Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 25
pisoi3 spune:
Buna, fetele
Si eu pe super graba, ca nici nu mai stiu ce sa fac mai intai.
Ma bucur ca v-au placut pozele cu Mark, noroc cu Ana ca a facut poze, ca usb-ul meu tot disparut e, unde o fi nu stiu. Mark era el azi cam ametit, tot sta sa ii dea un dinte si a facut si febra, nu va mai zic ca am ajuns cu el in seara asta acasa si avea 39.4
I-am dat niste panadol, i-am facut frectie cu otet si i-am pus sosetute cu otet si acum e ok. De dimineata mi s-a parut ca are putina febra, mai ales ca a miorlait in timpul noptii, eu am crezut ca e de la burtica dar acum ma intreb daca nu era de la dinti. Aia e, ne facem noi mari.
Super baiat Tiberica al Anei, mare si frumos, vorba lui Gio, pare de un an si jumatate. Si mamicii lui ii sta super cu noua tunsoare.
Maimutoiul meu a refuzat sa mearga in patru labe prin parc, desi acasa are o super viteza, sotul meu zice ca nu stia zona si de aia nu voia sa mearga in patru labe.
MARAKI, naspa cu socrul, ma, parca sunt tampiti, sa mor io! Sper sa primiti apartamentul, dar ce au nemtii cu animalele, nu le plac?
MONI, pai io cred ca ne omoara cuscra daca ne prinde cu romante intre Mark si Diana. La fel si Irina, ne spanzura, dar macar noi am fost cinstite si le-am anuntat.
DENISA, nu am ajuns inca la Luxemburg, nici macar nu am plecat, sambata plecam. Sper sa fii ok, ai grija de tine cu sanatatea si nu te neglija.
MIRELUTA, tu ce ai mai facut cu dr?
Si uite ca nu mai stiu ce voiam sa spun, revin. Scleroza, bat-o vina!
Biancas spune:
A..acum mi-am amintit...nu mai tin minte cine..
mi-a cerut datele noastre.
Deci...se numeste Daniel, s-a nascut in Tg-Mures la 17.01.2006 cu 3800 si 57 cm scor apgar 10.Defapt se numeste Ioan Daniel dar ii spunem Daniel. Pozele noastre sunt aici: http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/
Multumim daca ne bagati si pe noi in listutza.

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
monica70 spune:
Diana e pe juma adormita,eu intre timp am tras o omleta cu sunca si cascaval
si bag pe langa niste ea castraveciori acri sa ma energizez ca s-a marait Diana de mi-a macat nervii seara asta.Numai pe podea si macar daca ar sta locului sau macar sa circule doar in patru labe.Dar e in continua miscare sus - jos ,dute-vino de te termina 
ANDA pai nu se baga ei la romantze ,da' de-un concurs de mers in patru labe tot o punem (numai sa nu ajungem la concurs de urlat
) Si cu romantzatul cine poate verifica la urma urmei ? ![]()
Fug sa pap si revin ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Denisam spune:
Bianca- vazut pe taras grabis, super dulce!
Moni-spor la culcat si la conta.
Anda- drum bun si sanatate lui Mark, ma bucur ca s-au vazut cei doi flacai scumpi si dulci.
Emma a bagat vreo 140 de spanac cu 2 masuri de cereale si cam 170 ml de banana, asa ca cat de cat si-a revenit, sper, sa vedem dupa amiaza.Eu nu ma mai stresez, caoricum are rezerve, doar ca vreau s a aiba cat de cat papa in burtica ca sa nu se trezeasca noaptea si de aia cand nu are chef de papa deloc, primeste niste laptic.
Intru mai incolo, merg sa o culc si sa dau telefon la coafor sa ma vopsesc si eu si sa ma bag in hartzoage.Pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
miri_mik spune:
ahaaaaaaaaaaaaaaaa! am citit de ceva pt facut copii! si eu vreau:) si vreau si o denumire in franceza va rog frumos:) vreau o surioara pentru bruno, si vreau repede:) desi nu cred ca ginecologul meu ar fi foarte fericit:) da nuc red ca-l intreb:)
noi am mancat prima data azi branza de vaci:) am gasit in sfarsit ceva care sa semene cu branza de acasa! haleluiah! si a halit-o, da era rupt de oboseala:) a, si vrem sa stam tot mai mult in picioare. nu le mai ridica sa ramana spanzurat de maini, sta infipt si batsaie din fund:) e asa haios:)))
luna noua, maine imi aranjez eu parul. sotu vrea brunet scurt, eu vreau scurt, probabil dar tot suvitat:) sa vad ce inspiratie am maine:))
am niste fete datoare cu o parere despre carte. cand va achitati de partea voastra d eintelegere?
doar silvi si giova s-au exprimat in privat. pana citesc fetele din diaspora, oricum nu e voie de comentat pe net:) o sa deschid un topic atunci:)))dar pana una alta....
pupici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
monica70 spune:
DENISA cum te vopsesti?
?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Biancas spune:
Cartea asta e roman sau e carte pt copii???Macar atata spuneti-mi despre ce e vorba in ea...
Bianca

Albumul nostru
Denisam spune:
Miri- eu tot nu stiu dc ai apucat sa imi trimitzi cartea , ai primit emailul meu?Multumesc frumos!
Moni- pai tot roscatul asta inchis, castaniu e cumva, doar ca acuma s-a dus culoarea si sunt alba in fatza
!
MA duc la hartzoage, am adormit-o dar are o nara infundata desi ii pun picaturi din astea de mare
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Mai am o intrebare la voi...nu am sapat prea adanc pe forul asta dar poate ma ajutati voi...
Este vreun capitol unde mamicile pot vinde ce nu le mai trebuie de la copii? Am o pompa de san Nuk si as vrea sa o vand si nu stiu unde...
Bianca

Albumul nostru
miri_mik spune:
da denisa, a plecat cartea azi. o sa ajunga intr-o vreme, dar e trimisa normal, adica fara fasoane postale:) sa speram ca ajunge:)
bianca, nu e carte pt copii:) aia apare la anul. asta e altceva, da nu-ti spun ce:) hihihi
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)