Prichindei martie - aprilie 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Carmendutza- condoleante!

Am disparut de aici din motive de sanatate:
1.Vlad tocmai a fost diagnosticat cu chist sinovial la glezna piciorului stang (o umflatura, nedureroasa, deocamdata). Facem bai calde si masaj cu Diclofenac gel..

2. Eu am urmat o cura de Baile Govora de 2 saptamini pentru ca am fost diagnosticata cu astm bronsic.

Deci motive reale ca nu am avut dispozitia necesara sa mai trec pe aici si nu am pucat sa va mai citesc.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daria,foarte bine,traiti viata la maximum,una avem si trebuie sa ne-o facem fericita[fiecare cum concepe fericirea]!Bine ca ne mai dai semnale!
Am lesinat de ras imaginandu-mi safari-ul antimusca declansat la voi in casa...
coco,imi pare rau,mai ales de tine,ca astmul e boala serioasa.Chist sinovial am avut si eu, nu este ceva malign,cand creste mai mult este bine sa i se extraga[DAR ATENTIE,IN CONDITII TOTAL ASEPTICE,STERILE]lichidul si sa i se injecteze diprophos.Mie mi-a disparut dupa manevra asta,repetata o data,ca nu reusise din prima si se refacuse peste doi ani,si nu mi-a mai aparut iata,sunt 12 ani de atunci.
Ma mir insa ca ti-au diagnosticat astmul abia acum;nu cumva te-ai sensibilizat de curand la ceva?Muuulta SANATATE va doresc!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Carmen condoleante! Stiu exact ce carusel nebun se declanseaza, am trecut si noi prin asta...

Andira folosim pasta de dinti nenedent, singura de pe piata fara fluor deloc, singura recomandata omuletilor care inghit pasta si nu o scuipa. O gasesti la farmacie.

Simonela pasta Colgate pentru copii are chiar cel mai mare procent de fluor dintre toate pastele destinate copiilor! Atentie, daca o inghite, nu e bine deloc. Celelalte paste pentru copii au, in general, 500 ppm fluor. Mariuca le foloseste.

Coco Multa sanatate! Cum de ti-au diagnosticat astm abia la varsta asta?! Esti sigura ca nu e un diagnostic gresit? Poate ai avut doar o bronsita mai nasoala. multi si nu te ingrijora prea tare cu chistul hippiotului, trece.

Daria bestial Brien! Multumim de info despre Andruzza. Trasmite-i ca ne lipseste! si lui Rares!

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Carmendutza, condoleante pentru socrul tau!

Coco, imi pare rau pentru problemele voastre. La tine abia acum au depistat astmul? Aveai mai demult probleme? Sanatate multa va doresc!

Mamacita, sanatate multa si imunitate maxima lui Alexut!

Daria, ma bucur ca sunteti OK si va distrati. Chiar si eu vroiam sa intreb de Andruzza, n-am mai vazut de ceva vreme postari ale ei si nici prin parc nu i-am mai vazut. Ma bucur ca sunt OK si asteptam vesti si de la ei!

Andira, frumos povestesti de fetitele tale. Cred ca sunt atat de dulci. Si Eva e inebunita sa stearga praful, e atat de concentrata...

Rp, m-ai amuzat cu cetatea asediata...Dar te inteleg perfect (inclusiv starile mai putin bune). Am trecut si eu prin ele. Nu-ti pot spune decat ceea ce sunt convinsa ca stii si tu (in teorie totul e mai simplu decat in practica):incearca sa gandesti pozitiv, sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri (atat cat poti) de momentele astea unice. Chiar daca sunt si probleme (si eu am avut contractii destul de urate - No-spa devenise prieten nedespartit, sarcina fixata foarte jos, iminenta de avort prin saptamana 35 -si apoi am nascut cu declansare in saptamana 42). Te va ajuta cineva dupa nastere?

Sanatate multa tuturor bb-ilor bolnaviori!

Noi astazi ne-am intalnit cu o potentiala bona (recomandata de o alta bona din parc). Eu as vrea sa vina din februarie, dar am vrut sa demarez "actiunea" mai devreme. Oricum, in general, mi-a facut impresie buna, si Eva a fost prietenoasa cu ea. Dar gandul de a-mi lasa copilul cu cineva strain nu prea-mi place (va suna cunoscut, nu-i asa?). Inca oscilez intre cresa si bona. Plus ca m-am intalnit cu fostele educatoare ale lui Victor (niste doamne de nota 10 amandoua) si mi-au spus ca de la anul iau impreuna grupa mica si, daca vreau o vor primi pe Eva (chiar daca va avea doar 2 ani si jumatate atunci). Singurul inconvenient ar fi ca gradinita e la ceva distanta (era foarte aproape de unde stateam inainte), cam 2 statii de autobuz. Ma rog, tot ma gandesc la tot felul de solutii... Am masurat-o si eu aseara pe Eva (tot v-am auzit pe voi cu dimensiunile copiilor) are 81 cm si 11 kg.

Voi aveti probleme cu baita copiilor? Cu Eva nu am avut deloc probleme pana acum vreo 2-3 luni, cand n-a mai vrut sa stea in fundulet, ci doar in picioare. Si de unde baia era o placere, a devenit din ce in ce mai mult o corvoada. A culminat acum 2 seri cu un circ in toata regula (de n-am putut s-o bag in baita ca mi-era frica ca lesina de atatea urlete-ea care nu e deloc un copil plangacios), aseara am insistat totusi si am reusit s-o spalam cat de cat dar nu va spun cu ce scandal. Culmea e ca ei ii place apa, la mare nu a avut nici o teama nici in mare nici la piscina. Singura explicatie ar fi ca s-a speriat de dus, dar asa dintr-o data? Ati patit asa ceva? Aveti idee cum as putea s-o conving? Am incercat cu tot felul de jucarii, a asistat la baia lui Victor (circumspecta fiind, ea care-l imita in toate cele), l-am pus pe Adi s-o spele (mai nou el e preferatul), am incercat cu spuma de baie, ba chiar am incercat sa -i fac baie intr-o camera (ca sa nu vada dusul) dar nici un rezultat.

Onamaria-luiza, Zuzu voi ce mai faceti? Mai dati-ne un semn!

Ligia, sanatate multa sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ana, la noi baia nu mai e asa mare placere doar la partea cu clatitul pe cap (mai ales ca, ud fiind, parul ii este pana la mijlocul spatelui). Sfaturi nu stiu, dar poate o fi alta cauza decat dusul... Poate o fi fost prea fierbinte apa si a ramas cu sperietura. Bafta!
coco, multa sanatate amandurora!
carmen, condoleante si Dumnezeu sa-l ierte pe socrul tau! Putere sa depasiti momentul si multi pupici lui Rares!
ligia, sanatate muuuulta lui tati si multa vointa sa lase tigarile!
mamacita, sanatate si bafta la testare! lui Alexut!
rp, sarcina fara probleme si o Marutza cumintica!
andira, fumros tablou...
Cu pasta de dinti, deja m-am saturat cate am incercat intr-un interval scurt (Nenedent- cea acceptata fara mofturi din start, apoi Vademecuum si mai nou, Chicco, dar rezultatul e acelasi... asa ca, suntem tot pe Nenedent si cica se spala singura.)
nino, si sanatate amandurora!
simonela, sanatate Andradei!
caramella, l-am trimis pe Mos Ene la Alicia, sper sa fi ajuns deja. si somn linistit!
pisicuto, nu mai ai vreme sa ne citesti? Mai da-ne un semn!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana71

Mamacita, sanatate multa si imunitate maxima lui Alexut!

Voi aveti probleme cu baita copiilor? Cu Eva nu am avut deloc probleme pana acum vreo 2-3 luni, cand n-a mai vrut sa stea in fundulet, ci doar in picioare. Si de unde baia era o placere, a devenit din ce in ce mai mult o corvoada. A culminat acum 2 seri cu un circ in toata regula (de n-am putut s-o bag in baita ca mi-era frica ca lesina de atatea urlete-ea care nu e deloc un copil plangacios), aseara am insistat totusi si am reusit s-o spalam cat de cat dar nu va spun cu ce scandal. Culmea e ca ei ii place apa, la mare nu a avut nici o teama nici in mare nici la piscina. Singura explicatie ar fi ca s-a speriat de dus, dar asa dintr-o data? Ati patit asa ceva? Aveti idee cum as putea s-o conving? Am incercat cu tot felul de jucarii, a asistat la baia lui Victor (circumspecta fiind, ea care-l imita in toate cele), l-am pus pe Adi s-o spele (mai nou el e preferatul), am incercat cu spuma de baie, ba chiar am incercat sa -i fac baie intr-o camera (ca sa nu vada dusul) dar nici un rezultat.

Multumim pentru urari;din pacate,asta-seara vad ca incepuse sa-i curga nasucul,apos,am bagat de doua ori aspiratorul si vad ca respira linistit.

Cu baita am patit identic,tot din partea unui copil care era innebunit dupa apa,acum vreo jumatate de an sau poate doar 4 luni?Cert este ca,de cand am luat jucaria de baie de care va spuneam si din lipsa de timp n-am avut cand s-o fotografiez,sta foaaarte cuminte.El face dus ursuletului sau lui insusi,cu dusul mic,si noi cu dusul mareV-am mai povestit eu...Incerc sa pun o poza sau link din catalog,sper sa mearga.
www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Q_DisplayProductInformation-Start sid=rN2pwHznirepwDmhz68clmhLIrsHykcjFrCOg-qo?CategoryName=50000761&AAID=5040523&PersShop=&tr_from=pue" target="_blank">ursulet baie
www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Q_BrowseCatalog-Start sid=rN2pwHznirepwDmhz68clmhLIrsHykcjFrCOg-qo?CategoryName=50000761&ProductPage=1" target="_blank">pagina catalog-antepenultima foto

andira,de 1 milion de ani tot vreau sa-ti spun de Nenedent,aceleasi info pe care vi le-a dat rrox,si tot uit.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Ma enerveazaaaa;vad ca nu pot sa va trimit la poza direct.Deci,la categoria "Baby,Kind & spielen"alegeti "babyspielzeug","motorikspielzeug"si este pe pagina 2,antepenultima foto,de la "Goodplay".

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Rrox, multumesc pentru sfat si informatii!

Gegea, multumim mult! Vazut pozele, placut dulcica domnisoara si parintii ei simpatici, of course!!

Ana, noi inca n-am patit-o cu baita...A fost la inceput putina aversitate fata de ideea dusului, dar in biata ne place din ce in ce mai mult, in ultimele saptamini o scot cu forta ca nu mai vrea s aias asi pace.Nu-i place doar cind o spal pe cap ca-i intra sampon in ochi...Mi-e rusine sa spun dar pe Andrada o intereseaza mai mult buretele, cu care se joaca, il tot stoarce sa vada cum curge apa, decit ratustele si alte jucarii de baie. Poate incercam cu ursuletul de care zicea Mamacita. Nu-mi dau seama care poate fi cauza de nu-i mai place apa Evei, poate sa fie si ce zicea Gegea, sa fi fost prea calda sau prea rece sau ceva de genul asta si sa aiba o amintire neplacuta...Multa bafta!

Coco, imi pare rau pentru problemele voastre de sanatate! dar in ce te priveste nu e ciudat ca s-a descoperit asa tirziu astmul? Nu stiu, eu nu ma pricep, intreb si eu...Muuulta sanatate va doresc!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Mamacita, dar eu am reusit sa vad poza din prima! De ce zici ca nu ai putut pune linkul corect??? E vorba de un ursulet portocaliu, cu o rastusca si amindoi sunt intr-o cadita albastra si au un dusulet, nu? E foarte simpatic. Pretul e in euro,tu nu l-ai comandat de la noi, adica in lei?

Sanatate micului mucosului Alexut, sa-i treaca repede problemele pe care le "impartasim", din pacate!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

CARMEN sincere condoleante!
RARESIONUT tare m-am amuzat ,ai grija poate tati pregateste si el o farsa sa ti-o plateasca.Imi scri te rog denumirile produselor respective pe pm ,ca ma intereseaza?Mersi cane-ai dat vesti despre Alessia.Felicitari pentru slabit!
ANA la noi e circ doar la spalatul pe cap,mai ales clatitul,in rest e bine, se joaca.
GEANI mersi,se pare ca Mos ENE a venit pe la gene,azi si ieri culcare la 10 cu 2 treziri ,una de ceai ,una de lapte pe la 7-8 .
SIMONELA multa sanatate!
ANDIRA ce-mi place cum povestesti de fete,mi le imaginez cat sunt de scumpe.Ce haioasa piscotel,face curat cum stie ea!Alicia daca prinde usa la baie deschisa,in primul rand ia sapunul de la chiuveta ,apoi se gandeste ca trebuie sa se clateasca pe maini dar la wc ,plus arunca diverse in wc.

LIGIA sa se faca tati bine!
COCO mai bine lipsiati nemotivat decat cu asa motive,multa sanatate!
DARIA ce plimbareti sunteti voi,imi place,eu am un chef nebun sa ies undeva sa dansez.Ai mei parinti sunt cam ocupati in ultimul timp,fac ceva renovari in apartament si nu am cu cine sa o las.E total Brien vanatorul de muste!

Eu ma gandeam ca Alicia e slabuta ,desi nu pare deloc ,dar am vazut ca stam bine la 12 kg .Am reusit sa o masor are 84 cm.
Azi ne-ampregatit noi sa iesim afara,cand colo un vant de sa ne ia pe sus nu alta,am stat 10minute,am luat paine si sus.I-am pus fular ,ti-ai gasit sa-ltina pe gura.Ea era amuzata ca bate tare vantul.

NOAPTE BUNA!

Carmen si Alicia

Mergi la inceput