** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca si eu stiu ca nu se ia calciu decat in ultimul trimestru, ptc poate sa se depuna pe unde nu trebuie la bebe, cand el se dezvolta. E suficient ce luam din mancare. Eu beau lapte Lady Milk care e imbogatit cu Ca.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Hai ca eu cred ca nu mai iau calciu in nici un caz...

Eu nu pot sa beau lapte. Dau afara imediat. Dar mananc branza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor da-ti-mi un raspuns. Ma tine atat de tare ovarul stang ca nu mai stiu ce sa fac. e normal? dupa cate mi-a zis la eco acesta e ovarul care a ovulat inainte de sarcina, dar nu m-a mai tinut chiar asa. nici nu stiu ce sa cred, oare se intinde uterul si il deranjeaza sau e ceva mia grav. va rog mult raspunde-ti-mi ca daca nu ma lasa ma duc la medic si poate ma fac de ras pe acolo.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna gravidutelor!

Eu ma miram la inceputul sarcinii ca nu am simptome si acum vad ca abia astept sa scap de ele. Mi-e rau tare, nu vomit dar mi-e super greata. Plus ca simt ca nu pot sa manac nimic, cand deschid frigiderul simt ca mi se urca stomacul pana in gat.

Azi am mancat o felie de paine cu niste icre. Auzisem ca nu e bine sa mancam icre, peste crud. Voi ce stiti? Eu care stau in tara lui sushi mi-e super greu sa ma abtin dar pana acum am facut-o. (credeti-ma ca aici vad mai mereu femei insarcinate in restaurantele de sushi).

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Vas e posibil sa fie din cauza ca se intind ligamentele, dar daca esti nelinistita du-te la dr! Si nu te gandi ca te faci de rusine! Mai bine sa fii tu sigura ca totul e OK. De rusine sa te doara la basca
In timpul sarcinii e bine de evitat: icrele (pot fi purtatoare de nush ce boli), ficatul (consumat in exces nu e bun, asa cate o gurita de pofta merge; contine multa vit A cere nu e buna in sarcina), branza cu mucegai si, in general, carnea in sange (trebuie gatita bine, bine carnea).

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vas de ce nu suni la medicul de familie. El ar trebui sa stie si sa iti dea mai multe sfaturi. Si ia no spa.

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laura, si eu beau tot Ladymilk imbogatit cu calciu... Dar pt. ca nu-mi place sa beau lapte ca atare, mi-l fac cu banane la blender, adik milk-shake. Aproape in fiecare seara beau cate 2 pahare. Parca ma ajuta si sa dorm mai bine, sau cel putin asa mi se pare...

Offf, astept sa se faca pranzul sa pap niste pilaf cu pui (va dati seama, sunt la servici) noroc ca si colega mea vine cu papica gatita de acasa si avem microunde pt. incalzit.

Am o greata permanenta... oare sa fie de la pregnyl si utrogestan? ma tot gandesc oare cat mi-o mai fi scazut beta hcg-ul, ca n-am avut curaj sa mai fac analiza, mai ales ca fac pregnyl si nu mai are relevanta... Dar ma rog la DD sa fie totul ok cu bebe mic.

noile gravidute si aveti grija de voi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ce viteza aveti la scris! Am ajuns la munca acum jumatate de ora si am citit tot ce ati scris (din pacate, nu am inca net-ul acasa).

Ibelciug, multumesc pentru aprecieri. Am iesit bine in poze, mai ales cele de la nunta (deh, fericirea bat-o vina!), ca in rest... In decembrie implinesc 25 ani.

Legat de al doilea trimestru de sarcina, eu credeam ca intru din saptamana 14, adica 12 saptamani de la fecundare, eu asa imi facusem calculele.

Paflo, ma bucur ca e totul ok cu bblul tau. Tot asa sa fie pana la nastere.

Vas, si eu simt ca ma mai inteapa din cand in cand in zona uterului, mai ales cand ma dau jos brusc din pat. Dar am citit ca este normal, sunt ligamentele de sustinere ale uterului. Totusi, daca te doare foarte tare, du-te la doctor.

Alyna24, multumesc pentru raspuns legat de infectia urinara. EU nu am reusit sa ajung la dr (e inchis cabinetul saptamana asta) si nu vreau sa iau nici un tratament fara avizul medicului. In schimb, beau cel putin 2 litri de ceai de coada calului pe zi.

mica0307, sa ne spui si noua ce ai vazut la echo. Iti tinem pumnii!

Amely, nici mie nu mi-a crescut burtica (desi nu mai reusesc sa inchid ultimul nasture la blugi), dar mai astept 1-2 saptamani si dupa aia imi fac griji.

M-am intins cam mult cu scrisul.... sorry!

Va pup pe toate!

Valentina 12+

http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Amely utrogestanul il iei pe gura? Daca da, sa stii ca provoaca greata. Eu imi pun 2 buc. intravaginal, seara inainte de culcare. Pofta buna.

In al doilea trimestru se intra de la 13 si 1/2 saptamani.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

gata fetelor mi-a trecut.
Laura Ioana și Mica 0307 multumesc de sutineri si rapsunsuri.
nu cred ca a fost nimic grav dar nu mai simtisem asa niciodata. cred ca isi face bebe loc. Adevarul e ca ar trebuii sa renunt la hainele vechi ca ma cam strang si s-ar putea ca asta sa fi fost problema. M-am desfacut la pantaloni si ma simt mai bine.
Poohy mie mi-a dat medicul ELEVIT, dar nu pot sa iau in fiecare zi ca mi-e rau si mie.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput