Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
simonela spune:
Dragelor, 
Noi am facut vaccinul ROR vineri si am reusit sa racim intre timp, asa ca din pacate ingrosam rindurile mucosilor de pe aici...sunt destul de multi din cite am vazut eu...sanatate tuturor!!!
Am facut Priorix-ul desi ne-a costat 550.000 lei, pentru ca citisem pe-aici si zicea si dr. ca Trimovax-ul ala gratuit n-ar fi la fel de eficient??? ma rog, ce nu fac parintii pentru puiul lor? ![]()
Ligia, tinem pumnii si pentru voi la vaccin si sa n-aveti reactii adeverse!
Si la noi e foarte urit, ploua si e foarte frig (nu chiar ca la voi, banuiesc...) 
Mamanati, "La multi ani"!! cu intirziere!
Sanatate si tie si Cameliei. Asteptam cu drag vesti si poze de la voi!!! 
Raresionut, esti cam zapacita lately, sper sa nu te superi ca-ti zic asa, e cu drag, nu cu rautate!...
Si Andrada are doar 80 cm, potrivit masuratorilor de acum 2 sapt. si cam 11 kg, mai mult sigur n-are, sper ca nu are mai putin! Pupici lui Rares! 
Rp, mie imi place mai mult Rares - asa il cheama pe fratele meu si probabil de aceea! Multa sanatate tie si bebeului si Marutza sa fie cumiiiinte foc !!! 
Crisa, am citit povestea voastra si am vazut si pozele...mi-au dat lacrimile...Va admir pe tine si pe sotul tau, sunteti niste parinti adevarati si il pupam cu drag pe Andrei, sa va dea Dumnzeu multa sanatate si putere sa treceti peste toate greutatile si obstacolele!
Nu-i inteleg pe oamenii care dau dovada de rautate gratuita cind e vorba de un copil inocent!!!!
Rrox, Mamacita, Nino, multa sanatate si voua si piticilor!! 
Caramella, mi-a placut ce frumos stie Alicia sa-i strige pe fiecare dintre cei dragi! Pupici mici!
Daria, Zuzu, voi ce mai faceti?
Daria, cu multa intirziere si scuzele de rigoare, felicitari pentru aniversarea a doi ani de casnicie si felicitari lui Mircea pentru permis!!!!
Sa-l stapineasca sanatos si fara accidente! Mi s-a parut romantic cum ati sarbatorit voi si mi-aduc aminte de anii de la inceput cind eram si noi mai romatici...
Gegea, ai reusit sa pui poze din concediu? Scuze, dar eu n-am vazut nimic pina azi! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
simonela spune:
Gegea, uitasem, scuze, de intrebarea ta...Eu o spal pe Andrada cu pasta de dinti Colgate pentru copii si ei ii place sa manince intai pasta, apoi roade periuta si dupa aia ma lasa si pe mine 10 secunde sa o spal frumos pe dintisori & maselute. Daca nu am succes, folosesc tactica cu "hai sa-i aratam lui tati ce furmos te speli tu pe dinti" si Andrada e bucuroasa si se spala singurica inca vreo 10 secunde!!! 

Rp, si eu am folosit Nospa in timpul sarcinii cind ma apucau contractiile dureroase...N-am avut insa nevoie niciodata de mai mult de una pe zi. Sanatate si rabdare! ![]()
Andira, mi-a placut mult cvum ai povesttit desrpe dragutele tale piscotele si cum se iubesc una pe alta! Astept poze cu nerabdare! 
simonela spune:
Caramella, imi pare rau de problema cu somnul Aliciei!!! Eu am probleme cu Andrada in ultimele zile pentru ca se trezeste de mai multe ori pe noapte, dar la noi cred ca e din cauza dintiosirlor, iar acum, de 2 nopti, din cauza nasucului infundat (i-am pus picaturi cu Vibrocil, iar). Sper sa nu dureze prea mult situatia asta nici la voi, nici la noi...Stiu ca e nasol. Andrada doarme apoi dimineata pina pe la 10.30-11, dar mami se trezeste la 7 ca trebuie sa mearga la serviciu...
![]()
Gegea, acum vad ca ai un nou album, dar nu reusescv sa vad decit prima poza, nu stiu de ce nu ma lasa, imi da eroare?! Dar nu abandonez, perseverez! O fi ceva cu yahoo-ul la ora asta, poate...
Revin.
carmenduta2003 spune:
Buna ziua tuturor.
Multumesc pentru sustinere, Rrox, Geani si Ana. Din pacate, socrul meu nu a putut depasi criza aceea, s-a stins joi noapte. Au fost niste zile foarte grele, de vineri dimineata pana duminica seara am fost plecati in Slobozia, fara Rares, fireste, si am alergat incontinuu, ca bezmeticii, sa organizam tot ce trebuia. Bine ca am avut langa noi cateva femei care stiau ce trebuie facut, ce obiceiuri trebuie respectate, pentru ca nici noi, nici soacra-mea nu ne pricepeam.
M-am intors ieri seara. Mi-a fost greu fara Rares, a fost prima despartire asa de lunga. L-am gasit frumos, greu (l-a indopat bunica, i-a dat sa manance de cate ori ii cerea, iar el cere non-stop mancare), vesel. Este, insa, mai nervos, a avut cateva crize de plans, cum nu am mai vazut la el pana acum. Cum plec putin din camera, crede ca-l las iar, azi-dimineata cand a venit bunica, pentru ca eu aveam treaba la birou, a plans si a respins-o, cred ca ii este frica sa nu dispar cateva zile. ii trece repede, insa, pana cobor scarile la bloc se potoleste.
Va pupam, revin mai tarziu.
Poze Rares
rrox3 spune:
Ligia nu esti ultima, si eu sunt balena
Si eu am probleme de vointa in domeniu si eu sunt dependenta de dulciuri si eu...razbim noi pana la urma
Stiu macar ca am mai reusit si alta data sa slabesc, trebuie doar sa iau startul mai hotarat...
Raresionut
9 kg???? CUM? Ai baut doar apa?
Bestiale fazele
Andira tare dragalase fetitele tale 
Vreau poze! 
Stie totusi cineva de ce nu mai scrie Andruzza? Presupun ca sunt bine... daca stie cineva sa ne spuna si noua 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
simonela spune:
Carmenduta, sincere condoleante pentru socrul tau! Imi pare tare rau...Stiu prin ce treci, tatal meu s-a stins acum 1 an si 5 luni si tare greu ne-a fost si noua si acuma ne mai este, desigur...A fost bolnav, dar era tinar, n-avea decit 60 de ani. Multa putere sa terceti peste clipele dificile! Pupici lui Rares, cred ca v-a fost greu si voua si lui pentru ca ati fost despartiti atitea zile! Numai bine! 
Vad ca nu mai e nimeni pe aproape, sa vorbeasca cu mine la ora asta...Acum, cind am si eu citeva momente la dispozitie... ![]()
mamacita spune:
Ohooo,se vede ca s-a racit vremea in tara,se ingroasa randurile"scriitoarelor"
,dar si ale bolnavilor mari si mici,di pacate,carora le doresc muuulta sanatate!
Si multumesc si eu ptr.urari,sunt tot cobza,cu robinetul curgand non-stop dintr-o nara
andira,tare drag imi este cand povestesti scenele dintre piticoatele tale,pupici din partea noastra!
Ma alatur grupului pofticioaselor;este incredibil,am intarcat la 69 kg si acum m-am ingrasat 4 kg,fara sa maresc cantitati sau nr.de mese!
trebuie musai sa incep o cura,dar intai trebuie sa am psihicul necesar si fortele fizice integre
raresionut,am ras cu pofta,te pregatesti sa devii comic de succes sau ce este cu fazele acelea?!![]()

carmenduta,condoleante!
Si Alexut a facut doua zile niste crize de plans groaznice,a cate 2 ore fiecare,cand s-a intors ta-su din Germania,de teama ca pleaca iar
Si acum,dupa 2 saptamani,cand venim de la serviciu,mie imi zambeste,desi ma iubeste foarte mult,dar parca nu mai este asa dependent de mine,in schimb la taica-sau sare in brate
.
Sunt pasagere reactiile astea[sper eu
].
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
of dragelor,ziua buna,s'ara buna,mai precis!Suntem bine,ocupati pana peste cap,plimbaciosi nevoie mare.
iarasi un we plin de vizite,prieneni,aniversari si...plimbari.
Sambata l-am aniversat pe Cosminel(2 ani),prietenul lui Brien. Revin cu poze.
Chiar acu' Brien alearga prin casa cu un prosop sa omoara o musca(inexistenta)
,asta pt ca l-a vazut pe Mircea acu' juma' de ora facand asta. Na...exact asta-i ultima noutate,revin cu povesti si mai ales pozne.
andruzza si Rares sunt bine,sanatosi.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Crisa-77 spune:
LA MULTI,MULTI ANI FERICITI,MAMANATI!!!

PT VOI.S-A TREZIT PUIUTU'SI NU MAI POT STA.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
Crisa-77 spune:
CARMENDUTA,CONDOLEANTE PT SOCRUL TAU.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi