Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Felicia cu Ank si bb ma vad eu zilnic, e ok, numai ca are o groaza de proiecte de predat ptr facultate, desene la greu (ea e la Arhitectura) si timpul ramas dupa ce venim de afara i-l ocupa cu totul Karina, care mai nou nu mai vrea sa stea fara mami. Dar e la curent cu toate noutatile, o sa-i transmit chiar acum ca ma vad cu ea, sa mai intre sa zica si ea noutati despre pitica, si poate si ceva poze sa puna.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
P.S Imi vine sa ma arunc in cap! Mi-au scos Mess-ul de la serviciu. Gata am decis reintru in CIC.. Eu nu pot sa traiesc asa...
O iau razna.
pt ca bb mai are totusi nevoie de mama, daca nu ti-au taiat si netul, incearca http://www13.meebo.com/
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi la pranz.
Noi suntem stationari, nu febra, nu prea mai avem nici muci, ragusite suntem in continuare...si o imensa stare de alintatura..de abia vrea sa mai adoarma cand nu ma vede langa ea. S-a smekerit bandita!
Madau, mi-ai dat de lucru la greu. Azi de dim am incercat sa sortez cam ce poze dintre cele peste 2000 pe care le am sa pun in albumul Saralinei. Grele decizii, sa stii!
Ripleu- ooff..ce vesti proaste. sanatate infinita piticutzei - hmm...nu prea merge, deci lunguietzei- si sa-i treaca repede nasucul si fundicul. da' nu vreu tu mai bine sa-i dai cu uei fiert? Zau ca e bun. io-s in campanie pro-ulei si anti-medicamente.
Gandacel- asa e si sarah..fix la fel cu crizele de personalitate. Io votez pro Batista bebelusului, noua n-e ajutat mult. I pur si simplu o imobilizez si-mi fac treaba. ignor privirea ei de repros, ii cer scuze si-mi fac treaba. Of, asta este.
Mihaela - Vecina super tare mesaj. M-ai binedispus pe ziua de azi. Da, ies ca mi-e dor rau de tine + ca trebe s-ti aduc body-urile. Dupa ce se scoala bufnitza, in jur de 5 si ceva. Deci cand ajungi si tu de la serv. Vorbeste cu cineva de la info, da-i ceva si baga-ti la loc mess-ul. Am gasit poze cu Tzitzi la mine in pc, ca am avut treaba cu ele. Trebe sa ti le trimit.
Lista- mi se pare super ok asa cum este, cu umele mamicii first. Votez pentru mentinereain acealeasi conditii.
Ripley iar- EXACT asa face si sarah cu mersul! Io cred ca s-au molipsit reciproc la vizita!
Miha + Mihaela-vecina- gata, m-ati convins! Billa o sa fie!
Gabitzaco- sanatate multa micutei. sa se repare de tot pana venitzi la Bucuresti!
Cam astea ar fi raspunsurile.U!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
tania-z spune:
Gabitaco multa sanatate Mateei!
Cuscra Ripley scoate arcul din fundul lui marius ca sa pti si tu dormi , ca altfel nu poti rezolva nici cu finantele. Pupam nora mucioasa, din solidaritate Stefan a facut si el muci curgatori.
Mihaelutza Dl. Titi e bestial, ce mai, actor de comedie! Tare scump si imi place si cum ii spui
Noki smekera rau Saralyna ta, bine macar ca a depasit faza aia nasoala.
Pupici voinicelului Kriszti pentru anisorul implinit azi!!!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Mihaelutat spune:
Ripley saru'mana de raspuns cu incubatia. Poate am scapat ca eu ma tot chinui de vreo 6 zile. Si nu, nu sunt colorate, sunt tot negre si la fel de multe. Si rasar unde nu te astepti, sunt la tot pasul.Parca sunt gandaci de bucatarie, se inmultesc in permanenta si nu pot fi exterminati cu una cu doua.
Noki abia astept sa te vad.
Fug la sedinta
pup
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
quote:
ripley
Mihaeluta, poate macar sotul tau are soseste colorate, al meu are negre vo 40 de bucati, le gasesc prin toata sufrageria, camera mica, hol, numai la murdare nu.
Seamana cu al meu, or fi frati?
Ripley incearca si mustela, e super buna.Eu mai am si o crema preparat in farmacie, care e super buna, daca te intereseaza ma uit dupa reteta.Abia ieri am scapat si noi de fund rosu, o saptamina am tras.
Sanatate multa!
gabitaco, sanatate multa micutei~!
noki si a mea de cand cu raceala nu mai vrea nimic, nici sa adoarma decat in brrate, uf abiaa astept sa treaca mucii astia.
Pupic pentru printesa ta.
mihaela sanatate multa mamico, ca stiu cum e.
gandacel, pupicei lui bogdanel, sigur va merge curand!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
camelia_daniela spune:
Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
jucandu-se in noroi, iar cutii de carton si hartie de impachetat erau
imprastiate peste tot prin curte. Portiera masinii sotiei sale era
deschisa, la fel si usa de la casa si nici urma de caine.
Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era sparta, vopsea imprastiata pe pereti. In living televizorul urla
foarte tare pe desene animate, pe jos erau jucarii si haine. In
bucatarie chiuveta era plina cu vase, mancare era imprastiata pe masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata peste tot pe podea, sub masa un pahar spart.
Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si
nevasta.
Era ingrijorat gandindu-se ca s-ar putea sa fie bolnava. De sub usa de
la baie iesea apa. Intrand gasi prosoape ude, kilometri de hartie
igienica insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si
pereti.
Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o carte.
Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua. El s-a uitat
mirat la ea si a intrebat:
"Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea zambi din nou si raspunse:
"Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si ma intrebai
<<Ce Dumnezeu ai facut tu azi?>>"
"Da" raspunse sotul
Ea raspunse :
"Ei bine astazi nu am mai facut nimic"
Ce mare adevar !!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
crissy77 spune:
'na ziulica!
Elise a luat prima doza de antibiotic azi dimineata la 9. Pana acum toate bune si frumoase. Nu a vomat, nu s-a umflat, nu i-au aparut bube. Dar cum ma asteptam, NU AM GASIT BIOTICS. A fost Stefan la 2 farmacii si nu aveau. Cand se intoarce de la servici mai incearca si la celelalte farmacii.
Lavi, saru'mana ca ai batut clopotul pentru a mia oara si pentru surda de mine. Tineam eu minte ceva-ceva cu mucii galbui si infectii dar nu eram sigura.
Ripley, santate multa la Ana. Sa-i treaca mucii si bubitele re-pe-de. Eu tot Happy folosesc ca de la Pampers se irita groaznic. Si nu are nicio problema. Foarte rar s-a intamplat sa-i iasa din scutec.
Madau, candidoza o fi de la antibiotic?
Mihaelutat, ce m-a distrat citindu-ti mesajul. Bine ar fi sa se paota intampla asa ceva.
Gabitaco, sanatate si voua. Si distractie placuta la nunta.
FELICIA, cand mai faci modificari la lista, schimba te rog si numele fetei mele: Elise-Stefania.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
lavi02 spune:
Ripley multam de lamurire, credeam ca Feli se ocupa de aniversari.
Hai ca maine va fi mai bine: Ana nu va mai fi maraita, tu vei dormi la noapte, bani vor aparea de undeva, ce sa mai zic de frig si bezna, ca vor disparea.
Cu lista votez sa ramana asa, eventual varsta mamei sa dispara, stiu ca e varsta de cand l-am nascut pe bb dar cand te uiti pe lista ai zice ca e varsta din prezent.
Cine e Adriana15????
madau pai ideea e ca de la antibiotic poti sa faci micoze (adica omoara si bacteriile bune care te feresc de micoze). De-aia ziceam. Pe de alta parte nu stii sigur daca e micoza, asa ca e doar o supozitie. Pupici Mirunei
(solutia de bicarbonat folosita de mine la gargara: 1 lingurita la 1 cana cu apa; nu stiu daca e valabila la bubite mirunesti)