Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Miha, de acord cu tine, batista = salvare de mucisori. Am vazut poze cu Dl. Titi, e un dulce dolofanel.

Despre pasit singurica, Ana e culmea rasului, dc nu e atenta la mers sau e preocupata sa ajunga undeva, face cativa pasi de vreo 2 sapt. Daca o lasi tu intentionat de manutze, se lasa in fundulet. Oricum baga o viteza in 4 labe de nu ma pot tine dupa ea efectiv.

Ieri si-a gasit sa faca 5 pasi singurica la noi in pat, unde vba aia, nu e chiar comod pe saltea, de ne-a lasat paf. Si in tarc merge fara sa se tina de manute, ba mai si gesticuleaza ca deh.... trebe sa se exprime si pin sunete si prin gesturi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Bravo, Ana!!! Si Bogdan a inceput sa se joace in picioare, cu jucariile in ambele maini. Dar de mers, a ramas la pasul de acum o saptamana. Chiar sunt curioasa daca pana face 1 an se hotaraste.
M-ati convins cu batista! O luam si o incercam. Azi!

Gandacel 14+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

La sugestia unei fete (pe mess), am extins lista cu Adriana15 si Ank si bb.
Daca poate lua cineva legatura cu ele (parca Ank era vecina cu Titan-isetele), va rog sa le rugati sa dea un semn de viata.
Nu am inima sa le elimin pe Lavi+Coralia76, deoarece stiu ca saracele nu au net, deci au o scuza obiectiva.

Felicia74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

OLA
MIHAELUTA draga, valeriana n-am dar daca vrei trimit cu borumbelu' un modafen si un oropivalone, dar nu stiu daca merita ca eu le iau de 3 zile si sa mor de vad vreo diferenta... tot varza is.

NOKY tot BILLA recomand si eu... BUNE rau, preferata mea SALATA ITALIANA, sunt tot timpul proaspete(se tin max 24h, ce nu se vinde se arunca) crede-ma pe cuvant ca stiu eu ce stiu. Ca sa fii tu sigura ca gasesti ce vrei si proaspat eu stiu ca merge si pe comanda, o cauti pe sefa de raion delicatese ii spui ce vrei, cat vrei si cand sa fie gata. USOR, nu?

s-a trezit, BUBU mai revin

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello hello!
Nu am reusit sa pun pozele, cand ajung acasa ma ocup si de asta .

pentru fetele care vor informatii despre cizme, am o mare rugaminte sa imi scrieti pe e-mail la roxanapana2000@yahoo.com, ce model vreti si va comunic cat si unde.

zEu nu am putut folosi batista bebelusului inca, numai vand a vazut aspiratorul a fugit si a inceput sa plinga rau de tot, am incercat sa ma joc cu ea incluzand si aspiratorul, ca sa se obisnuiasca....nu se oprea din plins si suspinat, asa ca m-am oprit ca se inmultea productia de muci.diseara o sa fie si tati acasa si sper sa ne descurcam.
Eu am cumparat nazomer, si vad ca e super.

Despre aniversarea bebelusului la un an:
http://babyzone.com/loadpage/article.asp?contentid=209

O zi frumoasa tuturor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripleymultumim de complimente. Fac bine la moralul unui om napadit de gripa. Eu deja incep sa ma gandesc ca nu mai scap de nenorocita asta de raceala.
Mihate rog eu sugereaza ceva tare soro, sa ma adoarma vreo cativa ani, sa ma trezesc sanatoasa, bogata, copilul sa merga, sa manace, sa doarma, sa faca curat singur si sa mai aduca si un ban in casa, iar sotul macar sa invete sa isi stranga singur sosetele si sa le puna in cosul de rufe.. Desigur nu se va intampla curand dar macar drogata sa mai visez si eu la s.f din astea.
Fetele aveti idee cam cat este perioada de incubatie pentru raceala? Nu stiu cat sa mai stau cu frica in san ca dimineata se trezeste Titi varza racit. cam in cat timp apar primele simptome?
Va pup de la distanta, asta ca sa nu va contaminez,
cu drag
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

noi nu am mai scris de mult din motive bine intemeiate. Mateea s-a simtit rau de la rinita asta care nu mai trece. Muci la greu, plansete, abia mai respira, voma de la muci si multe altele. Febra nu a facut deloc., dar se inneca cu mucii care se scurgeau in faringe. a venit pediatra acasa si multumim domnului nu are nimic la plamani. Ne-a dat tratament si acum situatia e muuuuuuuult mai buna. Nasul nu mai curge asa tare, iar mucozitatile s-au mai eliminat. E vesela. merge singurica - doar cand nu-si da seama- ca daca se prinde de figura se lasa in fundulet si fuga in 4 labe. A .... si am uitat sa va zic ne iese o masea, deci vom avea 4 dinti si o masea
Eu zic sa nu va jucati cu mucii astia... mergeti la medic si rezolvati situatia. Si ce mi-a zis pediatra ... la bb cand curge nasul trebuie si un sirop mucolitic care sa fluidifice secretiile care se aduna in gat, ca altfel se intaresc acolo si pot da complicatii mai tarziu.BB nu stie sa elimine mucozitatile din gat si deci trebuie ajutat.
Multa sanatate la cei bolnaviori.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza si de la noi !

Inainte de toate SANATATE MAXIMA tuturor bebicilor si parintilor bolnaviori! Serban, Ana, Bogdanel, Miruna ... si toti ceilalti care mai au nevoie!

Daria este mai bine ... mucisori avem in continuare si ne luptam de zor cu ei ! Vreau sa va spun ca ma apuca toate cele cand trebuie sa-i scot ... ieri plangeam amandoua! Mi-e mila de ea saracutza ca planga cu tot sufletelul ei ... dar n-avem incotro!

Ripley, iti doresc o zi buna !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Incubatie: cam 3-4 zile, la noi asa a fost.

Mihaeluta, poate macar sotul tau are soseste colorate, al meu are negre vo 40 de bucati, le gasesc prin toata sufrageria, camera mica, hol, numai la murdare nu.

Gabita, multa sanatate Mateei. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ripley Ana e mai bine sper.Multa sanatate si voua.
Sper ca Mateea sa se faca bine de tot pana joi ca vineri mergem la Bucuresti. Sambata suntem nasi la o nunta si vreau sa fie totul ok. O luam si pe Mateea cu noi, dar va sta la hotel cu soacra mea.Nu pot sa plec fara ea... mi se pare departe de mine si sa o las la hotel si eu sa ma duc la nunta da ne descurcam noi.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput