Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by felicia74
[b]Fetelor, ma pot duce acum la un control oftalmologic cu Ilinca? Ca eu sunt sigura ca are strabism.

te poti duce, dar daca nu e f grav, sa se intervina chirurgical... ce crezi ca poti face? exercitiile?! pai e prea mica sa colaboreze, ca nu intelege... iar ochelari... crezi ca ar putea purta??
decat sa-ti confirme... eu sugerez sa astepti pana la 2 ani. andrei si-a revenit foarte mult, ca si lui ii fugea un ochisor cand era mititel.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Noki eu nu-i fac, ca n-am din ce (avand in vedere cat de in urma suntem cu diversificarea) - poate bucati de banana cu branza facute piramida

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Esti mortala ... Asa o sa fac si eu , dar nu cu banana ca nu prea ii place, poate cu mere si biscu !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

camelia Dar ce ma fac, ca Doru nu stiu daca ma lasa sa pun lumanare ca are microbi...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuu-piiii, a papat Titilika mea un castron mare intreg de mancarica de fasole pastai, de-aia galbena + carnitza de vita si morcovel si cartofior....

Feli- ai dreptate..Cu lumanarea, simplu...o fierbi sau macar o oparesti!

Cu strabismul...si la Sarah ii mai fuge cateodata un oki. Dar io tot sper sa se corecteze de la sine..cu timpul.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Da, Noki ai dreptate oparim lumanarea!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

KRISZTI ,la multi ani !!!Multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!
Nu reusescsa mai scriu nimic ca miss e tot dupa mine ca un politist domle, iar cand doarme abia am timp sa fac treaba prin casa, si am o gramada.
Apoi stiu ca nu am timp sa raspund la ce ati scris, aveti un ritm infernal, si nu vreau sa va suparati ca las pe cineva deoparte.
O sa incerc sa raspund totusi un pic, din amintiri:

Mai intai Tania, mie mi se pare strigator la cer sa iti greseasca reteta la farmacie, pai alea de-acolo sunt sanatoase mey? Auzi sa dea un antibiotic mai puternic la copil! Sunt revoltata! Sper sa nu aveti ceva urmari! Sanatate voinicelului!

Pischi si Ripley felicitari pt missele plimbarete!

Noki sper ca te-ai descurcat cu urocultura sararicii pana la urma! Si daca tot e sa "reclamam" uite nici mie nu mi-a raspuns nimeni despre mucilagiu! ( sau poate da si nu am vazut eu!)

Fee am facut o aprovizionare de ne doare spatele ( si pe sotu-meu buzunarul), am cumparat in draci ca stiu ca pana la craciun nu mai am ocazia ( desi fie vorba intre noi am bilet de avion pt 4 nov , ma duc cu missa 10 zile la mine la Antibes, yupiiiiiii). Am cumparat "lait de croissance" sa ne ajunga pana la anu'!!

Felicia tocmai am citit intr-o revista de specialitate de aici ca se recomanda sa se consulte un oftalmo ontre 0-1 an ( apoi intre 1-2 ani un dentist). Chiar imi zicea al meu sotior sa mergem si noi cu miss ca la el in familie toti au ochelari si dioptrii destul de mari, cel putin soacra-mea e rau de tot).

Revin cand ma lasa terorista.

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma duc la o vizionare de 3 cucoane cu aspiratii de bona. Da Doamne! va pove diseara.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Buna fetelor,

Gandacel, noi folosim batista bebelusului de cand avea Daria 5 sapt si am fost foarte multumiti de ea. La inceput statea cuminte la scos, acum ducem lupte cu ea, eu o tin si tati scoate mucisorii, iar daca sunt singura acasa o pun in scaunul de masa.

Noki, eu nu ii fac tort separat, o sa-i dau si eu un pic sa guste din cel pe care o sa-l iau de la cofetaria Alice.

Noi cand am avut probleme cu iritatia la fund (de vreo 2 ori) am folosit cu succes violetul de gentiana, in rest folosim la fiecare schimbat de pampers o crema de la bubchen.

Felicitari pentru primii pasi ai puiutilor vostrii!

Sanatate la puiuti si sarcini usoare la gravidute.

Mimi & bebe Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki eu vreau sa ii fac un tortulet din care sa poata sa manance si miss, asa ca sunt in cautare de retete si idei.

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput