Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am venit si eu de la dr si am sarit pe calc sa vad de Michelle si mi-a inghetat sangele in vine. Doamne, fata draga, imi e foarte greu sa mai gasesc cuvinte sa iti spun ceva. Decat sa nu crezi ca Dumnezeu te-a lasat!
Suntem langa tine!!!!

Despre mine nu pot acum sa va spun mai mult decat ca sunt bine. Mai multe altadata, acum mi se pare aiurea totul ... .

Cata 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Michelle sint foarte indurerata de postarea ta si nu inteleg cum intr-o tara civilizata nu se poate incerca nimic.Ceva in mine refuza sa creada ca totul e pierdut.Din cunostintele mele sumare bazate pe ce am citit aici in Finlanda, nici o analiza nu ne poate garanta copil sanatos,nici eco morfologic,nici chiar analiza lichidului amniotic sau MRI.
Doamne Doamne nu va va lasa si o sa va ajute sa treceti de clipele astea sfisietoare.

Dana carutul e o frumusete si ce ieftin.In Finlanda landou sub 200 de euro nu gasesti, iar carucioarele de marca se ridica la 600-800 de euro.

Liuda din nefericire, sint genul care citeste toate povestile alea ingrozitoare de pe net si de pe DC.Din cauza asta iti pot spune ca da, este posibil sa nu mai aiba bebe oxigen in burtica cum s-a intimplat la Laura Ioana din cauza circularei de cordon.

Sabina 25+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, asa e..
povestea laurei e pe forum undeva, dar nu am puterea sa o caut..bebelusul a murit in burtica desi mamica a stat internata vreo 2 saptamani in spital inainte de termen, preventiv..in fine, nu e cazul sa adaugam mai mult tragism situatiei, ideea ca astfel de lucruri nu pot fi controlate si Dumnezeu e singurul care decide.

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

Multumesc frumos pentru primire si ma alatur cu drag voua .
Nu am specificat sexul copilului ca nu am stiut cum se trece carutul roz (am sa fac o incercare, sper sa nu gresesc). Sunt purtatoare unei fetite jucause care o sa se numeasca Maya si pe care o asteptam cu mare drag (este primul copil si speram ca nu ultimul).
Ce imi pare rau este ca m-am inscris pe lista intr-un moment asa de trist si sper din tot sufletul ca Michelle81 sa treaca peste aceasta suferinta si sa nu se dea batuta.
mihacarm2002 - pilda ta a fost pe sufletul meu si poate ca ar trebui sa ne dea de gandit sa nu ne pierdem niciodata credinta in Dumnezeu indiferent la ce incercari ne pune.

daniela 28+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Michelle81, tot scriu si sterg pt ca imi dau seama ca nimic nu-ti poate alina durerea. Nu vei uita niciodata fetita dar sunt sigura ca D-zeu iti va da un alt copil sanatos care sa-ti aline aceasta durere. Din tot sufletul va doresc tie si sotului sa reusiti sa treceti peste aceasta incercare nedreapta a vietii si sa aveti putea s-o luati de la capat!
Te imbratisez cu multa dragoste, draga mea!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Megbeng, iarta-ma ca te contrazic, dar astfel de situatii tragice POT FI CONTROLATE!! Prin evitarea medicilor cretini, printr-o informare continua a noastra asa cum facem! Circulara de cordon se VEDE la ECOGRAFIE!

Aventura 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am citit si io povestea Laurei Ioana. Este cea care m-a ingrozit pe mine deunazi. Nici eu nu imi explic cum au putut sa o lase asa ...
Dar aveti voi dreptate, Dumnezeu stie.
Mihacarm, chiar aceeasi poveste i-o ziceam si eu lui Michelle, povestea lui Iov.
Dar cat de usor e sa vorbesti ... cand nu esti in situatie ...
Cata 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Buna fetelor!
Intru din nou pe fuga,va intreb ceva: la ultimul eco (acum 3 sapt) dr. mi-a spus ca am placenta jos nu stiu cum. Eu am auzit ulterior ca nu poti naste normal ca e risc de hemoragie. Sunt un pic nelinistita, in rest alte probleme nu sunt. Vreau sa stiu daca stiti ceva despre treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aventura, nu ma supar, dar nu ai inteles ideea

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Michelle, nici eu nu am cuvinte... Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare cit mai repede! Sintem alaturi de tine.

Dada 22+

Mergi la inceput