Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 21
dariaevelin spune:
la multi ani mamanati!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
condoleante Carmenduta 
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
raresionut

coco multa,multa,multa sanatate amandurora!
Diagnosticul tau n-a aparut cam tarziu? Iar pt Vlad,dragul de el multi 
ana acu 1-2 luni Brien a facut exact asa.Tipete,plansete de-a dreptul terifiate cand auzea de baie.El care-o adora inainte. a durat asta cam 2 saptamani. Si propabil ca ar mai fi durat,dar i-a venit lui M ideea de a-i duce in apa jucariile dupa care era terminat atunci(ferma de animale).Initial le-a privit de pe margine,adica de afara.Apoi cand a vazut ce bine se simteau toatre in cada,inotau si se distrau copios(aste i le povesteam noi)a invins dragostea fata de ele,si le-a urmat. Mai cu retinere la inceput dar a triumfat fricii.
cenia excelenta descrierea gradinitei gasite! sa aveti bafta,sa fie usoara acomodarea.Imi place micul arici
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
dariaevelin spune:
rpam zambit citind.Esti atre scumpa. Incearca sa gandesti pozitiv,atat cat se poate.Pupici marutei sa fie cumintica si david/rares linistit.
mamacita,simonela, multa,multa,sanatate! Mamacita spor la lecturat,bafta la testare!
ligia sanatate sotului si
pt lasatul de fumat!
andira super tabloul familial.gospodina fetitza ta!Ce dragut cum isi iubeste ea surioara
caramella,cred ca v-am vazut la mall saptamana trecuta,miercuri,daca nu ma insel.Serveati ceva sus, la fast-fooduri,chiar langa lifturi. Posibil sa ma fi inselat.
sa aveti noapte linistita,fara treziri nocturne.Si noi intentionam sa iesim azi,dar n-am facut-o. Brrrrrrr ,chiar infiorator de frig si de mult vant!
aici 3-4 foto de la ziua lui Cosmin,adica strict de la taiatul tortului,ca in rest erau care incotro si demolau apartamentul.Vai de steaua mea! Daca ati fi vazut ce au putut face!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ligia13
raresionut, intr-adevar in ultimele poze am remarcat ca ai slabit, chair am uitat sa-ti zic!
DAR esti fantastica! Deci tu gatesti toate nebuniile alea de le scri la "ce gatim azi" fara sa maninci?!
Felicitari!
E clar, am ramas ultima grasa de pe forum!
Sunt atat de ambitioasa in general(cel putin asha zic eu), dar asta mi-a punctul meu slab, efectiv ma apuca diaperarea (asta pana ajung la frigider, sau la masa). Mi-e mai greu sa ma las de mancat aiurea decat ii e lu tati sa sa lase de fumat!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Mersi, Ligia, dar pentru consolare,

tot eu ma consider ultima grasa de pe forum
...caci mai am de luptat cu vreo 15 kg....
Insa, la gatit, ma abtin, e mai important telul de atins...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
O iau usor, ca nu vreau sa ratez nici un reply...

Sa o iau metodic...cu slabitul
...eu spun ca la mine se pune problema acumularii apei in tesuturi si de aici problemele.
...dar ca si trucuri, la inceput, mi-am lipit pe frigider o poza mare cum eram eu in vremurile bune
si apoi alte biletele de interdictie pe oalele cu mancare,
puneam la indemana sticla cu apa si fructele( asta era in primele zile, caci se lupta foamea cu ratiunea).
Si cand a invins ratiunea , am trecut la abordarea unui meniu sanatos pentru slabit( nu drastic).
Si, o ultima regula foarte importanta, dupa orele 17-17.30, fetelor nu manacati nimic...absolut nimic.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Andira, pupici
gospodinei dansatoare pupacioase si piscotelului rotitor.De-abia astept sa ne arati pozele.
Simonela, 
sanatate Andradei.
Coco
, nici mie nu mi-a venit sa cred , astm la varsta asta, fara nici un semn cu ani in urma? Va urez sanatate si sa de-a Dumnezeu sa se rezolve problema lui Vladut
cat mai repede.( am vazut ca mamacita , a scris ca se rezolva fara probleme).

Apropo, mamacita, mai intaresc si eu intrebarea Simonelei, se pot achizitiona produsele si de pe internet?
Daria, 
imi inchipui ce a facut
Brien in cautarea intrusei respective( musca) si am admirat un copil tare cuminte la taiatul tortului, ca restul vorbe, vorbe( nu de alta, dar Brien e un copil tare
cuuuuuumiiiiinteeeeeeeee
)
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Haideti sa va mai povestesc ceva, cum am dat eu o mana de ajutor la executare unor lucrari de la Electrica.![]()
![]()
De vineri, la blocul vecin se apucasera de sapat gropile alea caracteristice si lasate in voia sortii,![]()
pana luni, cand au venit cu un pickamer si m-au "bortelit" la cap o zi intreaga, pana cand nu am mai suportat sa vad cum trei munceau si patru stateau si admirau , probabil peisajul de toamna....
Si , cum din cauza zgomotului Rares nu a dormit mai deoc si era agitat, 

m-am inarmat cu vocabular de cartier si drept la ei m-am infatisat si in stilul meu ingineresc le-am tinut o prelegere
....dar cine sa ma asculte,
in sfarsit, dupa multe replici taioase( ei sapte, eu una)
, am cedat, dar si ei au pus mana pe lopata, caci in doua ore era si asfaltul betonat la loc.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamanati spune:
Va multumesc din suflet pentru feliciitari de ziua mea, si de faptul ca nu m-ati uitat!!! De la piersicute o singura mamica m-a felicitat. Imi sunteti scumpe si dragi!
AM pus 2 poze cu Camelush in album!

). Mi-e mai greu sa ma las de mancat aiurea decat ii e lu tati sa sa lase de fumat!
si Raducu
(22.04.2005)