Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imbaiat, hranit si adormit prunc, la 21.50 .
Acum vreau sa ma bag la strans de prin casa ca e jale frate.
Clau e tot la ap., cica a iesit la bebu in canmera albastru marin, e cam inchis. Si turbez pana maine cand merg sa vad. Si asa frumos era pe paletarul ala ... .

Bianca eu ti-am cerut datele. le trec azi sau maine in lista. Filmuletele cu Dani al tau le vad maine, ca mi-a adormit copilul si nu vreau fara sonor.
Cartea pe care a scris-o Miri nu e de copii...este despre viata....
De vandut cred ca se pot vinde lucruri aici pe forum, dar nu stiu unde.
Moni pofta buna, mama ce mi-ai facut, dar nu mai vreau sa mananc seara. trec la dieta.
Denisa spor la conta.
Anda se vedea pe tiz ca nu e in apele lui, of dragul de el. acum cand trebuie sa plecati si la drum. de la noi sa-i treaca.

sper sa revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA uite http://forum.desprecopii.com/forum/classifieds.asp
Unde e filmuletzul cu "taras"? sau sunt eu chioara?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aici e filmul Moni...l-am pus la sfarsitul paginii 16 si cred ca nu te-ai mai uitat. Mersi de adresa...pacat ca nu au si poze produsele...
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA si GIO, multumim frumos pentru urari, sper sa ii treaca, acum e ok, chitaie la taica-su, vad ca are insomnii si refuza si cerealele, aia e, o manca el cand i-o fi foame.
MONI, asa e, abia astept sa ii vad la concurs de mers in patru labe, io zic ca Di e mai rapida ca porculetul meu, asta se misca mai greu, ca are burtica de tras dupa el
Iar cu romantele, asa e, cine o sa stie, io nu zic, tu nu, asa ca... Parca vad ca vin Irina si Ursulica cu dupa noi.
MIRI, nu stiu cum se zice pe frantuza la branca ursului da' studiez problema si daca aflu, iti spun. Ce frumos ca mai vrei un bebel, si eu mai vreau, dar acum nici o sansa, si tare mult mi-as fi dorit sa fie apropiat de varsta cu Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bia, l-am vazut pe Dani taras. M-am distrat copios Ce haios e Face armata deja flacaul tau E tare nazdravan si el si frumusica cea mare, care a afisat niste zambete mama-mama

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pisoi, de ce nu e nici o sansa? nu vrei? nu e intelept? nu e timp?
la mine e clara treaba: sa fie apropiati ca varsta si sa nu apuce sotul sa imbatraneasca:) nu foarte tare, ca june nu mai e:) ca am suferit toata viata ca am parinti batrani. in special mama.
ma uit si eu pe net poate gasesc dneumirea. poate mai stiti si alte cele. ca eu am uitat de acu un an juma:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

BIANCA acum il vad,am intrat acolo ,dar am crezut ca sunt doar pozele Are ceva viteza si taras !
MIRI nu stiu daca se fabrica "branca ursului" afara ... si in tzara doar 2 firme produc tinctura aia. (presupun ca planta respectiva creste predominant in Apuseni ca acolo se zice la mana "branca" )
ANDA nu se stie pana la proba finala - dar cu niste papuci la indemana se rezolva . Ioaiiiiii ... ca abia astept

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

MIRI si Diana are parintzi batrani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

moni, a nus e interpreta gresit:) tatal meu a murit cand aveam eu 25 de ani si el 68. mi s-a parut ingrozitor de nedrept. si daca vreau doi copii, cel putin, vreauneaparat s aincerc sa-i fac repede unul dupa altul, de-o da domnul. ca mais tii? poate sunt si eu fabrica stricata:))) si fac ca mama cate un copil la 7 ani juma:))) si suntem 3:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bia, am vazut si filmuletul cu somnicul in leagan

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput