Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Miri, , daca nu crezi in coincidente, poate ai vrea sa citesti si "Profetiile de la Celestine", ca acolo vorbeste frumos de asa-zisele coincidente Sa imi spui daca vrei Aivanhov, ca am multe

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am terminat si eu toata treaba cu Iarina si acum am citit cam tot...sa vedem ce iese la socoteala...

Denisa cat a papat Emma? 1200 ml. laptic? ce bine a papat la ea de scumpica.
Monica eu am vrut sa ii dau vitamina C dar nu am gasit ...pe vremea cand nu vroia lamaie...acum continui cu lamaie
T_Ioana avea dreptate dr. in tot ce zicea
anasol bravo pentru reusita lui Davidutul
miri_mik eu ti-am trimis doua mail-uri nu le-ai primit? tie si lui Bruno.
Anda si sa se faca bine Mark.
Giova imi pare rau pentru Silviu .

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ooooooooodah!, chiar te rog, daca nu te deranjeaza. tocmai ii spuneam sotului ca probabil avem niste probleme deaura de rezolvat de fapt inainte sa vina sora lui bruno pe lume. probabil a venit momentul sane privim din afara si sa corectam acolo unde nu suntem suficient de pertinenti sau prezenti.

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova si Monica stai linistite dragele mele ca Iarina nu se ridica singurica in fundic inca...dar in picioare vrea...pai cum vine asta??? Deci inca o mai pot lasa asa cu salteluta ca nu e pericol ca numai daca o pun eu in fundic sau daca o tin de manute si se trage ajunge in fundic.

Despre triplatul greutatii pana la un an eu stiu de la nenea dr. ca asa mi-a spus dar bine inteles ca nu toti copii cresc la fel.

Ca se vorbea ca baietii sunt mai lenesi...poate...dar mahoritatea sunt mai grasi ca fetele...deci...se compenseaza una cu alta

Asa ca mamici de baietei nu va suparati

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Boli care se vindeca prin administrarea de branca-ursului

Impotenta - se ia tinctura, cate o lingurita, de 3-4 ori pe zi.
Frigiditatea - o lingurita de tinctura luata cu 20-30 de minute inainte de actul sexual relaxeaza musculatura uterina, mareste stimularea neuro-transmitatorilor care genereaza dorinta erotica si ajuta la dezinhibarea psihica.
Sterilitatea la femei si barbati - se face tratament de lunga durata cu tinctura de branca-ursului, cate o lingurita de patru ori pe zi. Eficienta este mult marita daca se tine un regim lacto-vegetarian si se renunta la alcool, tutun si cafea.
Menopauza prematura - se face un tratament progresiv cu tinctura. Se incepe cu 20 de picaturi luate de trei ori pe zi, in prima saptamana, si se creste doza cu cate 10 picaturi pe saptamana, pana cand se ajunge la 50 de picaturi, luate de trei ori pe zi, in a patra saptamana. Se face o luna de tratament cu zece zile de pauza. Aceasta gradare a tratamentului este necesara pentru a preveni fenomenele neplacute date de relansarea activitatii hormonale (bufeuri, nervozitate, sangerari menstruale prelungite). De asemenea, eficienta tratamentului este sporita de o dieta lacto-vegetariana si cu multe cruditati.
Insuficienta ovariana, insuficienta dezvoltare a sanilor si a altor caracteristici feminine - o lingura de miere se amesteca bine cu o lingurita de tinctura si se ia pe stomacul gol inainte de masa. Se iau 3-4 asemenea doze pe zi.
Epilepsia - se fac cure succesive, de cate 40 de zile, cu 10-20 de zile pauza. Se ia pe nemancate cate o lingurita rasa de pulbere de branca-ursului, de 3-4 ori pe zi.
Hipertensiunea - 50 de picaturi de tinctura se administreaza de patru ori pe zi, inainte de mesele principale

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

giova sunt o mamica de iulie-august 2006 din timisoara. am vazut ca suntem din acelasi si uitandu-ma la pozele tale mi-am dat seama ca ne-am si intalnit. la mall, la camera "mama si copilul". erai cu baietelul tau si eu eram cu o prietena si bineanteles cu al meu fecior. eu si prietena mea ne minunam ce repede a mers in picioare baietelul tau...asta poate iti aduce aminte de mine. poate ne mai intalnim.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

szaboali, n-am primit nimic de nimic de la tine:( ai scris bine adresa?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri si Deea, mama e asist. maternala. Silviu e la ea de la 5 ani. acum are 12. I-au bagat pe gat 2 copii baiat si fata. Nu i-a interesat ca are 2 camere si nu e recomandat pt. copii de sexe diferite.
Acum a venit na cu multe relatii, ca si-a facut si sotul asist. maternal si il vroia pe Silviu. Atata l-a mintit pe saracul copil, cum ca ei il infiaza, etc, etc.
L-au chemat la tribunal sa zica ce vrea. Normal ca Silviu a zis ca el merge la fam. cealalta dar numai daca-l infiaza.
Ei bine duminica l-au luat, si-a dus toate hainele, chioar si perna. Eu am vb. ieri cu el la tel. ca i-au luat mobil, parea incantat, dar azi a fost pe la mama si asta cand l-a vazut cum arata sa turbeze nu alta. cand a auzit ca a mers singur acasa, si ca nu-l mai da la ore ca tre sa plateasca s-a enervat.
I-a venit si citatia in care scrie ca nu are spatiu, ca Silviu are aptitudini muzicale si ca se dezv. mai bine langa celalat copil pe care il are fam. in cauza in plasament, ca ei se iubesc, etc, etc.
Mama maine merge si contesta tot, si va lupta pt. el.
Asist. sociala ne-a zis sa nu mai vb. cu el o perioada ca sa se integreze mai bine, dar cica a tot sunat-o pe mama si pe fix si pe mobil.
Saracul de el, crede ca va fi infiat si cand colo.... eu i-am zis ca nu-l infiaza, dar saracul nu m-a asciultat...el vroia un viitor.

Ma scuzati ca m-am intins atat si mai ales ca e off-topic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...filmul cu Dani e pe pagina mea, e prima imagine si scrie deasupra ca e film
Multumesc fetelor ca v-ati facut timp si v-ati uitat la film si mi-ati laudat soldatul Cred ca o calca pe urmele lui taicas-o ca al meu sotz serveste patria de la 19 ani si e in M.I.
In schimb cu premargatorul zboara prin casa deja, plus ca s-a ridicat si in fundic si in picioare (dar numai o data)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele,uio acu o saptamna am fost la ginec,si mi-a zis ca am o insuficienta ovariana,ca de cand am nascut mi-a venit cm ,adik nus daca cm,dar mi-a curs o luna prin august si de atunci nik,si mi-a dat duphaston 10 zile si vitamina e -3 luni,acu nus ce sa fac ca am luat duphaston 10 zile si astept,ce ziceceti sa incerc si cu branca ursului asa de capul meu sau tre sa intreb dr?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput