Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

HAI KOKORINA!
HAI DENY!HAI ZANA!

Fetelor,norocoaselor,sa aveti nasteri usoare si rapide,si sa va refaceti cat se poate de repede,iar bebeii sa fie asa cum vi-i doriti si voi.
Si la mine,Georgia vine in curand,poate in vreo saptamana, poate chiar zilele astea.Este jos,jos,colul este sters,ea preseaza de nu-i adevarat,eu am contractii la greu,asa ca mi s-a spus azi, la spital,ca pot sa ma astept in orice clipa. As vrea sa fiu ok pana joi, ca am ultima ecografie,si atunci voi vedea exact si cat are,dar cu siguranta are peste 3,5kg,de aia vine si asa de repede.Tot atunci voi afla si cum voi naste.
In rest,azi am avut parte de contractii la greu,de intensitate destul de mare, asa mi s-a spus la monitorizare.Abia astept sa vina Georgia,ca nu mai pot asa,mi se termina rabdarea, nu ma pot misca, nu pot respira ca lumea, gafai ca locomotiva......

Va pup acum, ma duc la ale mele treburi, ca am o gramada de situatii de facut.
Noapte buna, linistita si vise frumoase! Si multi pupici pe burtici!

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza,

asiza, cleo..cum sa fie cristi...acum e ceva mai bine iar eu tot sper ca se va duce sa faca o tomografie...dar ioc...treaba lui, ca pe mine ma apuca nervii sa tot stau sa-l conving..e ca un copil mic...

aelita multumesc si eu pentru reteta,am notat

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

fetele care nu si-au trecut saptamanile la semnatura..nu vreti sa le treceti sa vedem si noi ce si cum se intampla cu voi la saptamanile in care sunteti???si poze nu vreti sa va puneti in album???nu va mandriti cu burticile voastre??

eu castanelele-am fiert...mi le-a adus cineva tocmai de la baia mare, atunci cu festivalul, am dat comanda speciala caci la noi in Bucuresti nu erau pe nicaieri...

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

carla2005 eu am intrat in prenatal la 7 luni si 10 zile, cica asa e legal..si dr mea tot calendaristic si-a calculat, nu ca noi in saptamani...deci ar trebui cam la 32 de sapt...

iti multumesc alex de intrebare...da in principiu in ambele cazuri...

Yagmur imi pare tare rau..un sut in fund, un pas inainte..o sa fie bine , sunt convinsa pt ca esti o femeie super puyernica din cate am citit despre tine

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Zina tinem pumnii..sa revii cu vesti si sa fiti amandoi sanatosi

Gabitza_max inca te mai duci la munca? si in birou la tine e frig?pai sti atunci de ce te miri de nas infundat??offff..ai grija de tine caci cu frigul asta nu e de glumit ca dardaiala

deny mult curaj si sa ne vii cu vesti bune indiferent de natura lor

Teutz bine ai venit in grupul nostru, sarcina usoara in continuare si o fetitza sanatoasa si cuminte

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!

nu am mai intrat aseara, mi-a fost rau de la stomac, dar nu imi dau seama care ar fi cauza. i-am dat doar cu ceai de menta neindulcit si cam atat. sper sa fie mai bine azi.

fetelor, sa va si sa ne creasca bebelusii. poate o auzi si a mea ca in burtica lui miro se petrec schimbari ale circumferintei, si poate baga la cap!

cine zicea ca pleaca tutunaru? si herghelegiu pleaca tot in perioada aia. nasol e ca atunci cand e vreo conferinta pleaca toti doctorii buni! atentie, gravidute-se suspenda nasterile pe perioada conferintei!

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai stie cineva ceva de copilasul care avea vreo 800 sau 900 de grame?

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!

Azi este ultima zi acasa inaintea internarii si am o gramada de treburi:epilat,bagaj,etc.

Trebuie sa va spun ca imi e foarte frica.Stiu ca nu ar trebui dar nu am ce face pentru ca asa sunt eu.Am incredere in medicul meu dar tot sunt speriata.Imi e teama de anestezie(rahie),imi e teama de nastere in sine.Am avut o noapte de cosmar si datorita faptului ca azi se interneaza si sora mea(tot pentru cezariana)si astept cu nerabdare vesti de la ea.Oricum ea este mult mai tare decat mine.

Gata cu lamentarile,imi spune sotul.Zice ca o supar pe micuta scorpiuta.

Va

DENY38+cuIRINA

Mergi la inceput

pagina asta este dedicata mie..pentru ca ieri nu am intrat deloc pe DC...nu s-a observat nu?cu atatea evenimente....KOKORINA mult curaj, o sa fie bine
pe mine ma apuca emotiile cand ma gandesc si vad cum una cate una urmam drumul spitalului....si daca ma uit in urma abia asteptam sa termine odiseea fetele de la sept-oct ca sa incepem noi...off ce a trecut timpul....

da cleo...incerc..sper sa-mi iasa....nu e una,e alta si tot asa..dar trec eu peste toate cu brio

miro felicitari pentru vestile bune despre kara...stiam eu ca o sa fie bine

poze
poze dolores

Mergi la inceput

miro frumos brotacel

atudor fii fara griji..stii cerepede va lua in greutate dupa nastere??o sa vezi..nu-ti mai face probleme,important este ca e bine...

chris,cum te mai simti acum??esti mai bine?

deny mi-as dori sa fiu in locul tau in sensul ca abia astept sa mi-l tin pe david in brate...fii calma..noi suntem alaturi de tine si o sa fie bine...sa ne dai vesti...te pup si ai grija de voi

poze
poze dolores

Mergi la inceput