Prichindei martie - aprilie 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mai, mai, iar s-a deschis sezonul mucilor. la toti mucosii, sa treaca repede.

Pisi, chiar ca-i dragalasa faza cu Matei cel iubaret. Si Mihai se lipeste de mine, cand surprinde vreun moment de tandrete de-al lui tati, dar invers nu prea.

Mamacita, colegii mei de servici sunt mari fani de vaccinuri antigripale, ei spun ca e suficient sa se-ntepe ei, copilasii nefiind inca in colectivitate. Eu nu am o parere avizata, dar dupa ce gripe am vazut ca fac dupa vaccin, nu m-as intepa bucuros.
Parerea mea (neavizata) este ca daca nu esti intr-un mediu plin de virusi (spitale, scoli), mai bine lasi corpul sa lupte. Si-asa tulpinile astea de virusi se schimba asa de des, incat eu am indoieli ca esti cat de cat pazit de-un biet vaccin.

Simonela, uite un sa treaca noua julitura. Si eu am avut o papusa negresa, dragalasa foc, nu-mi vine sa cred ce iesiri pot sa aibe unii fata de o biata papusa. Succes pe maine la noul job !

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.
Ce mai fac mucosii noistri?
Nu mai rade de mine rrox3, din greseli invata omul,nu? Sper sa nu va stresez prea tare,dar vreau sa recuperez punctele.

Dodo este din ce in ce mai bine.Mai este foarte putin mucoasa.Saracuta de ea sta sa-i pun mereu picaturi in nas numai sa scape.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Astazi am mancat mai bine.
Sper de maine sa inceapa sa-si intre in normal.
A venit bunica si se pare ca ea are succes mai mare la mancat decat mami.
Cu mami se mai alinta si face ce vrea cu ea

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA

Mergi la inceput

Da.Si eu am vb cu dr. si vreau sa-i fac vaccinul dupa ce-i trece gatul si nasul.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
POZE DIN VACANTA

Mergi la inceput

Sa aveti o noapte linistita mucosilor.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
POZE DIN VACANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In primul rand Multumesc!! pentru raspunsuri! Ca de doua zile vreau sa scriu si asta la sfarsit si mereu uit...

Mamacita eu de obicei vaccinez copii de tot ce e posibil, fiindca sunt patita, nu prea mi-a scapat nici o boala a copilariei si in plus am bifat si scarlatina si hepatita A... asa ca vaccinez Da' antigripal nu prea. Mariucai i-am facut anul trecut ca s-o protejez pe Ioana cea incercata de bronsiolite, mai inainte nu i-am facut niciodata. La grupa mica a racit aproape nonstop, la mijlocie mai cu pauza, la mare doar o data. Intre timp eu cu diverse tratamente in intarit imunitatea. Zic eu, ca e bine acum. N-a mai racit rau de mult timp, se comporta ca si noi defapt, cel mult o viroza pe an. Eu m-am vaccinat antigripal in doi ani (unul fiind anul trecut) si intr-unul am facut cea mai nasoala gripa posibila, evident aparuse alt virus... concluzie: nu le vaccinez antigripal. Sper sa nu avem mai mult decat muci. Catina, propolis, echinaceea, pe rand. Un supliment de vitamina C peste iarna. Si mult optimism. ... sper sa nu-mi trag suturi ca nu le-am vaccinat...

Simonela tipica faza cu bebele negru in parc... eu le-as cumpara fetelor papusi si negre si galbene si de toate culorile, sa stie copii ca sunt tot oameni ca si ei. Ma rog... aborigeni australieni nu cred ca le-as lua ca-s intr-adevar urati

Ionela nu rad de tine, dar parca n-as vrea sa deschid maine alt capitol ca asta e plin cu puncte ...Sanatate Dorei!

Connie fii sigura ca dupa ce ati disparut din raza lui vizuala s-a linistit si se simte foarte bine. A vrut doar sa protesteze si sa va induplece.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Sper sa ma lase Eva sa termin mesajul asta (de obicei maraie/scartaie s-o iau la mine in brate- si, evident, sa ne uitam la Cleopatra Stratan, daca ii spun sa aiba rabdare, nu stiu cum face, dar reuseste sa ma surprinda mereu si sa-mi inchida computerul, dupa care o ia la fuga razand in hohote). Am incercat s-o cert, sa fiu indiferenta-rezultatul e acelasi. Mai nasol e cand se joaca Victor la computer si ajunge la un anumit nivel la un joc si se trezeste cu computerul oprit. Nu va spun ce scandal e atunci...

Mamacita, si eu gandesc tot ca si Rrox din pct. de vedere al vaccinului anti-gripal. Eu nu m-am vaccinat niciodata, nici nu am facut cine stie ce gripe memorabile. Dar am tot auzit printre cunoscuti de persoane vaccinate anti-gripal care au facut gripe de toata frumusetea. Si pediatri cu care am discutat au fost destul de reticenti vis-a vis de vaccin. Ce-i drept judec un pic simplist gandindu-ma la mine: daca racesc intr-o perioada cand sunt Ok nu fac decat forme usoare, in schimb daca sunt obosita/stresata/slabita si modul de manifestare al racelii este mai nasol. Asa ca si eu merg pe cresterea imunitatii (catina, anul trecut am incercat cu Victor cu echinaceea, vitamina C, miere) si sper, la fel ca si Rrox sa nu-mi trag suturi ca nu i-am vaccinat . Ce-i drept eu cu Victor nu prea am tras-o cu racelile (nici chiar in colectivitate), el cu partea digestiva a avut probleme. Imi pare rau de incidentul sotului tau. Avea lacat la geanta? Si mie mi-a distrus odata lacatul de la geanta, era evident scotocit, dar nu mi-a disparut nimic. Adevarul e ca e tare frustrant sa fii furat-am patit-o odata urat de tot (mi-au furat geanta(poseta) cu totul in Bruxelles) si aveam nevoie de diverse chestii care se aflau acolo (amulete, carnetele, nr. de telefon, iconite,etc) chiar si la cateva luni dupa intamplare.

Pisicuta, ma bucur ca v-ati distrat bine la zoo. Mi-ai dat o idee, Eva fiind inebunita dupa animale. Mai sunt mirosurile alea nasoale pe acolo?

Rp, ce mai faceti? Mai da-ne un semn ca sunteti OK.

Hai ca va las, ca iar are Eva privirea aia smechera care precede opririi computerului...

Sanatate multa bb-ilor raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ah, nu ma pot abtine: vad ca 2007 va fi anul baieteilor, si va rog sa ma credeti ca eu chiar ma gandeam, dupa ce am vazut ca 2 pitici vor fi baietei, puteam sa bag mana in foc ca si al Oanei va fi tot asa!
2006 a fost de fetite, sa vedem cum va fi 2008

OanaCrainic - sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!!!

Incerc sa scriu mai multe mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira si eu m-am gandit la fel I-am zis chiar si lui Dan ca acum e momentul sa facem un baiat Glumeam desigur!

Ana pune computerul sus pe masa si da-l mai in spate, sa nu mai ajunga la el. Altfel nu scapi Eu ii ofer Ioanei un comutator de lumina in sufragerie si il freaca pe ala plina de incantare. Incearca si la tv, stie bine butonul, dar nu are destula forta la inaltimea aia ca sa-l apese

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Daca ziceti ca 2007 va fi an de baieti , mai stau un pic poate 2008 e de fetitze.
Eu nu prea am apucat sa scriu in weekend, ca simbata am avut zi de shmotru si apoi de plimbare(ne-am gasit cizmulitze imblanite, si pe linga asta am mai luat si un pantalon de tercot dublat de fleece si o bluza de bumbac flaushata si niste strampi flaushati , desi la cat de cald e azi nu pare ca vine iarna) si apoi seara am avut musafiri, o fetitza de 5 ani, cu parintii si Radu a fost de-a dreptul incantat, tare frumos s-au jucat!
Ieri am fost la tzara, am stat afar, am facut gratar si am jucat fotbal, Radu nu a vrut sa doarma deloc , decat in masina si la dus si la intors cate 30 min. Aseara a picat pur si simplu!

mamacita, vrem poze cu cadorile de la tati! Alexutu are mare personalitate, bravo lui , adica cum, daca pleca iarasi tati?!
Eu nu il voi vaccina pe Raducu antigripal. Si eu m-am vaccinat o singura data si am facut o gripa de toata frumuseatea. Asha ca noi in familie nu ne vaccinam.

simonella, o luna nu e voie sa o intepi doar dupa picaturile alea antipolio de la 2, luni 4 luni, 6 luni, 1 an, in rest alte tipuri de vaccin (ROR, antigripal, varilix, etc) nu au aceasta indicatie de a nu fi intepati 1 luna!

La inventarul cucuielor, aparem si noi cu o buzitza sparta si un cucui in tampla , ambele facute ieri, o cazatura in casa la noi si una in casa la bunica

cenia, am vazut pozele cu David. Imi place de el, cel putin freza e . Si mi-a placut vestutza lui.

gegea, bine ca ai auzit cum am strigat si ai aparut sa ne mai spui despre voi! Vocabularul Dariei pare f bogat!

danutza, super ideea cu tricopul cu fragil! Deci lovitura a fost totusi mare, daca s-a si invinetit! voi ce ideai de nume aveti pt bb2?

oanacrainic, felicitari pt bb2 baietel. De nume nu am sugestii prea mari, ca si noi ne-am straduit o graoza sa gasim. Poti sa-i spui ca Victor (aceste este al doilea nume al lui Radu)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput