Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Pepsi spune:
fetelor merci la toate ca v-ati facut griji ptr mine, un pupic la fiecare , azi va sciu mai mult ca sint singura la servici, ieri n-am mai apucat sa scriu ca am adormit pe la 8.
bine zice Laura, as merita bataie, ca cu tot cu ajutorul prietenilor(care saracele pe la amiaza au trebuit si ele sa plece), m-am agitat cam mult cu mutatul asta si cu curatenia.....dar, am si alte weekenduri si nu ma mai agit.....ce-o fi o fi.
fetelor atita optimism din paginile astea, ca poate cum spune della tre sa schimbam numele la topic.
mirela, cristina, vreau sa aud vestile bune, va fac galerie la amindoua, si va doresc sa fiti mamici de iulie august.
mirakluker, sa-ti traiasca copilasii, merci de urari.si eu vreau trei copilasi cel putin....
laura, si eu daca as putea mi-as face eco in fiecare saptamina......sau si mai as face si eu ca si Tom Cruise mi-as lua unul acasa, ce sa ma mai deplasez.....bafta la eco, va fi bine, si eu mai beau o mica cafea dimineata, mica mica de tot, cu muuuuult lapte, si mie mi-e rau de la benzina, de fapt mi-e un rau constant, azi dimineata am zis ca nu mai ies din casa cu capul in buda am stat inainte sa plec la munca.....dar macar zic ca si cu Dominic a fost la fel.....da, am sa-l pup pe Dominic din partea ta, e un dulce(ca-i al meu), daca l-ai vedea te-ai lipi de el imediat....ii plac femeile
andreea, spor la prestat, lasa-i in colo pe socrii, trimite-i la o plimbare.....
sicuta13, merci de urari, din pacate nu stiu nimic de clinica aia, dar sigur pe forum vei gasi fete care sa stie, poate la alt subiect. succes.
arghirmonica, merci de urari, sa ai parte de un bebe sanatos si mincacios, felicitari ptr rolul cel mai minunat ce-l avem in viata.
ileana, draga mea, iti inteleg dezamagirea, si sa stii ca nu are legatura ca esti strain, eu, fara sa ma laud vorbesc franceza fara nici o problema si totusi ma izbesc de sistem......sa-ti spun cum a fost cu Dominic, el e alergic la tot ce e produs lactat, la 6 luni ii introdus diversificare si ce-mi zic eu, ca nu aveam chef sa ma mulg ii dau cereale ce au deja in ele lapte praf, simplu tre sa pui numa apa....si dupa citeva lingurite ma trezesc ca ajung la urgente cu el in soc, nu mai respira bine, era tot rosu, se umflase, etc....diagnostic alergic la proteina bovina.....deci, el nu mai are voie NIMIC ce are lapte, sau derivati(caseina, etc), si zic, bun pai hai sa-i facem analize, nu se poate numa la 1 an. dar citesc eu pa net ca-n Franta se face la 6 luni, sun din nou, nimic, si atit i-am sunat si am fost peste tot locul, ca la 9 luni am obtinut primul test ptr el, si de atunci e sub observatia unui alergolog si a unui dermatolog, si are si medic de familie si pediatru....sint aici oameni nascuti aici care nici macar medic de familie la copil nu au reusit sa aibe....asa ca asta este, este un sistem, stiu ca-ti este greu, dar tre sa deschizi usa cu capul, cu forta, bine a facut sotul tau ca s-a luat de ea, mie nu mi-a placut deloc medicul ce l-am avut la Dominic, si mi-e parut tare rau ca nu l-am schimbat. schimba-ti spitalul, eu stiu ca ei zic, asa mi-au zis mie cind am sunat si am zis ca am crampe ca niste contractii, ca e prea mica sarcina sa poata face ceva, daca e s-o pierd o voi pierde....ca ei nu pot salva copilul e prea mic.....si ca daca singerez sa merg la urgente.....am incercat sa ma bag la sarcina cu risc dar nu sint considerata ptr ca am pierdut abia o sarcina, si am deja un copil nascut normal. asta e sistemul, si eu sint frustrata ca am rv numa in 23 noiembrie, dar macar voi vedea mai multe. capul sus Ileana, nu te da batuta, sprijina-te pe sot si mai bate si la alte usi, nu stii pe nimeni sa-ti recomande pe cineva?
mari, arati bine pe listuta. Ileana, Lariana, noi mai lipsim, poate-mi fac si eu curaj ...
hai va pup pe toate, aveti grija de voi
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Flavia ma bucur ca esti bine si a fost doar o sperietura.Din pacate,noi toate care am pierdut o sarcina suntem stresate sa nu se intample din nou ceva rau si ne pierdem seninatatea atat de necesara unei sarcini.Dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reusi de data asta sa ne tinem puiutii in brate.Ai grija de tine si las-o mai usor cu efortul si cu stresul! Mersi pt. galerie.
Ileana sunt uimita de sistemul celor de acolo.Cum sa nu te consulte daca te simti rau si avand in vedere antecedentele? Trebuie sa-i zici cateva moasei
Incearca sa stai linistita si ai sa vezi ca de data asta va fi bine.Mersi si tie pt. galerie
Mari abia asteptam sa vedem pozele de la eco cu cei doi bebei si sa vedem ce sex au! Tu ce ai vrea sa fie? Stiu ca zici orice numai sa fie sanatosi,dar totusi...
Lariana ma bucur ca esti mai increzatoare! Te asteptam cu vesti bune de la eco!
Andreea daca se apropie perioada fertila iti urez spor la prestat Lasa-i pe socri cu ale lor
Bafta!
Cristina presupun ca ai trecut deja pe la farmacie si ai luat testul de sarcina.Iti tin pumnii sa fie II liniute.Ma alatur si eu fetelor
Mira sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi.Esti un exemplu clar ca se poate ca,la scurt timp dupa o cezariana sa ramai insarcinata si sa duci sarcina cu bine pana la capat.Multumim!
Laura bafta maine la eco! Sunt sigura ca este totul bine!
Va si va doresc un week-end placut!
Mirela
Pepsi spune:
mirela, ai mare dreptate, sint bine in aparenta ca daca ai vedea ce morcovi mi-au crescut....., incerc sa-mi pastrez calmul ca nu am de ales, dar numar fiecare zi pina cind ma voi duce la medic, sa stiu eu ca totu-i bine, si sa trec de perioada asta critica de 3 luni.....pe urma voi continua sa fiu stresata ca doar se poate intimpla orice la orice vista a sarcinii, dar perioada de inceput e cea mai critica, aici se pierd cele mai multe sarcini, la inceput....bine macar ca va am pe voi care ma intelegeti, si lasa ca ai sa vezi si tu cum e incepind de saptamina viitoare, iti tin pumnii din suflet sa vedem cele II liniute.citeodata imi zic, ca daca nici de data asta nu-mi tin al doilea pui in brate, ma bag asa la o discutie cu Dzeu , dar, tin optimismul si merg inainte.
a, chiar mari, nici nu m-am gindit la sex, vad ca te tot maninca miinile sa iei haine de bebe.....ce-ti vine sa iei, haine de fetita sau de baieti?
weekend placut si va pup pe toate
Pepsi spune:
ei, am uitat sa va spun mi-am gasit curajul si m-am inscris la odisee linga mari si lauraca mi-am zis fie ce-o fi macar daca se intimpla ceva am avut si eu momentul meu de odisee
blueeyes2003 spune:
Super,Flavia !
Alaturi de fetele de acolo vei impartasi clipe frumoase si emotionante.
E bine ca esti coleguta cu Laura si Mari.
Mirela
cristina_ana spune:
Mirela, nu mi-am cumparat inca testul, pentru ca nu as fi avut rabdare sa astept pana duminica si nu are sens sa-l fac mai devreme.
Arghirmonica, multumesc mult pentru urari! Tare ma bucur sa vad ca "mamicile mele" nu m-au uitat si au emotii pentru mine! Te pup si promit ca va anunt pe toate cind apar cele doua liniute!
Flavia, am vazut ca ti-ai luat inima in dinti si te-ai inscris si la mamici! Ai sa vezi ca de data asta ai sa ramai alaturi de ele pana la sfirsitul odiseei!
Ileana, e intr-adevar strigator la cer ce se intimpla acolo la voi! Dar lasa, ca vine bebe si o sa uiti de toate necazurile astea!
Andreea, spor la !
Lariana, iti tin pumnii pentru luni. La care doctor te duci pina la urma?
Laura,am citit pe la mamicute ca ai greturi dimineata!
Cristina
POZE
tanima_i2002 spune:
Uau ce de burticoase!!!! Cat ma bucur ptr voi. Sa dea DD sa aveti parte de sarcini usoare fara probleme si emotii si sa va tineti bebelusii frumosi in brate cat mai repede. Ei sunt sufletul nostru, bucuria noastra, implinirea noastra. Eu ma simt cu adevarat implinita de cand sunt mamica.
Lariana ma bucur ca ai hotarat sa il contactezi pe dr T. E un dr foarte ocupat, uneori ai impresia ca nu comunica, ca nu il intereseaza sau ca nu e atent, dar sa stii ca asa e el mai scump la vorba si nu discuta cu tine decat daca sunt probleme. In rest sa il intrebi tu ca iti raspunde. fa-ti liste de intrebari de acasa si nu iesi din cabinet decat in mom in care te-a lamurit. Vezi ca are tendinta sa te scoata repede pe usa daca nu intrebi nimic, ptr ca el considera ca daca ce a vazut e bine nu are ce sa iti mai spuna. Este si un subiect cu pacientele dr T pe topicul Nasterea unei stele. Intreaba acolo mereu ce nedumeriri ai si fetele or sa iti raspunda. Sa ai incredere in el si vei vedea ca va fi bine. Multa bafta atat tie cat si celorlalte gravidute.
Va pup pe toate
Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
kla78 spune:
mai fetelor mie imi era frica sa intru la subiectul asta ca era unul trist dar acum vad ca e plin numai de burticoase!
nu intram ca imi aducea mereu aminte de primul meu FIV la care m-am ales cu o extrauterina dar cred ca acum voi intra mai des poate imi aduce si mie noroc!
VA FELICIT PE TOATE GRAVIDUTELE!
claudia
blueeyes2003 spune:
Lauraaaa unde esti?!? Te asteptam cu vestile de la eco. Sunt sigura ca sunt dintre cele mai bune si te-ai mai linistit!
Claudia te asteptam aici si impreuna vom trece peste tot ce este rau! O sa ne vina randul la toate sa fim -dutze!
Va !
Mirela