Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irinutza, cel mai bine ar fi sa gasesti gris de la Humana, se pune cate o masura doua in bineron, inlocuind masura de lapte cu cea de gris(deoarece are si lapte in compozitie) am inteles ca e si de la Milupa Gris dar eu n-am gasit pe aici.Asta e mai bun deaorece e imbogatit cu fier si vitamine.daca nu, fierbi bine de tot in apa gisuletul, cam 2 lingurite la 300 ml si dupa ce se raceste binisor pui formula in apap cu gris, cam complicat de facut asa mai bine ai pune din cel gata preparat, eu nu i-am mai dat lui Alain de vreo 2 luni ca nu vreau sa se ingrase prea tare. De asemenea trebuie sa analizezi bine ec mananca sabina, sa vezi cat de satioasa e mancarica respectiva, sa incersi sa-i dai un aport atat de vitamine si fier cat si de elemente nutritive, adica sa aiba si suficiente calorii.De exemplu sa fie zilnic destula carnita si ou(daca ii dai) deoarece ei micutii mannaca ce le dam noi(exceptie face Alain acre e cel mai prapadit din secta) si au senzatia de satietate chiar daca nu au mancat destul de consistent.Eu iti spun acum teoretic sa nu crezi cumva ca te invat eu cum sa faci sau presupun ca nu afci bine, Doamne fereste. Plus ca fiecare asimileaza in ritmul sau dar asta e prima masura, sa urmaresti alimentatia o luna si sa vezi in raport cu cat si ce a mancat cat apus pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ali scumpi nici lamaia prea multa nu e buna, bine faci ca ii dai doar cateva picaturi, dizolvata in ceai e ok dar sa o manance asa nu, parerea mea.
Voi ce le mai facetia zi de papa la copilasi.Eu fac o ciobita de pui cu legume dar ma gandesc sa mai am si ceva de rezerva daca nu vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irinutza, poi si tu slaba, si sotul slab, cum sa fie mititica? Va mosteneste, desi nu e o regula. Am o cumnatica, slaba si maruntita, cu bebe tot de 9 luni, mai mare ca Daria, si in lungime si in greutate (si Daria se incadreaza in limita de sus a graficului). Conteaza sa fie sanatoasa, ca marimile .. sunt tecatoare Aveam si eu 52 de kg candva Sper ca Daria sa nu ma mosteneasca pe mine.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Toanca, nu ne suparam, dar numai eu nu dau carnita. Irinutza da, deci nu o lua si pe ea la bataie
Eu as vrea sa iti raspund, dar dup'aia arunca celelalte fete cu rosii in mine Sunt multe motive pentru care nu ii dau carnita, si consider ca e otravitoare, dar nu cred ca am cui le povesti aici (uite Silvi considera ca nici o masa fara carnita), si eu nu vreau sa supar pe nimeni Daca e cineva interesat si are urechi sa auda, vorbim pe PM cu mare placere Ziceai ca e foarte importanta carnita pentru dezvoltarea bebeilor. Daca te uiti la Daria, ce zici tu ca nu e dezvoltat bine? Eu mai am cunostinte a caror bebei nu au papat carne, si sunt foarte voinici, si voiosi, si inteligenti, si care nu au cunoscut cabinetul doctorului decat la vaccin. Daca e atat de necesara carnita la bebei, copiii astia cum se dezvolta?

Mergi la inceput

Silvi, eu am facut pilaf de orez, (orez, ulei, ceapa si frunze de telina). Eu stiu ca ii place, asa ca astept sa se trezeasca, ca la masa de dimineata nu a vrut sa pape decat un pic de iaurt. O sa pun un filmulet, sa vedeti cum a facut la iaurt. Nu avea ea chef sa pape, si eu am lasat-o, doar n-o sa oblig acu fata sa pape cand nu vrea !!! Dar tre sa imi fac alt cont pe drop, ca nu mai am loc pe asta, si nu ma indur sa sterg filmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, nu a vrut Razvan laptele LaDorna. Aseara s-a culcat pe la 20.30, fara sa pape nimik, si pe la 22.30 a inceput sa planga de foame. Am fugit cu lapticul (Nan_ dar nu a vrut deloc. Am incercat cu LaDorna dar nici cu ala nu am avut succes, pana la urma si-a gasit suzy in patut si a baga-o in gurita si a adormit pana la 23.30. E si atunci sa auziti voi urlete si plansete cu sughituri, si ii era si somn mititelului dar nu mai putea saracul de foame. Si am tot incercat cu Nan sio pana la urma a papat 120 si a adormit pana dimineata la 6.30 cand a mai papat 120 si somn pana la 10. Macar la 10.30 a papat vreo 250 de para cu piscoturi. Ddupa ce se baga la nani ii fac supica dulce cu galuste. Eu fac galustile normal, adica pun oul intreg, ca a zis dr de familie ca e ok asa ca fierbe bine si ca de fapt important e sa nu-i dai albus de la ou fiert sau de la ou-ochi. Sper sa pape mai bine decat ieri, poate azi i-a trecut gatutul.
Silvi, lui Razvan nu prea ii place ciorbita (adica acrita) ca eu o acresc cu lamaie si sa fiu sincera nici mie nu-mi place.....Ma tot laud ca fac bors (ca aiaci nu gasesc sa cumpar) dar imi lipsesc .......hustele
Ieri am fost intr-un parculet aproape de casa si m-am intalnit cu un verisor de-al meu cu baietii. Razvan era la del de inalt, poate chiar un pic mai solid decat cel mic al lui (care are 1 an si 5 luni) si mie imi crestea inima cand vedeam ca nu suntem cei mai pispirei. Bine, ca si varu-meu are 1,60 m si nevasta-sa tot pe acolo, dar totusi!
Si Razvan s-a jucat cu Emanuel, si s-au isterizat amandoi de la o masinuta si a papat fi-miu pamant (iar eu ma uitam impasibila, i-am dat si niste ceai, sa alunece mai bine pe gat) si am decis sa nu ma mai stresez pentru orice fleac!
Fug sa-l pun la nanel!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Of...in timp ce scriam si eu urarile de bine mi s-a luat curentul ce nervi am...
Moni, am vazut clipul 2 si ai o fatuca mergatoare rau
Al meu e cam puturos, nu vrea sa isi ridice genunchii numai cand e in tarc..acolo face balans pe genunchi si cam atata. In rest umbla toata ziua cu premergatorul si taras pe jos
Mai este vreun copil care nu umbla in patru labe ca al meu???Nici fica-mea nu a umblat, a umblat cu premergatorul, iar cand a fost in stare singura mergea pe langa mobila si la 1 an fara o zi a umblat singura.
irinatunzaeu stiu ca nu e problema cu fontanela daca se inchide mai repede, atata timp cat craniul e in limite normale. Irinatunza eu am fiole de vitamina C dar cum sa i le dau? In ce? Oare e bine? E voie??

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Ioana, ce haioasa esti Bravo mami, las' ca e vaccinat contra tetanosului, poa' sa pape si pamant

Mergi la inceput

Bianca, ieri a facut si Daria primii pasi de-a busilea , asa ca nu esti cu singurul bb netarator Vad ca tebuie sa incerce sa mearga intai in picioare, sa isi dea seama ca are nevoie de manutele lu mami pentru deplasare, ca sa vrea sa isi dea drumul de-a busilea, independent Daria asa a patit, aseara. Ea nu mergea deloc de-a busilea, doar in picioare de manute, si aseara, nu am mai plimbat-o ca eram franta de oboseala. Ea vroia sa colinde prin camera, asa ca a renuntat sa ma tot traga de degete ca sa o plimb, s-a pus pe jos, si a mers de-a busilea

Mergi la inceput

Dana, poi ... testam si noi fermitatea micului curtenitor...de aia v-am lasat in suspans Dar acum, daca va intalniti cu fetite mai bogate, noi ce sa mai zicem? Noi stam singurele aici si asteptam notati de la Andrew, si el nimic, nimic, nu mai da nici o poza, nici un filmulet cu povestioare

Mergi la inceput