Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

gata,am citit 10 pagini..ca ramasesem in urma rau..acumo sa ma bag la tura 2 de somn...pe mai tarziu

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, fetelor dragi!
Bafta celor care merg azi la eco, sa va intoarceti cu vesti bune si sa ne anuntati si pe noi!
Uffff, eu tot cu bubele mele. Am fost ieri la dermatolog si mi-a spus ca nu asa arata pruritul de sarcina, eu am o alergie, nu se stie la ce, poate fi mancare, mediu, praf, etc. Nu stiu ,Doamne iarta-ma, de unde alergie la praf ca eu stau acasa toata ziua, mai ies prin parc cate o ora.Oricum ideea e ca mi-a dat un unguent Triderm si niste pastile Clorfeniramin, dar citind prospectul constat ca pe toate scrie ca nu s-au facut teste privind efectele in cazul utilizarii acestora de catre gravide si ca, in concluzie, ar fi mai bine sa nu fie administrate in sarcina. Super! Si acum ce sa fac?
L-am sunat si pe ginecolog, mi-a spus ca nimic nu ar fi indicat in sarcina, dar ca pot folosi linistita unguentul, pentru ca mai important e sa tratam alergia. a precizat totusi ca pe bb nu-l afecteaza cu nimic.
Dar nu pot sa inteleg cum m-am ales eu cu alergia asta, ca nu am fost niciodata in viata o "buboasa". Ma streseaza ideea!Eu cred ca nu folosesc nici un medicament, bine ca le-am cumparat pe toate...Ma fac cu mixtura din aia mentolata si mai caut ungunetul natural recomandat de Ramsan, ca doar nu m-or tine bubele astea o vesnicie, nu???
Cam astea sunt framantarile mele.

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multa bafta la viitoarele mamici Zina, Kokorino si Deny.
Eu chiar am emotii pentru ele..... Abia astept sa aud vesti!!!
Azi ma duc si eu sa-l mai vad pe Luca la un 4D. Sper sa fie totul bine. Chiar daca ma tin bine, mi-e teama totusi ca stresul din ultima vreme a ajuns si la el....
O sa va tin la curent...
Pupici

Yagmur 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata burtici
In primul rand tinem pumnii pt Zina, Kokorino si Deny, sa fie bine, sa scape usor!!!

La mine au inceput deja emotiile...Bineinteles ca azi noapte am dormit din 2 in 2, si am visat numai spitale, sali de operatie, femei care nasteau, analize + pe mine tremurand de frica in fata unor asistente care-mi tot spuneau ca operatia mea va decurge altfel decat normal din cauza pozitionarii lui bebe. Doamne, sper sa nu ma tina in cosmaruri pana saptamana viitoare, ca o iau razna...

Pupici!

Ana 38w4d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Neata fetelor!

roxanica2006 si eu am avut alergie acum 2 saptamani, nu m-am dat cu nimic, dar am incercat sa tin un pic de regim 2-3 zile (fara oua, cred ca de la oua era) cu multe fructe, legume fierte, supa pasata... si a trecut fara pastile.

Cristina, n-ar trebui totusi sa ajungi la 37+?

Vad ca toate suntem emotionate... si eu... dar si foarte fericita, ma gandesc din ce in ce mai mult ce ne asteapta dupa... parca nu stiu nimic despre cum se creste copilul, dar sper din tot sufletul sa ma inspire Dumnezeu.

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burticoase!!!

Am facut si noi ochi si tocmai luam micul dejun...timp in care v-am si citit...asadar...BAFTA multa pentru fetele care-si vor tine in curand bb-ii in brate: Zina, Kokorina si Deny!!!

Atudor, nu fii stresata ca e pelviana aia mica si ca cezariana va decurge altfel decat normal...si surioarei mele copilasul i-a fost pozitionat pelvian, cezariana a decurs super (o avem si filmata) si bb e sanatos tun si tare vioi...Cat despre greutate, sigur recupereaza repede...
Miro, vesti bune observ...ma bucur ca esti cu psihicul sus din nou, iar Karinuta e bine si ea...Si brotacelul mi-a placut mult ...
Alex, ce faci? Pe unde esti?

Revin...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Amalia, cred ca asa voi proceda si eu, regim si mai astept, poate trece alergia.
Oana, superba camera bebelusului. Chiar mi-ai dat o idee. parca scriai ca Denis va sta cu voi in camera, nu? Tot ma plangeam ca nu pot sa-i fac si eu o camarutza bebelusului meu, avem numai 2 camere. dar uite ce idee buna, pot sa-i amenjaez coltisorul lui, cu desene, lampa, etc. Sora ta tot cu Sbarciu a nascut prin cezariana? Ma tot bate gandul sa nasc la Cj..

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica, cum de te-ai ales tu tocmai acum cu o alergie???? Ai grija de tine, ca sfaturi habar n-am sa-ti dau!
Yagmur, sa ne aduci vesti de la 4D!!! Mergi la IsoX???
Dia, SUPER camera pregatita pentru bb!!!
Cristina, nici Georgia nu mai are rabdare sa stea la mami in burtica??? Oricum e marisoara si bine dezvoltata, deci poate veni oricand, plus ca acolo esti pe maini bune.... Ai grija de tine!
Acs, imi place tonusul tau optimist!!!
Fatima, vesti bune de la eco...FELICITARI!!! Si-ti tin pumnii sa nu te apuce nasterea cat medicul tau e plecat!
Saryta, ne-am gandit si la posibilitatea ca bb ar putea avea alt sex decat cel prezentat cu surle si trambite la eco...de aceea avem de rezerva si nume de fetita, iar alte lucrussoare le-am cam luat pe culori neutre...
Roxanica, da, bb va sta cu noi in dormitor ca n-avem decat 2 camere,iar in sufragerie n-am de gand sa ma mut deocamdata...si DA, sora mea tot cu Sbarciu a nascut...

Va pup si fug eu sa deschid capitol nou, ok???!!!!

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la toate gagicile !
am niste maini f umflate nu prea pot scrie doar sa va pup ;)
Danita 34+

BeBelusca

Mergi la inceput

Oare a facut cezariana KOKORINA?? pt. ea si harbujei. Stiu ca isi dorea sa-i mai tina la caldurica inca 2 saptamani, dar sper sa fie totul in regula.
Deny, tu parca maine te internezi...Curaj! Iti doresc sa ai o nastere usoara si sa-ti tii cat mai curand printesa in brate!Sa fiti sanatoase amandoua! Tinem pumnii si pt. sora ta!
Dolores, imi pare rau pt. accidentul sotului tau. Multa sanatate!
Alexandra!!!! Azi dormi mai mult?Cum se mai simte surioara ta?
fetelor, acum am terminat de citit tot ce ati scris, cu atatia musafiri ramasesem in urma...
Am vazut ca ati gatit din greu tot felul de bunatati, ati fi invidioase sa stiti ca eu locuiesc f.f.f aproape de parintii mei, iar mami gateste pentru toti, bineinteles de cand sunt insarcinata. Mai fac si eu cateodata felul doi, dar baza e mama. Chiar rad vecinii parintilor cand ma vad in timpul zilei, cand ai mei sunt plecati la serviciu, cum car plase cu oale. Pe cand vine sotul acasa eu aduc craticioara cu supa de la mami, felul doi si servesc totul elegant.cateodata nu ma obosesc nici cu transportul, mancam direct la ai mei.Trai neneaca!

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput