Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 27
mamaana spune:
kokorina mult curaj!
dar mult ati mai scris fetelor! am reusit si eu sa fac aseara gogosi ca tare mi-ati facut pofta - noroc cu masina de paine ca le-a framantat ea, ca nu as fi putut sa stau atat de mult in picioare
eu am intrat in ultimele 2 saptamani de munca, dar mi se par deja nesfarsite!!! nu mai pot sa stau aproape de loc pe scaun; de maine imi iau laptopul acasa si muncesc de acolo - cel putin saptamana asta.
maine ma duc la control si, ca de obicei sunt ingrijorata
ieri sotul si baiatul meu au reusit sa monteze un patut, azi vor sa-l monteze si pe celalalt - incet incet trebuie sa terminam camera fetelor ca nu se stie cand vor sa vina pe lume
o seara buna
mamaana 30+
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
roxanica2006 spune:
Buna seara, fetelor!!
Marturisesc ca nu am apucat sa citesc tot, am deschis doar ultima pagina scrisa de voi si m-am emotionat cand am vazut ca ZINA si KOKORINA sunt apropae de linia de sosire. 

ROXANA
33+
DAVID MIHAI
dandusa spune:
ATUDOR,
ce-ai facut la nenea dr?Ne-ai lasat asa...in suspans,hai spune-ne ceva!
dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
Mirona spune:
buna seara fetelor,
si eu cu intarziere
pentru Rares
de pisimuky si la fel
pentru lavdani.
Galerie pentru cele trei Zina, Kokorina si Deny. 

Curaj si nasteri usoare.
Am intrat sa va scriu ultimele noutati.
Am fost la eco. Bebita mea a mai crescut - acum nu s-a mai dezvoltat femurul insa a crescut la circumferinta toracica. Ei na. Bebita asta creste cum vrea ea ... nu cum vor greficele. Asa ca a ajuns si burtika la 36 s. Acum e din nou egala. ![]()
La batai pe minut avem 137. ok
La kg - am ajuns la 3.054 - deci ok.
Suntem deja la termen - de acum poate veni in orice clipa, am discutat despre punctele forte in care trebuie sunat medicul, ce si cum tre sa simt, cand tre sa plecam spre spital, bagakul si ce tre sa contina din punctul ei de vedere ... in fine - chestii de detaliu.
Ne mai vedem lunea viitoare .. pana atunci cat mai mult posibil in pat pe partea stanga - dar sa nu neglijez plimbarile.
Aelita m-ai lasat sa ma perpelesc ieri de pofat cu placinta aia - acum nu ma mai lasa sotul sa consum nucile - cica sa le pap asa - pentru dezvoltarea creierasului bebelinei - si sa nu le stric gustul in placinta. Fac maine una - dar doar cu mere.
Cleo ce ziceai??? Uite ca si eu credeam la fel - dar ... pentru printese .. ce nu facem noi? 
De azi mai fac si un tratament cu 7 ovule Colposeptine - pentru a pregati terenul sa fie Ok pentru traseul bebelinei.
Cam atat.
Va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa si odihnitoare. 
Miro
37+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
acs spune:
Buna seara fetelor!
Primul lucru pe care l-am facut cand a ajuns sotul meu cu laptopul acasa a fost sa ma uit daca avem bebei noi pe lista. Vad insa ca Toby-Ionut e singurul. N-am apucat inca sa citesc ce ati mai scris, dar sper sa recuperez in seara asta.
Eu am intrat in a doua saptamana de prenatal si profit cat pot de perioada asta. Chiar daca nu dorm prea bine noaptea, apuc totusi cate o ora de somn la pranz, cu fetita mea cea mica. Asa ca sunt mai odihnita si mai bine dispusa.
Saptamana trecuta am fost din nou la ecograf, de data asta cu toata familia. Au intrat si fetele sa-si vada fratiorul si au fost incantate, chiar daca n-au inteles mare lucru. Bebe e bine, nu stiu insa daca greutatea era cea optima la varsta lui (aproximativ 1800g). Nu-mi fac totusi griji, caci mai are timp sa creasca, plus ca ecograful nu poate spune totul cu exactitate. Deci sunt optimista :).
Am reusit sa le facem fetelor paturi suprapuse. Asteptam sa ne vina si saltele saptamana asta si apoi le inauguram. Printesele sunt tare incantate si se tot plimba cand in castel (patul de jos), cand la balcon (cel de sus).
Saptamana asta avem un "eveniment" important. Maria pleaca in prima ei excursie cu gradinita. Am emotii pentru puiul meu. Ea e foarte timida, dar a vrut sa mearga. Sper sa fie totul bine.
Cam atat despre noi. Incerc sa citesc tot ce ati mai scris.
Le tin pumnii fetelor care s-au apropiat de soroc. Bebelusi sanatosi si nastere usoara!
Manuela
33+, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004)
Mirona spune:
am mai pus poze. ![]()
Va prezentez un brotacel.
Acum chiar ca va spun NOAPTE BUNA!
Miro
37+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
fatima spune:
Ne-am intors si noi de la eco..era foarte aglomerat Tutunaru, nu a avut prea mult timp de palavragit..bebelusa noastra are 2,815 kg si ii bate inimioara cu 150 batai/min. a crescut normal, intr-o luna - 900gr. placenta e cam batraioara, dar nu-i problema, ca oricum o aruncam. ne-a mai spus ca sigur nu voi naste pana pe 13 nov., cand avem iarasi programare.(mai bine, ca el e pleacat de pe 4 nov. din tara, si nu prea as vrea sa nasc cu altcineva).. daca e sa se intample altfel, comunicam prin sms. am stabilit ca nasc natural, cu epidurala. (mi-a spus sa-mi cumpar trusa Braun, ca mixerul). cam atat. nu prea am intrat in alte amanunte, cica data viitoare, deci peste 3 saptamani..o vesnicie..parca nu mai am rabdare..
HMMM...deci asa se aude, ca saptamana asta avem bebei...
pai atunci, sa incepem galeria de pe acum....
fatima
36+ si
eva ioana
dandusa spune:
Pai mai Mirona...,tu faci baie?!?Mi-as dori si eu sa fac ,dar stiu ca nu este indicat.Daca stau sa calculez cind am facut ultima baie...cu spuma in cada...hmmm,a fost anul trecut in Iulie....,deci o groaza de timp.
dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
atudor spune:
Buna seara burtici! Am intrat sa va spun pataniile mele la doctor. Bineinteles ca bebe e tot pelvian asa ca pe 1 sau 2 noiembrie ma duc pentru cezariana; stabilim data exacta pe 31; in schimb bebe e cam mic pentru varsta lui: are 2,800 (+/- 400 de grame)…m-a trimis in spital la monitorizare, am fost, totul e in regula, dar nu se stie de ce a luat doar 200 de grame in 2 saptamani…bine ca macar fluxurile sunt in regula si ca el e OK; o sa creasca dupa ce se naste
ZINA, curaj papusa…si eu ma pregatesc psihic intens pentru cezariana…

KOKORINA, tinem pumnii!!!!!!! Bafta multa! 

Pupici fetele, vorbim maine!
Ana
38w3d cu
Tiberiu Mihai
fatima spune:
dandusa, si eu fac baita in cada..dar in apa nu foarte fierbinte..acum e voie, ba chiar face bine mai ales cand ai contractii..relaxeaza..singura problema e ca am inceput sa nu prea mai incap..
fatima
36+ si
eva ioana