Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 22
andira spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Va multumesc din suflet pentru feliciitari de ziua mea, si de faptul ca nu m-ati uitat!!! De la piersicute o singura mamica m-a felicitat. Imi sunteti scumpe si dragi!
AM pus 2 poze cu Camelush in album!
Vrem si albumul!!!
Si noua ne esti si ne vei fi mereu draga!

coco spune:
Multumim fetelor!
Eu anul trecut am avut o bronsita astmatiforma, nevindecata, asta e!
Acum la rece am crize si nu pot respira, dar cu Ventolin spray e ok! Deci sunt intr-o faza incipienta.
Nu am avut astm niciodata...
In rest... mor de ciuda ca Vlad nu mananca decat pasat, nu vrea sa mestece mai nou nici painea..Ma gandesc ca il dor dintii, rosu in gat nu are, are 2 maselutze sus si una jos, dar nu i-au iesit incisivii 3,4 de jos
Cand aud ca mergeti la fast-food la mall, mi-e dor si mie sa merg undeva, dar cu puiul asta neastamparat...
andira spune:
quote:
Andira, pozele sunt in albumul meu pe forum.
imi zice No photo....
ninocikap spune:
Andira vezi ca trebuie sa iti dea si un link spre o alta adresa cea care incepe cu forum in fata...
Mamanati esti o frumoasa si fetita e superba. sa fiti sanatosi. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
raresionut spune:
quote:
Originally posted by andiraquote:
Andira, pozele sunt in albumul meu pe forum.
imi zice No photo....
Chiar daca scrie no photo, ai sa gasesti pozele, eu am reusit si le-am vazut....Mamanati, ai un copil frumos
si chiar daca nu ne cunoastem pot sa spun ca din umbra, te-am admirat mereu.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
simonela spune:
Caramella, Daria, Raresionut, multumim pentru urari! 
Daria, am vazut pozele cu dragutii de Brien si Cosmin
si am admirat si tortul!!!!!!!
Arata foaaaaarte bine! Ornamentele alea erau comestibile banuiesc, adica bombonele si alte chestii de zahar, nu? Si chiar ati stat/rezistat pina la 1 noaptea sau era 1 la amiaza???? ![]()
Mamanati, am vazut pozele cu Camelia cea frumusica si eleganta! Sa-ti traiasca si sa-i dea Dumnezeu multa santate si noroc in viata!!! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
andira spune:
Am reusit, multumesc frumos!
Mamanati - arati super... iar bebelusa e asa frumoasa!
pt amandoua!!
rp spune:
Multumesc pentru incurajari si sprijin, dragele mele. Nici nu stiti cit de bine imi fac.

Se pare ca toti medicii nostri sint fani No-spa.
Si eu iau de la 7 sapt., e tratamentul meu de "frumusete". La Mara de la 25 sapt., dupa cerclaj, am luat si Gynipral care e mai puternic si la care chiar simteam ca-si face efectul.
Carmenduta, condoleante.

Mamanati, sinteti tare frumoase amindoua. Sa fiti sanatoase si fericite.
Coco, imi pare tare rau ca esti bolnava. Cred ca e groaznic sa nu poti sa respiri.
, sa treaca repede.
Marutza, iubirea noastra
roxana
20s+ si
marutza (22.03.2005)