Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
toanca spune:
sheba, agita foarte bine biberonul si o sa vezi ca se dizolva bine.
Dar apa sa fie calduta.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
silvi_2005 spune:
Toanca, tu cand mai scapi de avertismenul ala ca deja mi se pare absurd ca ti-l tot lasa....
toanca spune:
Habar n-am cand imi trece avertismentul.
Nici nu cred ca o sa scap vreodata de el.
Nu stiu exact care e politica forumului.....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
cosmi1975 spune:
fetelor av pup ;eu n am mai apucat sa l iau de la mama ca nu au plecat prietenii din provincie asa ca ......
STEFAN e super fericit ac al mama e ca la gara o matusa intra un unchi iese si tot asa ca nu are timp cupilul sa se plictiseasca si adoarme de la 7 seara pana dimineata ; si aici se culca si dormea ok dar pe la 10
BIANCA mea e la munte in excursie la sinaia ; fericitaaaaaaaa
GIOAVA eu am inceput de 2 luni serviciul si e superca lucrez doar 4 ore
va pup pe toate si vb
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
szaboali spune:
'Neata , gagica mea s-a trezit la 8 jumate ,a papat si s-a culcat ar cam trebui sa fac cate ceva pe aici dar asa nu am chef...
Am uitat sa va spun ce a facut Iarina ieri...
Ea de regule cand e foarte satula de papa incepe sa sughite bebeii vostrii fac asa ceva? Si eu cum ii dau lamaie cand sughite deja ii dau in toata ziua cateva picaturi...ieri printesa mea la prima picatura s-a strambat putin Apoi mi-a luat feluita de lamaie si a inceput sa o stoarca si nu a mai lasat-o din mana nici cum...Pot sa ii dau atata lamaie?
la pitici...
... la mamici
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
cu
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
irinatunza spune:
Buna, dragile mele!
Luna, si cind sa-i dau carnita ? Si ce sa-i dau ? Doar asa pilaf de orez cu legume sau piure cu galbenus ?
I-am dat dimineata pe la 6 laptic si a papat cam 120 ml. Cred ca de asta se trezea ea dis de dimineata, din cauza foamei. Azi a dormit pina la 8 jumate.
Silvi, zi-mi te rog si mie cum se face gris cu lapte ? Cu lapte praf ca eu nu-mi dau seama. Firb grisul separat si dupa aia il amestec cu laptele ? Cereale ii dau si dimineata si seara, si-i mai pun in piureul de fructe.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
Unde sunteti gagici?
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
quote:
Originally posted by doina_laila
Ali, vad ca papa bine Sabinuta.
Theodor � darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
cred ca de Iarina vroiai tuu sa spui. dar asa e cand citesti tot le mai si incurci. Mersi.
ali
IARINA la 8 luni
irinatunza spune:
Ali, nu cred ca-i o problema sa-i dau lamiie. Un exemplu bun e Dia Monicai, stii ca ea baga la ghiozdanel zilnic suc de lamiie si de graip.
Mai, mai e vreun copil asa bleg ca al meu sa-si bage degetele in git pina vomita ? Azi ma pregateam sa ma duc dupa lapte praf. Eu eram deja imbracata. ea in carut baga degetele in gura pina la cot. Si-a facut oleak de greata , da i-a trecut. Si cind am luat-o in brate s-o duc la imbracat mi-a tras o boritura uriasa pe git si pe plover de m-am enervat si n-am mai iesit nicaieri. A dat si pe covor si pe hainele ei si pe mine m-a umplut. Nici nu stiu ce i-a mai ramas in stomac din masa de la 9 jumate.
Si inca o intrebare ? Mai e vreun bebe de 8 luni cu fontanela inchisa ? Ce stiti despre asta ? Ca la Sabi s-a inchis deja, dar dr a zis ca e ok.
Pupici, ma duc s-o culca ca urla
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina