alte 2 zile de cosmar si m-am hatarat sa merg totusi la dr. A venit o moasa si mi-a spus ca nu ma poate primi fara programare. I-am spus ca imi este f rau, ca nu pot manca...a zis ca nu are ce sa imi faca daca nu ma doare burta sau sangerez...Am rugat-o sa ma consulte sa vada daca bb e in regula si a refuzat...a zis data viitoare sa dau telefon inainte si acum sa merg la un dr. de cap ca ei nu au ce sa imi faca...Sotul meu s-a luat un pic de ea, i-a zis ca si data trecuta am sunat si ne-a tinut 10 min la telefon si bb al meu a murit intre timp si nimic...sorry....Am ramas socata, nu m-am asteptat...Am inteles ca se poarta in general urat cu strainii, dar totusi cand e viata unui bb la mijloc? Sunt f dezamagita si nu stiu ce sa fac pt ca efectiv nu imi mai vine sa merg la nici un control.

Ileana 12+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor dragi eu sunt ammica de iul-aug 2006 si va citesc demult.va tin pumnii la toate si sper sa va dea Domane Doamne bebici cat de curand.Ma rog pt voi si pt Cristina Ana colega mea de anul acesta.
Doamne ajuta-va pe toate.Monica ,Daniel 4,7 ani si Cristian 7.07.2006

Mergi la inceput