Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by osteffy
Bine v-am regasit aici .......in partea cealalta slaba miscare ,vad ca nu mai intra mai nimeni ,se duce de rapa totul.
Unde in cealalta parte se duce totul de rapa, ca nu inteleg nimic?
Sunt de o ignoranta...
Si cine-i bileana?
Si irinucaR parca s-a mutat cu totul pe alt forum, nu mai stiti ca de pe alt forum am aflat ca a nascut?
felicia74 spune:
Ia sa si raspund:
Kriszti, LA MULTI ANI
Xandra cum e Vladutzu?
Tania multumesc de raspuns
Ripley si noi am folosit Happy, dar nu am avut nimic-nimic.
Bianca bravo, in sfarsit vesti mai bune.
Gandacel si noi suntem f.multumiti de Batista bebelusului, numai sa n-o folosesti prea des ca e cam puternica si afecteaza mucoasa. Noua ni s-a zis de maxim 3 ori pe zi.
"Scoti, te rog (macar de la mine) varsta din paranteze, ca era valabila cand am nascut, acum nu mai este si nu va fi valabila nici de aici inainte."
ok
Madau
"Felicia cu Ank si bb ma vad eu zilnic, e ok, numai ca are o groaza de proiecte de predat ptr facultate, desene la greu (ea e la Arhitectura) si timpul ramas dupa ce venim de afara i-l ocupa cu totul Karina, care mai nou nu mai vrea sa stea fara mami. Dar e la curent cu toate noutatile, o sa-i transmit chiar acum ca ma vad cu ea, sa mai intre sa zica si ea noutati despre pitica, si poate si ceva poze sa puna."
Iarasi, ok.
Mama, ce de bebei muciosi Sanatate si sa va faceti repede bine.
negara "FELICIA, cand mai faci modificari la lista, schimba te rog si numele fetei mele: Elise-Stefania." - nu-i asa ca mi-ai mai zis si am uitat?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Bileana a scris chiar prin scutecul 80 si ceva. De restul, nu stiu.
De ce s-a latit iar pagina?
felicia74 spune:
Mozillisti, stiu cum scapati de reclame enervante
lavi02 spune:
Cred ca de la quote-ul tau dat lui Gandacel. poate i-ai dat cu tag-ul pre. Ia vezi cu quote?
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
M-am gandit daca sa scriu azi sau nu, avand in vedere ca piticul meu nu e racit, nu a patit nimic, nu am nimic interesant de povestit si am avut o oarecare retinere; apoi mi-am amintit ca cineva ma intreba ce face piticutza de 930g, a inceput sa manace ( cate 10 ml de lapte !!! ) si a inceput sa faca si chestiuni din acelea... stiti voi, ceea ce inseamna ca e ok. Are acum 36 cm si doctorii spun ca imediat va incepe sa creasca...
Am vazut si eu framantarile cu lista ( Lavi m-ai dat pe spate cu guest starul, multumesc [icon cu fetita cu obrajori rosii care isi tine delicat fustita si se apleaca respectuos catre public ] ) si sa imi dau cu parerea, cred ca e ok sa eliminati din lista ( era sa zic listoi ) pe fetele care nu mai scriu de cateva luni bune, si atunci am nedumerirea: daca pe Hilde care ne-a incantat cu delicioasele ei retete acum nici 2 luni o "asteptam", de ce faptul ca cineva care a postat 1 mesaj acum tzashpe mii de scutece e mai putin asteptat?!
Dar a rog, e lista voastra, nu am eu de ce sa ma bag.
Va pup, ca imi suna nesimtitul asta de telefon !
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Noki_Lara spune:
Fetelor, nu m-ati zis: voi faceti tortuletz si pentru pruncime? Adica din ala din care sa pape si bebelacii? Adica unul de adulti si altul mai mic din care sa poata papa si ei - fara cacao, siropuri etc...sau doar de adulti????
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Mai, pisi din moment ce ai scris, te-ai bagat: eu oricum le astept pe TOATE sa revina cel putin o luna de la trimiterea PM-urilor si le reintroducem in lista principala cu drag.
Fetelor, ma pot duce acum la un control oftalmologic cu Ilinca? Ca eu sunt sigura ca are strabism.
[b]Noki eu nu-i fac, ca n-am din ce (avand in vedere cat de in urma suntem cu diversificarea) - poate bucati de banana cu branza facute piramida