Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea, cred ca m-am exprimat eu aiurae pe undeva, nu vreau sa intelegeti ca trebuie carne la fiecare masa.Mie mi-a zis dr lui Alain de 3-4 ori/saptamana, galbenus de ou in tesr sau de ce nu chiar doar legume si branzica de vaci.Mersi ca mi-ai zis reteta ta dar Alain nu suporta orezul, mi-l scuipa de nu ma vad. Am citit ca pui soia, am citit undeva una articol ca nu-i bine sa mananci nici multa soia ca e toxica, deci nu mai stiu exact dar parac de trei ori pe saptamana era limita.
Cat despre carne, parerea mea e ca fiecare face cum vrea, cei care sunt ei vegetarieni binenteles ca nu o sa-si infunde copii cu carne si pana la urma sanatosi si bolnavi sunt in ambele tabere.Important e sa fie asigurat aportul de Vitamine, Ca si fier.
Bianca, Vit C fiole eu o puneam in ceiut, la 100 ml 1/2 fiola.
Ioana, nici lui Alain nu prea ii place dar eu ii scot legumele din ea si carnita si pun putina zeama.oricum azi n-a mancat f multa, a mai bagat ceva vinete cu rosii asa de gust si apoi i-am dat in completare laptic.Eu consider ca iau de la capat diversificarea..ce sa fac.Azi a mancat ceva piure-ciorba niste carnita de curcan goala si cateva imbucaturi de vinete.
Nu stiu cum adorm copilasii din secta dar Alain are un adevarat ritual...cum au indienii pentru ploaie, se invarte prin patut tot roata, stand pe burta, si-l scutura pe dou-dou pana oboseste, se ridica in fundic si se joaca cu el si-l bibileste pana se rastoarna intr-o parte de somn, eu trebuie sa-l intind in pat ca adoarme stand in fund lasat pe o parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova si eu am patzit-o azi cu Dani, l-am pus in patutz la 11.40 sa se mai joace pana la 12 cand e ora de masa si culmea...mi-a adormit si mi-a fost mila de el sa il trezesc si s-a trezit la 13.10 a mancat si acum doarme iar..
Szaboalivazut filmele cu dulceatza mica care se da hutza-hutza
O sa il filmez si eu pe Dani daca nu uit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea am recitit acum si intr-devar se poate intelege si asa, eu am zis sa fie zilnic suficienta carnita si ou in sensul ca daca ii dam carnita in ziua respectiva sa fie 2-3 lingurite iar daca ii dam ou cam 2/3 pana la un galbenus intreg. M-am exprimat eu lacunar si incalcit ca de multe ori tastez in graba.
Mie mi-a zis dr ca sa nu facem prea multa mancare pt bebe la o masa, sa ne orientam cam cat manaca si atat sa ii facem.Daca pregatesc un bol mare in care pun 2 lingurite de carne si restul piure de legume si bebe n-a papat decat o treime i se reduce clar aportul de carne, la fel si cu galbenusul.Cam asa trebuie sa ma exprim dar acum ca sa o dreg am facut apologia pregatirii mesei bebelasilor eu care am copilul cel mai nemancacios din secta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Biancas, stai linistita.
Nici al meu flacau nu vrea sa mearga deloc in patru labe.
Am incercat cat am incercat si m-am lasat pagubas....
Nu vrea si pace; in chimb are o viteza in premergator.....
LunaNoua, e foarte bine dezvoltata bebita ta.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Apropo de carnita in papica , nici eu nu ii dau in toata ziua ca se scarbeste si face fitze.

Si apropo de greutate eu stiu ca pana la varsta de un an tre sa isi tripleze greutatea de la nastere...asa ca eu nu imi mai fac probleme ca mai are inca aproape 4 luni si tre sa puna 1,800kg. si cred ca o sa le puna ca mai nou pune mai mult in greutate decat in primele luni.

la mamici si pitici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca nici eu nu-l trezesc, si acum doarme. Va manca cand se va trezi.
Imi trimiti te rog datele voastre, cum sunt pe prima pag. sa va trec in lista? cred ca le-ai mai scris, dar nu le-am notat si nu am timp sa caut in urma.
Ali, Silvi eu in fiecare zi ii dau carnita cu legume, in diverse conbinari.Galbenus de ou o data pe sapt.
Bianca si Toanca nu va mai necajiti. Cu siguranta bebeii vostri vor merge direct in picioare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu acasa dupa o zi super obositoare pe drumuri si la birou Dar tot am reusit sa fiu la zi cu lectura,mai greu cu raspunsurile
Ce am retinut e ca am primit ca i-am facut mai blegutzi pe baietzi in general ,evident nu trebuia sa generalizez ,ca de exemplu Alexandre numai asa nu e (amintiti-va ce facea la botez),iar Marco nici atat,dupa ce vad in filme Da' io ziceam si de aia din familia mea,ca se vede bine diferenta,chit ca sunt rude,fetitzele sunt mai "ocoshe" Ali tradu
De cand am venit m-am distrat cu Diana,am si filmat-o (cred ca vreo 5 filmuletze),pun unul cu aspiratorul
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061024
- si inca nu era in functiune,ca daca mai si mergea era jale , dar promit ca incerc si asa sa vad ce iese.
Sunt atat de ko ,nici nu mai stiu ce as fi vrut sa va zic...Dar imi amintesc eu.
Am retinut discutiile cu lamaia,chiar zicea azi Ghitza ca am facut tare acru sucul azi,dar ca la pispirica se pare ca asa ii place.E clar ca n-o sa duca lipsa de vitamina C. De fier iar n-o sa duca lipsa,ca maica-mea - carnivora convinsa - tot se baga in seama cu carnea pe aici si ma critica intruna ca o fac vegetariana ca i-am dat tot piure gol de legume.
Ma mai uit in urma poate imi amintes ce mai voiam sa zic.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MIRA LA MULTI ANI!
Fetelor- multumim de aprecieri referitoare la poze.
Deea- Emma dc se vede cu Andrew- seintalnesc c aprietenii, nu ca iubitzii, caci fiecare are cate o pereche si nu stricam familiile create deja
Silvi- Emma a papat ieri doar 1200ml lapte uc cereale, a bagat is brinza topita cu iaurt, dar a poftit la snitzel de la tati aseara si nu stiu cum a nimerit o bucatzica de pui aiurea si s-a innecat si vomat, asa ca a ramas cu laptele.
Merg acum sa vad dc vrea papa si la activitatzi cu copii revin mai tarziu.
Va pupam si o zi buna.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hihihi, nici bruno nu stie sa se puna in miscare in 4 labe. se batsaie in fata si in spate, mai mult in spate. da asta e, pana acu ma plangem ca nu misca, acu misca dar stand in fund. si doaaaaaaarmeeeeeeeeee ca un bursuc:)

mai, noi n-am incercat inca orez... nu suporta chestii in gurita... adica cred ca si-ar face scarba cu orezul. mai asteptam un pic? sau sa ma incumet?

pupicei

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRI eu am citit ca pana la un an ar cam trebui sa manace de toate...dar asta e teoria,ca practica ...
DENISA sper sa apuc sa vad azi pozele,pusi Emmei - eu nu i-am dat dianei inca bucatzi de carne,doar piure...i-a dat aia la care am fost in WE si am sta la gratar - o bucatzica de piept de pui si ... a muscat din el,fara sa se inece,dar nu a luat decat cateva muscaturi.
Va raspund acu pe rand

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput