** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
Addinel incearca sa fii mai tare!
In legatura cu parintii, noi i-am anuntat sambata cand am facut Sfantul Maslu in casa. I-am instiintat ca "suntem insarcinati" si s-au bucurat extraordinar! La noi era o veste pe care o astepta toata lumea cu sufletul la gura, ptc incercam sa avem un copil de 5 ani
Fetelor nici noi nu avem voie, dar stiam de la sarcina trecuta! Sotul meu e foarte trist, dar dupa 13-14 sapt ne lasa iar sa prestam
Treaba e preventiva pt a-l lasa pe bebe sa se fixeze cum trebuie.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Amely mie pe la 15 sapt a inceput sa mi se cunoasca burtica. Sotul tau are dreptate, dar si tu Nimic nu e mai frumos decat burtica unei femei insarcinate
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Alyna24 spune:
Eu sunt la prima sarcina si medicul nunne-a interzis sa!
Sper ca nu e o problema pt ca noi am tot muncit.....:))
Chiar am chef mereu de !O fi bine?
Csam des am senzatia de pp!De fapt chiar fac foarte des!
Referito la toxo....mie mi-au zis de la Cantacuzino ca am rezult in 4-5 zile maxim!Sper sa fie asa!
Ca la incep lunii Nov ma duc la dr si tb sa le am!
Pupici!
PS:Am voie sa manac chips-uri?
11+
Alyna
Amely spune:
Wow, Laura, abia la 15 saptamani? Atunci, m-am linistit...am tot timpul
La noi parintii (mei) au reactionat super, in special mama, care e in al noualea cer de fericire, nimic nu isi dorea mai mult pe lumea asta decat sa fie bunica. Ce-i drept, tata a fost cam indiferent (deh, barbatii) mai ales fiindca stia prin ce am trecut cand am pierdut prima sarcina. Dar sunt convinsa ca in sinea lui se bucura enorm si isi doreste sa fie bine totul.
Parintii lui in schimb, adik socrii mei inca nu stiu nimic, le vom spune abia dupa 3 luni. Si ei abia asteapta, mai ales soacra-mea care e medic si in curand se va pensiona. Deci, va avea timp pt. nepoti
Offf, ce greu trece timpul... inca zece zile pana facem 12 saptamani. Mi se par 10 ani!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
PS:Am voie sa manac chips-uri?
Nuuuuuuuuuuu...numai k ai voie, da' e chiar indicat! cu poftele unei gravidute nu te pui! pofta mare!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Laura Ioana spune:
Alyna daca nu v-a interzis inseamna ca stie el. Fiind prima sarcina si fara probleme...spor la dar vezi ca ne faci pofta
Sunt unii dr care recomanda repaos la toate gravidele in primele 12-14 sapt.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Raza de soare spune:
Cred k am mai spus, da' nu stiu dak aici...tot citeam eu pe forum, pe alte site-uri, ce tb sa manance o graviduta...si ma feream, desi salivam...si-l intreb pe T...raspunsul a fost "nu manca decat pate de gasca si icre de Manciuria!"... cu alte cuvinte, pot manca de toate! doar sa accepte bb...
Si pt k la alt topic mi s-a facut pofta de scrumbii prajite..azi stiu ce papam.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
poohy spune:
Buna fetelor!
Eu am inceput deja sa ma balonez... Dar cred ca e de la mancat nu de la bebe :)) Ca de obicei nu mancam seara, ma duceam la aerobic, nu mancam intre mese... Acu' mananc non-stop ca sa nu mi se faca rau.
Am ajuns la concluzia ca sunt paranoica. Lunea trecuta la control mi-a dat doctorul sa iau calciu si B6. In acea perioada mi se mai potolise greata - era acceptabil. Am inceput sa iau B6 si calciu - si de joi-vineri m-a pocnit o greata... Am dat afara non-stop, nici la serviciu nu am putut sa stau.
Numai de luni m-am simtit mai bine - cu dat afara numai dimineata si seara. Am zis sa intrerup calciu si B6 - si a fost destul de ok. Ieri am dat numai o data afara.
Acum intervine paranoia mea - daca de fapt mi-a fost greata de la medicamente, si nu de la bebe? Eu ma linisteam ca bebe e bine. Acum nu mai am rabdare si mi-e frica pana pe 3 nov, cand am programarea la ecografie (4D :p)
Mai ales ca o prietena mi-a zis ca dauneaza calciul in sarcina asa de mica :(( Dar o sti doctorul ce face, nu?
9+
Anca
mica0307 spune:
Amely chiar asa nu stii ce iti doresti. Desi imi doresc si eu foarte tare sa vina mai repede perioada cu burtica. Dar burtica de la sarcina nu de la papa.
Chiar asta ma uitam si eu dimineata. Ca aveam o burtica mica mica spre deosebire de aseara. Dar e normal. De-aia se spune ca adevarata greutate e dimineata inainte de masa.
Hai ca ma duc sa imi iau cipsuri. Ca mi-ati facut pofta. Si parca Raza de soare a zis ca mai bine sa mancam decat sa avem pofte nesatisfacute.
Pupici,
Mica 10+
poohy spune:
Eu mi-am anuntat mama si soacra si au fost mai mult decat super incantate :D
Mama deja planuieste sa-l rapeasca pe bebe sa se ocupe numai ea - dar nu o sa aiba void :D Soacra se ingrijoreaza ca e la Constanta, prea departe sa stea cu bebe :))
Asa ca am noroc.
Mai am de facut o singura analiza - anticorpi de tip A - dar nu reusesc sa ma simt bine intr-o dimineata incat sa plec nemancata de acasa... Sper sa reusesc in curand, ca mi-a zis doctorul sa nu ma duc la el fara rezultate. Si mai sper sa se dea rezultatele mai repede de 2 saptamani...
Nici nu stiu ce sunt de fapt anticorpii astia. Nu am reusit sa aflu - dar mi-a zis ca nu crede sa fie probleme, e doar preventiv...
9+