Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
De ce vreti da le dati doar fiole de vitamina C,lamaia nu e buna? Ca nu pricep 
RALU felicitari pentru ANASTASIA,uite ca si fetitzele sunt in top iar 

![]()
Cu triplatul greutatzii ...
miram-as sa ajunga Diana pe intai ianuarie la 9,600
daca ajunge
Ca ar trebui sa puna cca 740 g pe luna (la 9 luni avea 7,400 kg ...) 

sa fim seriosi,ca doar Diana nu e EMMA ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
toanca spune:
Cu triplatul greutatzii .....al meu s-a nascut cu 2.650 kg si are deja 9.200 kg.....si abia are 9 luni si 1/2...![]()
Deci, si-a triplat deja greutatea![]()
![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
T_Ioana spune:
HAHAHA, pai intr-adevar asa zic pediatrii si cartile de specialitate, ca la 4 luni isi dubleaza greutatea de la nastere iar la un an o tripleaza. Noi astea cu prichindei slabanogi (pardon, manechini si silueti
ne agatam ca inecatul de faza asta.
Si eu sunt fericita, ca s-a nascut cu 2.900 sila 10 luni avea deja ![]()
8.850.........speranta moare ultima!
Pediatrul la care mergem noi cand avem probleme deosebite (un super om si un medic de exceptie) de cate ori ma plang ca e prea slabut si mititel, ca nu are greutatea varstei lui zice" Eh, nu toti copiii cresc la fel, nu e chiar asa slabut, dar tare mai e frumusel!"
![]()
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
ALI am vazut-o pe Iarina ,vai ce dulce e
ca o papusica!
IOANA si ce te mai plangi bre, daca sunteti in grafic? 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Denisam spune:
Moni- Emma nu e cea mai solida din secta sa stii, tzi-am spus cine e, nu zic sa nu se supere mamica, desi eu nu o consider solida cidin contra bine proportzionata, asa cum e si fii-mea, fara modestie, la 78-79 cm, cat vrei sa aiba?
Toanca- e super ok Matei!
Miri- emma nu vrea nici cum in 4 labe, in schimb isi tzien cateva secunde si singura echilibru dc se simte in sigurantza si merge si tzinuta de o mina, de 2 maini nu mai zic cum fuge, in 5 min esti anchilozata..Asa ca lasa baietul in pace- e c ao fetitza de dulce, oricum!
Dana- hai sa ne auzim azi la telefon, cred ca ne vedem tot doar noi cu bebeii ca Dragos treb sa il ajute pe un prieten sa se mute la casa, iar simbata eu merg in state la shopping, pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA unde ai pus pozele alea? Ca in drop nu le gasesc 
MONI
de
Denisam spune:
Moni pe yahoo mai, nu retzinusi![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=3843re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=903bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Moni hai ca nu e chiar asa. Nu ai primit-o nici de la mine nici de la Ana de France. Doar ti-am zis cum sta problema cu anumiti baietei. ce sa mai zic de al Irinei, care e in topul-topului
, adica de ginere-to. pai sa auda irina ce ai zis despre ei, cred ca ar veni la tine cu
.
Triplatul greutatii? Nu stiu daca ajungem la performanta asta, oricum mai avem 2 luni jumate, cine stie, daca nu...el sa fie sanatos.
La 4 luni aproape am ajuns, ne mai lipseau 200 gr.
Marco mi-a halit 280 gr. de carniat cu legume si acum mergem afara si o tura de cofetarie pt. mami. Ca si asa e ea prea silueta, tre sa ne mai ingrasam putin
.
pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
LunaNoua spune:
Am scris un ditamai mesajul provocata de Silvi, si mi s-a blocat calcu, si pana sa il restartez.. m-am calmat
Nu vreau sa va tin teoria ciolanului din fasole
Daca vreti argumente, documentati-va pe net, nu ma puneti pe mine in postura sa vorbesc urat despre "cea mai buna leguma" 
Gio, pana cresc mari, cu toate trebuie sa luam decizii in locul puilor nostri, si sa speram, ca atunci cand o sa fie ei in stare de a lua decizii, sa le aleaga pe cele mai bune
Pana atunci imi asum responsabilitatea totala in privinta alimentatiei ei, si multumesc lui Dumnezeu ca a fost foarte bine pana acum cu deciziile pe care le-am luat ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
LunaNoua spune:
Ioana, poi are dreptate pediatrul 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots