Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 27
LunaNoua spune:
Miri, eu iti recomand cartea "Galvanoplastia spirituala" de Michael Aivanhov, pt bb2
La mine asta a mers, ca eu am asteptat si eu 7 ani pt bb (eh, nu chiar, ca la inceput nu pot sa zic ca am asteptat, dar vre-o 3-4 ani, tot am asteptat). Iar cu parerile, venim imediat
Eu am citit aseara pana la 3
, dar nu am terminat ca imi fugeau randurile. Nu's unde fugeau, dar ieseau din carte... cred ca la Mos Ene ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
monica70 spune:
MIRI si noi am facut-o la 35/45 de ani 
Fug la nani,sa mai recuperez
Ne auzim dimineatza ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
miri_mik spune:
Luna Noua, sa stii ca am s-o aut pe net. tocmai imi piacse in mana Lazarev inainte sa moara tata, si am avut curaj sa-i spun ca-l iubesc. mi s-a parut foarte greu desi il iubeam enorm, si poate daca nu citeam cartea aia nu i-o spuneam niciodata si as fi regretat o viata. coincidenta? nu cred in coincidente:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Giova spune:
Gata treaba prin casa.
Miri vrei o fetita? atunci neaparat trebuie sa puneti in practica
inainte si dupa perioada ovulatiei.
Moni si Anda ce puneti voi la cale? Nu cumva Anda se opreste pe la Arad?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
GIOVA 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
miri_mik spune:
giova, partea cu ovulatia o stim. o stiam si inainte dar uite ca nu se prinde:( cica pana acu o luna alaptam si probabil ca din cauza asta nu s-a intamplat nik. dar noi si pe bruno l-am facut destul de greu. si bineinteles ca a aparut taman cand nu mai credeam ca se poa. de fata cu mine, la analiza care trebuia sa spuan cum supravietuiesc animalele lui la mine in mediu, doctorita de garda dela centurl de fertilizare a zis: imi pare rau, din asa ceva nu puteti concepe. fix 2 sapt dupa, eram foarte gravida:))) deci noi stimevolutia lui bruno d ela sexul de la 6 dimineata fix, pana la nastere:) de acolo incolo... am pierdut controlul:)))
Giova spune:
Mai fete eu sunt tare necajita: Silviu a plecat de la mama duminica. acum am aflat ca l-a dus la scoala cu ciorapii de vineri in picioare, nu s-au dus dupa el si a mers saracul 40 min. singur pe jos, nu-l mai da la orele de engleza ca trebuie sa le plateasca.
Uite ce a ajuns finutul meu
. mama plange si ea, vai de ea. a fost mintit ca-l infiaza, el a acceptat si uite cum isi bat joc de el niste oameni cu bani, dar fara suflet.
Asistenta sociala ne-a interzis sa mai vb. cu el un timp. El saracul o suna pe mama de nu stiu cate ori/zi si nu-i raspunde
.
Of doamne ca nu mai am chef de nimic.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Bianca nu gasesc filmuletele. Pe linkul care l-ai pus sunt doar 3 pagini. Unde sa caut? unde e pag.16?
Miri o prietena de-a mea a facut tot asa, ca vroia inca o fetita, si la eco i-a zis ca e baietel. E fain ca sunt pereche, dar ei vroiau inca o fetita si s-au ferit de ovulatie. Dar cine stie ce a ramas pe acolo....
Moni
usor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
miri_mik spune:
giova, mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii despre finutul tau:( inutil sa te gandesti si sa-ti faci sange rau daca nu ai voie sa vorbesti cu el:( dar ma gandesc cum s-o fi simtitnd saracul:(
luna noua, tocmai am citit pe net un pasaj din cartea recomandata. seamana cu lazarev. sa fie o coincidenta? ma repet, nuc red in coincidente:) iti multumesc mult ca mi-ai zis de ea:)
LunaNoua spune:
Gio, dar unde e acum finutul tau? L-au luat de la mama ta (care era asistenta maternala, sau cum ii zice), cu acordul lui, sa il duca unde ?
Miri, iti trimit eu cartea pe email daca vrei.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots