Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

eu zic sa incerci. e o tinctura naturala, rau n-are ce sa faca. cel putin nu cred. dar te lamuresc fetele:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MIRI, pai nu mai vreau bebe pentru ca am un nou job si nu pot sa am bebe acum, incep de vinerea viitoare sa lucrez si nu am cum sa am un bebe prea curand. De vrut, vrem si eu si sotul, nu conteaza ce o sa fie, baietel sau fetita, sanatos sa fie. Dar ne apucam de el imediat ce va fi posibil.
Daca vrei, iti cumpar eu Branca ursului din Romania si ti-o aduc cand vin la Bruxelles.
DEEA, vreau si eu cartile pe mail, saru mana. Adresa e andreea.danulescu@gmail.com
GIO, of, imi pare rau de Silviu, saracutul baiat, imi dau seama ce sufera mama tata, ca in 7 ani cred ca s-a atasat de el.
ALI, cred ca Iarinuta, ea o sa mearga probabil direct in picioare, ce atata stat in fundulet, in picioruse e mai interesant.
Merci mult pentru urari, sper sa se faca bebe repede bine.
MONI, abia astept sa ne cunoastem!
Fetele, fug la culcare. Noapte buna si somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasol- si eu zic sa incerci pt ca si prietena mea a luat de capul ei de 3 ori pe zi cate o linguritza si dupa o luna i-a venit cm.
Bafta in toate!
Giova- imi pare rau de Silviu- ma ia cu plins deja.
Miri-multumesc mult, abia astept!Bafta cu fetitza, si noi vrem la distantza mic aun baietzel, darmai stam vreo 3 luni ca sa mai imi treaca tiroida astasi sa enjoy perd faina cu Emma.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu am luat duphaston anasol. Ca sa imi vina cm luam injectii dar nu mai stiu cum se numeau si intotdeuna au dat rezultate. Eu am avut un c.m. foarte aiurea, ma mir ca am ramas insarcinata la cat testosteron avem in mine cand mi-am facut analizele.. cred ca a fost o greseala sau prea mult ...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Giova, mi se pare foarte incurcata povestea. poate pt ca nu pricep cumpoti sa te joci cu viata unui copil asa, de amorul soartei, sa nu fie la tine sa fie la mine... si ii facem sufletul tandari. poate ca saracul isi dorea mai multe, dar sunt convinsa ca nu stia ce greseala face:( din pacate cand intervine legea... e multa lupta la mijloc. dar eu sper ca mama ta sa reuseasca sa-l salveze. ar fi pacat sa nu se mai poata face nimic. la 12 ani inca nu stie ce parsivi sunt adultii. ar fi bin sa nici nu invete prea devreme. a incasat deja partea lui de durere cand a fost dat in plasament. trebuie sa i se ofere ceva mai bun:( si nu niste oameni care sa-l tina pe post de element decorativ si asigurare de bani in cont:((

Mergi la inceput

pisoi, daca nu te deranjeaza si nu te incurca la bagaje, poate poti pune o sticluta in bagaje:) multumesc mult. apropos, ai idee cam cand ajungi in brux?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca io cred ca is ca nu am gasit filmuletul
Monica Am vazut-o pe Dia cu aspiratorul fata harnicuta are mama...maine poimaine nu te mai lasa sa aspiri tu

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Merg sa ma uit la film ca imi plac serialele din miez de noapte de la pro..
Noapte buna tuturor

Albumul nostru

Mergi la inceput

ce aiurea apar mesajele!

Mergi la inceput

Aici e filmuletzul...
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=Danitarasgrabis.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1

Albumul nostru

Mergi la inceput