Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
Ma bucur ca va place caruciorul...si eu sunt incintata de el.
Azi mi-am mai luat camasa de noapte cu nasturi,sutien de alaptat si bagajul meu e cam gata.
Mai am sterilizator,incalzitor si alte citeva chestii de luat...dar alea nu-s asa urgente.
O sa mai pun 2 poze cu mine sa vedeti si balenuta.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+
Daconst spune:
Nu stiu ce se intampla cu albumele noastre ca eu nu pot sa mai adaug poze.Nu am optiunea asta.
Poate e cineva mai priceput sa-mi explice si mie.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+
monu spune:
Michelle imi pare nespus de rau. Ma rog sa aveti putere sa treceti peste acest moment din viata si sa va dea Dumnezeu cat de repede copii frumosi si sanatosi.
Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)
aiska spune:
Moni25, am expus foarte sumar problema placentei aici pe pagina 2.Tu ai idee ce fel de placenta ai si cit este de jos?
Sabina 25+
mamica lui Aleksi Joel
nadiutapm spune:
michelle, sunt ingrozita prin ceea ce treci, nu cred ca multa lume ar rezista si ar avea puterea ta, crede in Dumnezeu, si se va lumina viata voastra, iar in curand speram din tot sufletul sa te gasim la odisee
nadiutapm 23+
loremunteanu spune:
Daconst, dai "upload photos". Se deschide pagina noua... la primul pas selectezi albumul, iar de la al doilea pas selectezi pozele... Sa nu uiti sa dai share....
Eu chiar azi am mai pus trei poze... Deci trebuie sa mearga... Sa nu uiti sa te "logezi".
Pupici!
Loredana 24+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
mihacarm2002 spune:
Catalina, asa e, e foarte usor sa vorbesti, sa incurajezi pe altii! NU poti niciodata simiti o durere cu aceeasi intensitate ca cel care trece prin ea. De multe ori, prefer sa stau deoparte.
I-am admirat tare mult pt Michelle si sotul ei pt tenacitatea de care au dat dovada. De mult eu m-as fi dat batuta.
In februarie, cand am descoperit ca cea de-a IIa sarcina se oprise tot la 7 sapt, daca as fi putut sa merg sa iau un copil de undeva cum iau un televizor, nu as mai fi ramas niciodata insarcinata. Eram hotarati ca in vacanta de vara sa facem demersurile necesare pt adoptie. Dar stiti ca e mai greu si mai scump sa adopti un copil decat sa il faci?
Partea cea mai rea e ca sunt o fire cam mandra si nu acceptam ca nimeni sa ma compatimeasca. Incepusem sa reped si sa jignesc pe toata lumea! Nu mai imi pasa de nimic si de nimeni. Sotul si acum mi se plange ca nu il mai ascutsi ca a inceput sa se teama de toanele mele.
Am revenit (dupa somnul de frumusete) sa va spun ca analizele mele au iesit tare bine, cel putin sunt intre limitele normale. Vineri vreau sa ma duc la ginec.
Mihaela 24+
nadiutapm spune:
buna burtici, am si eu un pitic mic mic pe creier, de vineri seara am simtit o schimbare in pozitia bebelusei mele, nu mai misca asa de tare cum misca inainte de se vedeau onduleuri pe burtica, acum misca ceva mai subtil eu o simt bine insa fte jos, credeti ca sa intors cu funduletu' in sus?? sau trebuie sa-l sun pe dr.
[pupici]
cred ca am reusit sa activez PM dar inca nu stiu sa scriu cu culori diferite, asta invata omu'
nadiutapm 23+
nadiutapm spune:
michelle ne rugam pt tine sa ai puere su tarie sa treci de durerea prin care treci.
nadiutapm 23+