Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, nici nu ma mir ca nu a vrut lapte de alimentara Mai incearca si cu alti laptzi, poate gasesti unul care ii place. Nu ai incercat sa acresti ciorbita cu pasta de rosii? Eu asa fac. (pasta de rosii Sultan)

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Lunanoua mersi de raspuns...Cand ma uit ca majoritatea copiilor umbla in patru labe si al meu nu...parca ma intreb daca e normal sau nu, cu toate ca stiu ca e normal, si cartea "Mama si copilul" scrie ca sunt copii care sar peste etapele mersului de-a busilea si a mersului in patru labe si in jurul varstei de 1 an umbla singuri dar....asa sunt eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bianca nu te ingrijora!
Cred ca am mai scris pe aici dar noi avem niste prieteni al caror baietel (are 1 an si 10 luni) nu a mers deloc de-a busilea, nici macart nu stia sa stea in 4 labe, a mers in picioare la 1 an si 3 saptamani. Abia acum, la 1 ani si 10 luni a invatat sa mearga in 4 labe ca l-a vazut pe fi-miu si pe verisorul lui. Asa ca nu e cazul sa-ti faci griji, absolut deloc. Sa stii ca nici Razvan nu merge in 4 labe decat de vreo 5-6 saptamani!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

LunaNoua...Dariei cea motzata si frumoasaam vazut pozele
Multumesc Ioana pt raspuns...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Sunt si din nou la apel s-a trezit papusa a papat si s-a culcat la loc dupa o serie de joaca si distractie

I-am facut si niste filmulete care acum se incarca dar nu sunt super clare ca am uitat sa aprind becul si e tare innorat la noi...deci nu servim afara azi
Irina tu macar puteai sa ii pui in ceiut ca bea dar Iarina mea o singura data in viata ei a baut ceai si atunci ca a facut febra mare si laptic nu a vrut.
Silvi pai si eu ma gandeam ca e prea multa dar o data nu ii strica macar s-o fi saturat si ea.

la mamici si pitici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, am vorbit cu Ralu pe messenger si Anastasia e bine, sanatoasa si a facut primii pasi singurica acum o spatamana. Deja a ajuns la performanta de ....5 pasi!!!!
Bravo strumfita scumpa!!!!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor s-au incarcat filmuletele ...cum va spuneam nu sunt super la calitate...bagati un ochi sa vedeti ce lucra fica-mea in patut inainte sa adoarma.Si ce am reusit sa facem azi ...ca era si cazul sa isi mai ridice si ea puturosul.
Bianca stai linistita mami ca noi sunte inca la stadiul in fundic...azi a inceput si ea sa se mai ridice...adica sa incerce ca nu prea reuseste.Am pus filmulet sa vezi

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Felicitari Anastasiei ...se pare ca se pun bebeii nostri pe treaba...unuii fac pasi,altii stau in picioruse unii mai fac cu manuta super fain "tai-tai" si multe altele...

SA NE TRAIASCA BEBELUSII CEI HARNICUTI

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara, Marco a sarit peste ora lui de somn, iar cand l-am puds in scaun sa pape, mi-a adormit. asa ca...acum e in patut si astept sa se trezeasca sa manance.

Ali nu-i nimic, masoar-o tu daca vrei, daca nu imi dai lungimea de la 9 luni.
Am vazut pozele, e totala cand a adormit cu degetul in gura. sau il suge? Nu are kg multe, dar arata grasuna in poze.
Deea, parca amnadoi sunteti vegetarieni, dar daca Daria, cand va creste vrea sa pape carnita? ce vei face? o vei lasa?
Moni eu zic ca depinde de copil, nu conteaza daca e fetita sau baietel. Am vazut in parc si fetite mai linistite decat Marco si sunt mai mari.
Marco din burta era energic, doar ca e fricos, si poate e vina mea ca nu l-am dat in leagan sau pe topogan, mai devreme, numai in balansoarul ala.
Am vazut filmuletele.
Felicitari Anastasia pt. primii pasi!!! Ce bebei grabiti avem mai dom'le .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Giova daaa, parca e mai grasuna azi m-am cantarit eu si apoi cu ea in brate si mi-a dat 8,200 kg deci cam pe aici bate...cu masuratul ti-l dau la 9 luni ca nu sta sa o masor avand si 3 persoane pe langa ea nu facem fata.
Cu degetelul aduarme in gurita il mai suge dar il scapa rapid dupa ce adoarme...la noi e semnalul bun...cand ii e somnic isi baga degetelul in gurita si stim ce vrea sa doarma.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput