Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Hai ca nu am plecat ca m-am uitat la Daria ce scumpica e si ce fain face cu manuta.
Deea ,da, numai 10 filmulete se pot pune, dara daca stergi poti sa mai pui...ca si mie mi-au spus fetele.
Oachi felicitari pentru dintisori
Miri

Acum chiar plec la culcare.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gata, am sters si am pus filmuletul. Uff.. poi inseamna ca de acum trebuie sa sterg filmele pe drop. Unde altundeva se mai pot pune ? Stiti?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Miri, numai prostii invatati pe forumul asta. Auzi...paralele Tre sa imi iau masuri de precautie, ca ma trezesc cu tatzii la usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Deea am vazut cum face Daria din caput NUUUUUUUUU sa iti traiasca frumusetea.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Multumesc Ali, si tie la fel, scumpica mica , noapte buna. Eu ma pun pe citit carticica buclucasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Moni si Ali un sinonim pentru "madarit" ar fi alintat, dar probabil stiati deja

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Dana, poi asa in public??? Ma gandeam eu ca exista riscul ca Andrew sa se intalneasca in secret cu Ema, dar chiar asa? Vedeti mai fetelor de ce nu am avut eu incredere sa dau bunatate de fata? Nici una nici doua...si isi da intalnire cu alte fetite Offff.. baieteii astia !!!!

He-he-he mai Deea! Inca nu ti-ai dat seama ca noi nu suntem de nasul Emmei? Ea e la alt nivel cu cotage, masini tot una si una, vacante exotice si alte cele
Da' sa stii ca noi tot pe Daria o vrem Si apropos, nu ne-ati dat nici un raspuns daca ne vreti si voi au ba. Noi inca mai asteptam si mai speram

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna dimineata!Multumesc tuturor pentru pareri.Eu am continuat cu Milumil pentru ca am zis sa imi dea Andrei motivul sa schimb laptele,nu sa il schimb eu pentru ca asa vreau.Desi nu l-am trecut brusc si combim milumil2 cu milumil 3 azi-noapte l-a durut burta si pentru vreo 2 ore n-a mai dormit.Dimineata i-am dat tot asa combinat, a baut tot, ce-i drept nu cu aceeasi placere ca de obicei.Mi se pare ca miroase f frumos(prea frumos?) dar nu prea se dizolva cum trebuie.Mai incerc si diseara si daca tot il doare burtica va trebui sa-l schimb.Si optez pentru NAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Sheba, dar de ce combini Milumil 2 cu 3?
Eu ii dau simplu, doar Milumil 3....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani MIRA!!! Sanatate si tot ce iti doresti alaturi de minunata ta familie!
Noi ne-am trezit de la ora 8 astazi, deja unii si-au servit micul dejun
Sheba, da-i ceva Bonisan daca mai ai, o zi doua pana se obisnuieste. Milumil 3 se dizolva in apa calduta doar daca e prea calda se aduna si se fac niste cocoloase de gris parca.
Am vazut sie u filmuletele cu Dia si Daria, f prost se vad la mine sar am reusit pana la urma.
Am citit tot pe fragmente si acum sper sa-mi amintesc ce am vrust sa spun.
Giova, l-am vazut pe Maorco, e super in poza cu gogosarii ai copil mare, parca e de cel putin un an in poze.
Irinutza, nu mai retin exact care era meniul Sabinei dar cred ca poti sa-i pui cereale sau gris si dimineata si seara.in piureul de la pranz pune-i unt pentru ca are grasimi bune sii ii da consistenta. Ea arata f bine, poate are o perioada in care nu ia mult in greutate dar e ok.
Moni super simpatica dia cu activitatile ei.mai da tu rezisti sa stai asa tarziu si mai si lucrezi si bebe......pai unde sa te ingrasi.
Ioana sper sa va placa pana la urma ceva laptic si sa papati.Ai dreptate cu costurile, eu una stiu exact ce inseamna, noroc ca nu i-am dat Humana ca faceam credit sa-l platesc la cat papa Alain. Sa ne spui ce ati rezolvat, pupici.
Mai fug ca nu mai are rabdare Alain.Deja ma gandesc ce sa fac astazi la pranz pentru bebe, poate ma ajutati voi si imi dati ceva idei.
Pupici tuturor, Ali, Deea, Danasat, Miri, Oachi, Cosmi si restul....

Mergi la inceput