Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irina si la Iarina e inchisa fomtanela de pe la 7 luni jumate cand am fost la control dar nu e nici o problema ca asa ne-a spus si noua dr. Despre bagatul mainii in gurita...si Iarina facea inainte dar acum nu isi mai baga asa tare mainile in gurita...sa o fi vazut cu si le baga pe amandoua nu una ca nu ii ajuncea isi facea o greata imensa dar nu o ridicam in sus o lasam pe spate .

Da cu lamaia papa Dia lui Monica dar era si cu greph dar si cu zahar ...Iarina a papat asa goala..sper sa nu ii faca ceva la stomacel...mie mi-e tare ciuda ca nu mai gasesc fiole de vitamina C ca i-as fi dat ...dar merge si lamaia

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Toanca, ii combin mil2 cu mil 3 ca sa fac trecerea lin, miine ii da exclusiv milumil 3.Tot asa am procedat cind am trecut de la mil1 la mil2, la recomandarea pediatrei.Rostul e sa se obisnuiasca incet stomacelul cu ingredientele noii formule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mira, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

Eu tot nu am reusit sa vad pozele si filmuletele, cele ale Monicai si ale lui Ali.. Dar le vad deseara. acum ne imbracam sa iesim ca sunt 24 grade si e super fain afara.

Moni stiu ca de obicei baietii sunt mai bleguti, al meu e exceptia. La cate face si ce-i debiteaza mintea, numai blegut nu e. Doar ca e mai fricos si asta e altceva.
Cosmi am inteles, spor la munca.

Marco se distreaza de numa cand aude bebeul asta de pe DC ca rade.

va intram mai tarziu, cand venim in casa sa papam de pranz.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monica :"se pare ca in secta asta si in general fetitzele-s mai curajoase ca baietzeii.Pe bune am mai vazut zilele trecute un baietzel si avea vreun an jumate ,ii era frica la hinte Si nepotzeii mei sunt mai blegutzi decat toate nepotzelele"cat te iubesc eu de tare, vezi ca vin cu maturoiu dupa tine...ce-i cu feminismu asta in capu matale..na!cum sa zici asa ceva......alexandre s-a dat pe tobogan la 6 luni si o zi.......zi memorabila, de altfel, pentru el ca atunci am dat startul la diversificare...aveau prietenii la care am fost in vizita asa ceva in dotare( in curte), asa ca am profitat si testat...dar cum lumea se vaiata pe aici atunc ca bebeii nu se intorc, nu ridica fundul, etc nu era sa vin eu sa zic ca bebu meu s-a dat pe tobogan si in chestii dn alea cu arcuri ca io leagane inca nu am vazut prin parcurile astora......toti bebii din secta sunt curajosi, frumosi si destepti....tocmazi matale, coane fanica, sa vii cu d'alde-d'astea.........acestea fiind zise, te tzuc ......ca stiu ca n-ai spus-o cu rautate, dar am profitat si io sa ma inscriu la cercu toboganistilor.

avem o vreme aici.......nu vreau sa va povestesc.is tr sa ma duc la amabasada.offf!!
irina-nu stiu, daca ai citit ce ti-am scrsi oleaca mai ieri....;incearac si tu sa ascunzi cate o lingurita de morcovi printre cartofei si apoi cresti treptat doza...

anasol-mi-am amintit. a iesit cioco?

miri-asteptam postas"a" ca la noi e o tanti simpatica cu o biccleta meseriasa
Giova- nu mai stiu daca v-am pupacit virtual pt primii pasi.O facem acum.
Mira- la multi ani!
La multi ani! si micilor minuni

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mira

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ana, da am citit cum sa nu ? Am mai incercat asa,dar tot isi facea greata. Miine am sa incerc din nou. Culmea e ca in pilaf il papa , pe morcov adica. Si ii dau si zilnic suc de morcov amestecat cu mar, cam 150 ml intr-o zi.
Luna, da eu sunt in poze asa slabanoaga. Acu insa m-am mai ingrasat cu 2 kile, am 52. Eu ca eu, dar sa-l fi vazut pe barbatu-miu cind era mic, parca era de la Auschwitz. Sabi nu e slaba, dar e maruntica. Si ea are carnita tare, cred ca tot de la laptele praf gratuit, la iasi se cheama Vitalact.
Am facut si eu "paralele" cu Sabi. N-a zis nik, nici ca-i place nici ca nu.
Ali, si mie mi-e ciuda ca nu se mai gasesc fiole de vit C. Eu ii puneam lamiie in ceiut, dar nu-l mai bea. Am sa incerc din nou. Pupici Iarinutei frumusele. A inceput sa pape?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Ali, si inca ceva. Din cite stiu eu, lamiia nu face rau la stomacel, portocala face aciditate. Sabi , dupa ce bea suc de porto (acu nu-i mai dau) ii venea intr-una inapoi sucul si eructa de multe ori.
Pupicei

poze Sabina

Mergi la inceput

Si Sabi a avut o perioada in care nu si-a mai bagat degetele in gura deloc, dupa ce i-au iesit dintisorii de jos. Inclin sa cred ca acu o maninca gingiile pt dintisorii de sus si de aia si-a reluat vechiul narav.
Gio, lungimea n-am trecut-o pt. ca nu a masurat-o. A zis dr ca o masoara la 9 luni. Ce chestie, de la 6 luni n-a mai masurat-o. Ma rog, o s-o masor eu azi si-ti zic si lungimea.
Pupicei

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irinutza, eu nu ii dau deloc carnita Dariei, dar nici nou nu mancam. Dar ma gandesc ca nu vrei sa o tii fara carnita, si atunci te sfatuiesc ca macar sa ii dai doar putina carnita, o data pe saptamana. La fel si galbenus de ou (pe care nici Daria nu il tolereaza bine). Cel mai indicat e pestele Se digera mai usor si e bogat in chestii pentru creieras . In rest, mancare de care iti vine tie prin minte, tot felul de legume fierte cu condimente, frunze, ingrosate cu cartofi sau cu cereale, cum crezi tu ca ii place. Dariei ii place mult pilaful de orez, cu legume si frunze si ce mai gasesc prin casa (asta imi place si mie, ca nu trebuie sa il mai tai si nici sa il dau prin blender ). Apoi lactate, iaurt (1/zi), brazica de vaci (cel mai indicatata, dar bebeii fac mofturi la ea), cas, cascaval (nu afumat), telemea nesarata, etc. Eu in loc de proteinele din carne ii dau Dariei soia (pateu de soia, granule de soia prin mancare, sau mezeluri de soia, cand gasesc. Apropos, abia astept sa vina postul, ca desteptii astia de producatori stiu sa faca mezeluri de soia doar in post ) Daria a crescut f bine fara carnita, si nici nu a fost niciodata bolnava, deci poate spulbera mitul carnitei obligatorii Multa sanatate si bebe crescacios iti doressc

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

LunaNoua si Irinutza, nu va suparati ca va intreb, dar e ce nu le dati carnita bebeilor?
Sa nu dati cu rosi-n mine, dar eu cred ca e foarte importanta carnita pntru dezvoltarea lor

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput